Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas kuskilt saab vaatada mis on klubide duublid ja duublite duublid jne?

Kommentaar

Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
      kas kuskilt saab vaatada mis on klubide duublid ja duublite duublid jne?
      Levadial, Floral, Kaljul, Sillamäel ja Lootusel #klubi-II# meeskonnad.

Ülejäänud:
      Kuressaare > Rakvere FCF (1L) > Sörve JK (2L)
      Narva > SK-10 (2L)
      Paide > Paide Kumake (3L)
      Tammeka > Tammeka-II (2L) > Põlva Lootos (3L)
      Tulevik > Warrior (1L) > Tulevik-II (2L) > Liverpool Pub (4L)

täiendage, kui oskate.

Kommentaar

Flora II > Fc Elva(2L)

Kommentaar

Sörve JK duubel 3. liiga Saaremaa JK.

Kommentaar

vist on nii et Kiviõli Tamme Auto>Puuma>Kiviõli Tamme Auto II?

Kommentaar

Veidi ka OT teemal: vahepeal võiks keegi tegeleda ka positiivsete asjadega. Nt pingutada selle nimel, et ETV uudistes olnud poiss, kes võitis MMile pileti, kandnuks ManU asemel uhkusega Tartu Tammeka, SK10 Premiumi või mõne teise Tartu klubi särki.
              Hakkagi mõtlema, et ehk oleks meistriliiga jaoks eraldi korraldaja asutamine vajalik, kes võtaks lõpuks liiga promomise käsile, muudaks liiga atraktiivsemaks ja seeläbi klubidele tulusamaks, karistaks karmilt reegleid rikkunud klubisid, lõigates nt kihlvedude osas juured varakult läbi jne.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                vahepeal võiks keegi tegeleda ..."..."
                Raimo! Sina oledki see "keegi" ju.
                Tegele! Tee!
                Mina oleks tänulik. Ma arvan et mõned veel.
                TIA
                Cerveza.

Kommentaar

Algselt postitas shepard Vaata postitust
                  Tegele! Tee!
                  TIA
                  Mina olen see "keegi", kes saab pelgalt ühe klubi tegemisi mõjutada. Üldise filosoofia, armastuse eest Eesti jalgpalli vastu peaks tegelema siiski alaliit. Aga et Kalev on nn tippjalgpallist tagasi tõmbumas, siis võib ka öelda, et alaliit peaks tõsiselt üle vaatama mõningate osakondade töö ja personali. Aga see pole enam internetijutt.

Kommentaar

Algselt postitas shepard Vaata postitust
                    Tegele! Tee!
                    TIA
                    Ja Raimo on ka teinud. Korralik toitlustus mängudel ,nägusad kavad , normaalse kõlavusega võimendus teadvustajal aga mitte mingi faking tühjade patareidega ruupor nagu enamikel.jne. Mida veel tahta esiliiga klubilt?
                    Parimaid korraldusi üldse mida mina tean ML-i ja Esiliiga peale kokku.
                    FCF Forever

Kommentaar

Mis ajast narvas kõige rohkem pealtvaatajaid on? täna siis lausa 350, päris palju inimesi on vist kihlvedudega seaotud.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                        http://www.youtube.com/user/ajakiribasketball
                        Hmm, paistab, et isegi eestlastest on enamus inimesi nö. tänavalt teadlikud pigem Levadiast kui Florast...
                        Hästi. Naljakas, kuidas mõned siin foorumis Levadiat sibulate klubiks on materdanud, vaata nüüd siis intervjuud ja imesta. Ei noh, tore muidugi.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                          Hästi. Naljakas, kuidas mõned siin foorumis Levadiat sibulate klubiks on materdanud, vaata nüüd siis intervjuud ja imesta. Ei noh, tore muidugi.
                          Noh, samas valdav enamus muidugi ütlesid mitte lemmikklubi, vaid esimese pähetorganud klubi. Aga mingi näitaja see ilmselt siiski on. Ma oleksin ise lihtsalt arvanud, et juba Pohlaku värvika kuju ja tuntuse tõttu mainivad vutist mitteteadvad inimesed pigem Florat.

Kommentaar

Võibolla viis aastat tagasi oleks ka maininud. Flora tahaplaanile vajumine on ka oma mõju avaldanud.
                            Kahju muidugi, et keskmisel eestlasel nii pohhui on.

Kommentaar

muidugi ajakirja "Basketball" küsitluse tulemused on ka usutavuse tipp!

Kommentaar

No vaevalt et Basket peab nüüd tulemusega manipuleerima, klubi tasandil on ju koss popim, mis siin vaielda.

Kommentaar

Working...
                                X