320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Et..vaatad mänut ja kõike muud ja tead kindlalt kodus istudes, et Eesti liigades ei ole mitte midagi huvitavat.
    Sul on õigus..sa oled lootusetu juhtum..
    Eesti jalgpalli suhtes, ma kardan küll.

    Kommentaar


      Algselt postitas JuriM Vaata postitust
      Eesti jalgpalli suhtes, ma kardan küll.
      A sa oled mänut nigu kohapeal ka vaatamas käinud, et siin suureks fänniks end pead ?
      FC Flora

      Kommentaar


        Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
        A sa oled mänut nigu kohapeal ka vaatamas käinud, et siin suureks fänniks end pead ?
        Vaata ma olen selline tiba ebatraditsioonile ManU/jalgpalli fänn. Et eelistan jalgpalli mujal tingimustel staadionile igal juhul. Aga olen käinud vaatamas jah.

        Läheb tiba offtopicuks vist, kellel küsimusi siis Pm.

        Kommentaar


          Algselt postitas JuriM Vaata postitust
          Ma vaatan väga palju jalgpalli, Premier League, Serie A, Ligue1, Liga BBVA ja muidugi kõik need Eurosarjad ja muud eks. Lihtsalt kui mul on aega, et nüüd valin endale ühe mängu mingiks kellajaks - siis mu valik jääb sinna valdkonda, mitte eestikate valikusse.
          Kas ma olen siis retard, et käin enne vaatamas kasvõi kohalikku meeste 4nda liiga põhja tsooni või naiste esiliigat, kui sinu eelmainituid?
          ROHE-VALGE SURMANI

          Kommentaar


            Algselt postitas Diftong
            Kas ma olen siis retard, et käin enne vaatamas kasvõi kohalikku meeste 4nda liiga põhja tsooni või naiste esiliigat, kui sinu eelmainituid?
            Ei? Kas sa tunned end sedasi?

            Kuna küsimus oli, et miks teatud kontigent eales ei jõua Eesti jalgpalli romantika juurde üldse. Siis ma avasin siis natukene enda poolset teemat, et kuidas näiteks minu individuaalse elukorralduse koha pealt mina vöördusin varakult kohalikust jalgpallist. Mitte, et ma seda kuidagi alavääristaks. Kindlasti on omi huvitavaid tahke siin ka.

            Kommentaar


              Ikka jah.
              Algselt postitas mjaasa Vaata postitust

              Kas sa shparkz käid ka esiliigas mänge vaatamas? Lihtsalt huvi pärast küsin.

              Kommentaar


                Duell! Roosna v Pruuli!
                Kuna minu eelmisel nädalal kirjutatud jalgpallikommentaari järelkajades mindi isiklikuks ning määriti minu nime, siis vana kooli mehena palun FC Flora kommertsdirektori Jaanus Pruuli duellile.

                Kommentaar


                  no, võtku aga sabast kinni ja saab hea promoürituse
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                  Kommentaar


                    Jalgpall.ee abil al. 2005 a.

                    Märt Roosna (08.12.1982) statistika

                    2005 - III. S, Tartu Ülikool Fauna 18/2
                    2006 - II.W/S, Tartu Ülikool Fauna 12/0
                    2007 - II.W/S, Tartu Ülikool Fauna 1/0
                    2013 - IV.W, FC Toompea 7/1

                    Kommentaar


                      Mis eluka nime Roosna seal Faunas kandis?
                      Invest In Africa

                      Kommentaar


                        Sealt leiab
                        This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I’m a bike messenger […]

                        Kommentaar


                          Algselt postitas kannel Vaata postitust
                          Vastav nimi küll
                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                          Kommentaar


                            Vabandage aga ma ei saa aru see isiklik kallale Roosna vastu minna.
                            Esialgu jah, ta võttis valed numbrid (aga allikas oli isegi Soccernet) ja kirjutas oma artikkel.
                            Kui liidu ametlik number tuli, ta kirjutas nüüd uut artiklit (ja oli ka palju humooriga minu arvates) ja osaliselt vabandas oma kritiika vale numbriga alustanud.
                            Aga mis on probleem? Minu jaoks 200 või 438 pole palju vahet kui räägime karika poolfinaali suurt derbyt rahvusstadioonil.
                            Olen temaga üldiselt nõus et tegelt kallis eesti jalkafänn (?), liigu oma persse staadioni ja loobu Viasati jalgpalli.
                            Liitule sõnum on et pigem kui oma propaganda masinaga vastata, hakkage konkretselt mingi ühissüüstem kasutada et see publiku arveldamine tuleks mugav, kiir ja objektiivne kõikidele (e-Stonia).
                            Numbride sõdad (ja need pildid...) on lihtsalt naeruväärsed, vabandan oma väljaütlemise pärast.
                            Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                            Premium Liiga Clubs News
                            Facebook
                            Twitter

                            Kommentaar


                              Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                              Vastav nimi küll
                              Sel aastal, kui tema tuli, lubati jälle normaalseid nimesid valida. Ega ükski iseenesest lugupidav üliõpilane ei vali enda pseudonüümiks kass ega karu.
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                              Kommentaar


                                Ah, lõpeta ära, Angelo. Ma ei kuule viimastel päevadel muud, kui et "isiklik" ja "rünnak". Kuskohas, mil moel on isiklikuks mindud? Minu vastulauses Roosna artiklile nimetasin ma toda artiklit "tänitavaks plönniks" ja nende sõnade juurde ma jään, seletasin selle enda arvates ka piisavalt põhjalikult lahti. Kui seda isiklikult võetakse, siis tekib küsimus, et miks sedavõrda õrna hinge juures üldse võetakse endale kanda vastandusteloomise koorem, kui sellele laekuvate vastustega muud moodi hakkama ei saada kui ainult isiklikult võttes? Isiklikult võtmisest rääkides - toksi Facebooki otsingusse "korvpall", jõuad ühte avalikku gruppi - mine, loe ja vaata, kuidas käib isiklikult võtmine ja isiklikud rünnakud. Silmad kinni, "Pohlak, vest, jalgpall, värdjad, valetajad" mantraid korrutades eiratakse tuima järjekindlusega mistahes fakte. Lugupeetud ja respektaablid inimesed, osad neist avalikus meediaruumis esinevad, laksivad väljenditega nagu "vutipeded" ja muude toredustega. Mina tean vaid üht jalkafänni, kes oma "kossupede"-tiraadidega vanasti aegajalt üles astus, aga temagi on tänaseks käega löönud.

                                Ja seesama, vastanduste ehitamine ja nende läbi taaskord lollakate intriigide loomine, ongi see asi, millele ma valgust tahtsin heita ja millest järjekindlalt üle vaadatakse. Roosna oma uues artiklis, kus ta Jaanus Pruuli duellile kutsub - miks tema, see on üldse täiesti arusaamatu - jätkab seda liini. Tema oli see, kes tõstatas publikunumbrite küsimuse, tõi sinna kõrvale korvpallinumbrid ja jäi reaktsioone ootama. Minule õpetati koolis, et otsene aktsioon kutsub esile otsese reaktsiooni ja selle ta sai.

                                Jalgpalli madalad publikunumbrid ei ole uus teema, vaid vana ja valus. Esimesi hooaegu alles tegeletakse nendega tõsiselt nii klubide tasandil kui liidus, aga ometi leidub just vutiringkondadest väljaspool neid inimesi arusaamatult palju, kellele miskipärast "Raplas oli miljon, aga Lillekülas kaks inimest" stiilis kunstlikud opositsiooniehitustööd hirmsasti mokkimööda on. Milline ala sellistest konfrontatsioonidest võidab, ei ole mulle teada. Küll aga - mida ka oma vastulauses rõhutasin - on väga kuradi lihtne selliste ülespuhutud vastandustega kultiveerida ja kinnistada avalikku kuvandit kodumaisest (liiga)jalgpallist kui mõttetust jurast, mille vaatamisele ei maksa aega raisata. Ehk siis - jalgpalliinimeste elu tehakse iga sellise artikliga taas grammivõrra raskemaks, kisutakse taas maha rida üleslaotud müürist.

                                Huvitav on ka see, et korvpallisõprade hulgas maad võtnud raevukas-kirglik vihkamine jalgpalli suunas on niivõrd mastaapne. See kummastab. Siinsamas foorumis on kümneid, kui mitte sadu jalkafänne, kes ka korvpallile täiesti siiralt kaasa elavad, kellelgi neist ei tule pähe korvpalli sellise kunstlikult poseeritud üleolekuga suhtuda. Miks see liiklus nii ühesuunaline on? Misasi ajab korvpallifännid - oma ilusate ja "ilusate" publikunumbrite juures - jalgpallipubliku kallale? Milleks vastandada, kui oma majas kõik hästi on?

                                See, et Pohlak tänases küsimuste-vastuste rubriigis kossufinaali publikunumbritega manipuleerimise välja toob ja selle tõendusmaterjal ajakirjanikel käes on, on kogu selle asja loomulik jätk. Taheti vastandusi, vastandagem siis. Aga jalgpalliklubidel laskem tööd teha, mitte ärgu lahistatagu neile puusalt tulistatud artiklitega pähe.

                                Ühtlasi oleks aus, kui seesama korvpallipublikunumbrite kurat-teab-kuskohast paberile panemine nüüd mingi kajastuse ja selgitused saaks. Sest just publikunumbritest algas seesama Suurmeeste saade, millele Pohlak viitas ja ka Roosna artikkel, kus algselt valeinfot tiražeeriti ja hiljem väga pika hambaga "vabandati", tuues IKKAGI välja, et "aga ikkagi, kolm inimest ütlesid, et..." Seda hoolimata sellest, et füüsiline tõendusmaterjal on esitatud. Ärge tulge mulle, kurat, sellise stiili juures rääkima aususest, objektiivsusest, isetusest või altruistlikust soovist jalgpalli edendada...

                                Igatahes. Minule teadaolevalt duell tuleb. Püsige lainel, teeme asja lõbusaks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X