Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Parim, mida Kalju Eesti Meistriliigale andnud, on säästusektor.
    Ei mingit piinlikku läbikobamist, ei mingeid, ahistavaid õlle-suitsu-burksitsoone.
    Ei mingit sulle otse näkku jõllitavat, ülereageerimisaldit turvameest.

Igale klubile, igale staadionile, vabameelne säästusektor!!!!

Kommentaar

Minu arvates on enamusel kunstmuruv2ljakutel nn s22stukad, nii Ahtmes, Sillam2el, Maarjam2el ja ka Viljandis olen neid n2inud. Murule kolides neid enam ei ole, kui kolitakse n2iteks Alekokile, Viljandis Linnastaadionile, Sillam2el ja Narvas vist ka. Aga Kaljul on 24/7 nii!
      Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Algselt postitas toonetikas Vaata postitust
        Minu arvates on enamusel kunstmuruv2ljakutel nn s22stukad, nii Ahtmes, Sillam2el, Maarjam2el ja ka Viljandis olen neid n2inud. Murule kolides neid enam ei ole, kui kolitakse n2iteks Alekokile, Viljandis Linnastaadionile, Sillam2el ja Narvas vist ka. Aga Kaljul on 24/7 nii!
        Maarjamäel on ka tulevikus võimalik säästukavärk

Kommentaar

Täna Sportlandil jõuti "turvafriikluse" uuele tasemele.
          Enam pole soovitav fänne, kellel kombeks vutikõrvale mõni õlu libistada, staadioni piiridesse lubada.
          Mis on järgmine tase?
          Kas väravas kampaania "puhume kõik"?

Naeruväärne oli näha piirangust negatiivselt üllatunud saksa vutituriste stataväravas õlut kulistamas, selleasemel, et lasta neil inimlikult tribüünil Eesti õlut maitsta.

Mida me tahame, kas rahulolevaid pealtvaatajaid tribüünidel, kompaktseid fännirühmitusi või üksikuid kambakesi staadioni väravate taga.

Vähemalt fännisektorites võiks unustada viktoriaanlikud õlle-suitsu piirangud demagoogilise põhjendusega "see on ju teie kõigi huvides".

Aga vaat see ei ole fännide huvides!

Ja veel, ülihäiriv on kaasaelada mängule kui su vaateväljas fibreerib sulle otsajõllitav turvamees.
          Kurat kui on meie pilgeni täis staadionitel nii suur oht massirahutusteks, et peab igat fänni otsajõllitades turvariskina ning potentsiaalse kurjategijana käsitlema, siis visaku end fännisektori ees vähemalt pikali, et pealtvaatajate vaatevälja ei segaks.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
            Täna Sportlandil jõuti "turvafriikluse" uuele tasemele.
            Enam pole soovitav fänne, kellel kombeks vutikõrvale mõni õlu libistada, staadioni piiridesse lubada.
            Mis on järgmine tase?
            Kas väravas kampaania "puhume kõik"?

Naeruväärne oli näha piirangust negatiivselt üllatunud saksa vutituriste stataväravas õlut kulistamas, selleasemel, et lasta neil inimlikult tribüünil Eesti õlut maitsta.

Mida me tahame, kas rahulolevaid pealtvaatajaid tribüünidel, kompaktseid fännirühmitusi või üksikuid kambakesi staadioni väravate taga.

Vähemalt fännisektorites võiks unustada viktoriaanlikud õlle-suitsu piirangud demagoogilise põhjendusega "see on ju teie kõigi huvides".

Aga vaat see ei ole fännide huvides!
            EJL vist üritab seda,et mitte keegi ei tuleks enam kunagi jalgpalli vaatama või on need turvad lihtsalt lambad
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              EJL vist üritab seda,et mitte keegi ei tuleks enam kunagi jalgpalli vaatama või on need turvad lihtsalt lambad
              Piiranguid edasi karmistades on tõesti varsti oht, et jõuamegi niikaugele, et tühjal fännitribüünil lesib üksik ülevõlli huumoriga staadionile toodud Paide sallis kumminaine nagu täna mängu vaheajal näha oli.

Aga tundub, et EJL on võtnud seisukoha -
              Vähem fänne, vähem probleeme.

Kommentaar

Õlu on okei, aga suitsuvabadusega võid putsi käia.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                  Duubeldan.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                    Suitsuvabadus või mitte võiks siiski jääda fännitsoonis fännirühmituse sisemise eneseregulatsiooni otsustada.
                    Negatiivne on kui pool seltskonnast selleasemel, et kompaktselt kaasaelada, pidevalt kuhugi kaugustesse suitsetama, õlut manustama kaob.

Ortodoktsete, tolerantsipuudusest nakatunud antitubakaäärmuslaste rahulolu peaks kindlustama tõsiasi, et lubades ühes sektoris (muuseas lahtises ruumis) suitsetada, jääks "kukun-surnult-maha ja suren homme vähki, puusärk keemilisse, kui keegi kõrval suitsetab" tüüpidele 90% tribüünidest ikkagi nende ainuvaldusesse.

Kommentaar

Ise võite ka putsi käia. Pole need tribüünid nii täis, et suitsetaja sulle näkku peab hingama. Saab ju mõned meetrid eemale minna. Aga ei pea see suitsetaja ka metsa jooksma, kui närvid läbi lähevad.

kesa jõudis ette

Kommentaar

Algselt postitas kotkas0 Vaata postitust
                        Ise võite ka putsi käia. Pole need tribüünid nii täis, et suitsetaja sulle näkku peab hingama. Saab ju mõned meetrid eemale minna. Aga ei pea see suitsetaja ka metsa jooksma, kui närvid läbi lähevad.

kesa jõudis ette
                        Just nii. Minnaksegi eemale - staadionilt koju.

Kommentaar

Mul on savi, kui alkoholi juuakse seal staadionil see ei haise ja ei aja pead iiveldama. Aga tubakahaisuga on mul tõesti nii, et kui ma seda tunnen siis mul lihtsalt hakkab paha ja pea valutab pool päeva ja ma tõesti ei viitsi staadionile ronida, kui mu ümber igalpool korstnad suitsevad. Suitsu võiks ikka teha paar meetrit eemal, kus inimesi pole (hais levib siis ka, aga mitte nii võimsalt). Ja 45minutit ilma suitsuta olla pole ka eriline raskus..

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Just nii. Minnaksegi eemale - staadionilt koju.
                            Ebaloogiline.
                            Vastupidiselt äärmuslikule tubakavastasele, kellel ruumi ja värsket õhku staadionil navalom, jääb pigem koju ahistatud õllesõber-suitsumees kui ta on korra-kaks staadionilt väljatõrjutud.

Kommentaar

Ahistatud? Tõesti tahaks teada, mis püha ja puutumatu inimõigus see koni imemine on, et seda PEAB tolereerima. Tahad teha, siis teed selleks ettenähtud kohas. Ja kui ei kannata 45 minutit ilma olla, siis oma mure. Tolerantsipuudus my ass.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Huvitav, et hitlerjuugendil koguaeg turvameeste, suitsetamise ja joomisega probleeme on. Äkki on probleem hoopis teis endis, eh?

Kommentaar

Working...
                                X