Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
    Minuga koos olid 3 tütarlast, kes olid esimest korda mängul. Kõik lihtsalt naersid välja teie püro ja ei saanud aru, miks te teete seda.
    võibolla lootsid just tüdrukutele meeldida
    Seisan üksi mere ääres
    jalas kollased sandaalid
    valged, merevahust sääred
    hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Kuule telekavaataja. Kust tekib idiootne arusaam, et püro meeldib ainult ultrafännidele?
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Kuule mjaasa. Kust tekib idiootne arusaam, et see meeldib kõigile, annab mängule praegusel kujul sitaks juurde?
        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
          Kuule mjaasa. Kust tekib idiootne arusaam, et see meeldib kõigile, annab mängule praegusel kujul sitaks juurde?
          Küsimusele küsimusega ei vastata Ma pole väitnud, et see meeldib kõigile. Sinu kirjutatust jääb aga selline mulje, et see meeldib ainult ultratele. Kust selline arusaam?
          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

pühendusega kõigile pürohoolikutele

ok, oleks arusaadav, kui siin EV's oleks pürošõu vms, aga niisama odavat poola tossu lasta on suht mõttetu ju..... tehke enne mängu enda hoovis või magamistoas....

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
              Küsimusele küsimusega ei vastata Ma pole väitnud, et see meeldib kõigile. Sinu kirjutatust jääb aga selline mulje, et see meeldib ainult ultratele. Kust selline arusaam?
              Otseselt pole seda väitnud. Muljeid pole mõtet kommenteerida.

Minu väide on see, et publikut olulisel määral niiviisi juurde ei tule. Kui tahad teha püro, siis tee. Minu meelest on see mõttetu.
              Kui meil hakkavad mängudel staadionid enam-vähem täis olema, ja fännisektorid täis, siis ma näen püros ka mõtet. Praegu on lihtsalt ühel pool 30 venda ja teisel pool 30 venda, kes veel süütavad ka midagi.

Aga jällegi väljendasin vaid oma frustratsiooni, kellelegi midagi keelata ma ei saa, elu õpetama pole ka õige inimene. Enesekriitilisem tuleb olla veidi.
              Instagram

Twitter

Kommentaar

Minu väide on see, et publikut olulisel määral niiviisi juurde ei tule. Kui tahad teha püro, siis tee. Minu meelest on see mõttetu.
                +0.67
                Arvan ka et ainult püro pärast palju inimesi juurde ei tule. Kaua seda juba tehakse ja mis on tulemused?

Samuti - kui tahad teha siis tee. ja ära virise. PüroHALA on rohkem juba kui pürotamist ennast. See on ebanormaalne kui meistriliiga mängu kohta põhiline arutelu soccernetis käib selle ümber et püro teha ei lubatud.

Mõttetu? Arvatavasti mitte, küllap püro tegijad ise sellel mingit mõtet näevad. Aga et see ka laiu rahvamasse kõnetaks... praktika on vist nüüdseks veenvalt näidanud et see nii pole. Aga ega see idee ise ju halb ei pruugi olla.
                Seisan üksi mere ääres
                jalas kollased sandaalid
                valged, merevahust sääred
                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Mu arust see küll ohtlik välja ei paistnud. Selline üsna halenaljakas vaatepilt pigem. 20 purjus fänni ühel pool, kümme purjus fänni teisel pool. Vahepeal seal rohu sees 21 tola uimerdamas - selline ideaalne mäng ja ilm oli. Ahjaa. Tantsutüdrukud olid ka. Kõik nagu oleks olemas, aga välja nägi päris hale. aga naljakas. Ja see ongi peamine. Et kui jalgpall staadionile ei meelita, siis tee kivi ja jälgi vaatemängu noh
                  MIA SAN MIA!

Kommentaar

Kust kohast Sa seda võtad, et fännisektoris vaid purjus seltskond on? Mõõtsid alkomeetriga üle? Ei maksa lahmida kui midagi fännindusest ei tea!

Kommentaar

Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
                      Kust kohast Sa seda võtad, et fännisektoris vaid purjus seltskond on? Mõõtsid alkomeetriga üle? Ei maksa lahmida kui midagi fännindusest ei tea!
                      Ära nüüd liiga südamesse võta. Mul oli endal piisavalt mitu kruusi sees, et mitte-liiga-täpselt hinnata. Aga see ei olegi point. Point on see, et isegi, kui kõik oleks seal padukained olnud, siis ei oleks see mõjutanud vaatepilti. Mis oli täpselt selline - ilusal suvepäevalaadsel tootel kenal staadionil mängis kaks eesti tippklubi täiesti suvalist mängu, mida oli miskipärast tulnud vaatama mõnus hulk inimesi. Aga saage aru, see eesti klubi ultra olemine ja 90 min flora karikaaaa-lee-eeee jorumine koos kolme säraküünlaga on naljakas. igast otsast on. Kui ise ei ole sama ultra. seega ma ei peagi "midagi fännindusest teadma". Õnneks või kahjuks "ei tea midagi fännindusest" üsna arvestav hulk inimesi, kes tee staadionile võiks leida.
                      MIA SAN MIA!

Kommentaar

Et nagu kui fänne segamas poleks, siis leiduks hulganisti külastajaid?

Kommentaar

Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
                          Et nagu kui fänne segamas poleks, siis leiduks hulganisti külastajaid?
                          Kusjuures sellessamas Poolas ma mäletan veel mõned aastad tagasi oli see probleem, et tavainimesed ei julenud staadionile minna, kuna fännid olid täielikult kontrollimatud. Ilmselt see polnud terves Poolas ja veidi utreeritud, aga paneb natuke mõtlema.

Vaata A le Coq mahutab 10 000. Floral on fänne, no ok ütleme, et teid käib iga mäng stabiilselt 200. Fänne on vaja, aga muud publikut on ka vaja. Tegelikult mujal maailmas on kas või selleks vaja, et klubi saaks natuke raha ka sisse.

Mul pole fännide vastu midagi, aga peaga tuleb veidi mõelda.
                          Instagram

Twitter

Kommentaar

Püro ja ultrad ja muu selline saast on ilmselge näide kui lapsekingades jalgpallikultuur Eestis on. Praktiliselt enamikes riikides on jalgpall ikkagi osa (spordi)kultuurist. Mängudel käiakse nagu teatris või kinos, terve perega või siis sõpradega. Massiivne enamus fännidest kes maksavad on täiesti tavaliselt inimesed ja perekonnad, keda seob klubiga kas perekondlik suhe (ala vanaisa oli juba fänn) või siis piirkondlik ühtekuuluvustunne. Kõik see on kujunenud aastakümnete(sadade) jooksul.
                            Usun, et kuskil 10-15 aastat veel ja kui need lastemassid, kes praegu jalkatrennis käivad hakkavad satuvad lõpuks liigadesse mängima ja toovad ka perekonnad staadionitele. Vähemalt mulle küll tundub, et mingi ümbruskonna lastest on mingi 80% kuskil jalkatrennis. Veel 10 aastat tagasi ma seda küll tähele ei pannud, ise noorena olles ei pakutud isegi välja sellist varianti.

Kommentaar

Kusjuures sellessamas Poolas ma mäletan veel mõned aastad tagasi oli see probleem, et tavainimesed ei julenud staadionile minna, kuna fännid olid täielikult kontrollimatud. Ilmselt see polnud terves Poolas ja veidi utreeritud, aga paneb natuke mõtlema.

Vaata A le Coq mahutab 10 000. Floral on fänne, no ok ütleme, et teid käib iga mäng stabiilselt 200. Fänne on vaja, aga muud publikut on ka vaja. Tegelikult mujal maailmas on kas või selleks vaja, et klubi saaks natuke raha ka sisse.

Mul pole fännide vastu midagi, aga peaga tuleb veidi mõelda.
                              Värskelt sotsialismist priiks saanud riikides k.a. Eesti oli 90-ndatel üldse ohtlik väljas käia.
                              See peegeldus ka jalgpallis, seal, kus see mäng rahvast puudutas.

Enne EM-i protestiti Poolas tugevalt ultrate raamisurumise vastu, eks sealt võis läbi meedia võimenduse mulje jääda, et tavainimesel ohtlik. Reeglina tavainimest ei torgita.

Ja üldse, ei maksa segi ajada ultrafänlust ja vanainglise stiilis huliganismi.

Reisige ringi, külastage erinevate riikide liigavutti, kindlasti mänge pooltühjadel madalamate liigade staadionitel ja hakkate seltskonda, keda täna naeruväärseks peate, täiesti normaalseks ja kohustuslikuks nähtuseks pidama, enamgi veel, selliselt reisilt kodust vutti kaasaelama naastes, on esmamuljeline küsimus....kus on ultrafännid, miks on vaikne?

Viimati karikamängul Santosega, kus Flora fännid olid suht vaiksed ja paljudele sobivalt normaalsed fännid, võtsid fännisektori kõrval koha sisse 4 Flora sallidega end ehtinud itaallast, jälgisin neid, kutid olid staadioni õhkkonnatusest täielikus hämmingus, iga väiksema laulukatke korral üritasid kaasa laulda, lõpuks tõmbasid omaette kambakesi tuntud ultralaulud vaikselt hüpates lahti. Siis mõtlesin küll, mis kuradi kolkas me elame.
                              Teine kord ronisid Flora sektorisse kamp inglasi, need läksid püro peale täiesti pöördesse, lunisid, et neile ka fleer kätte antaks....naeruväärsed tüübid

Aga midagi pole teha, kui ikka kogu arvamus mittenaeruväärsest jalgpallikultuurist on kujundatud telekast lastavast inglise moodsast vutist.......
                              LeeRomero, meil on juba aastakümneid trennidest läbi käinud tuhandeid, kümneid tuhandeid lapsi, staadionid peaksid rahvast pilgeni täis olema aga...lõpetavad trennis käimise ja kaovad...miks?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Värskelt sotsialismist priiks saanud riikides k.a. Eesti oli 90-ndatel üldse ohtlik väljas käia.
                                See peegeldus ka jalgpallis, seal, kus see mäng rahvast puudutas.

Enne EM-i protestiti Poolas tugevalt ultrate raamisurumise vastu, eks sealt võis läbi meedia võimenduse mulje jääda, et tavainimesel ohtlik. Reeglina tavainimest ei torgita.

Ja üldse, ei maksa segi ajada ultrafänlust ja vanainglise stiilis huliganismi.

Reisige ringi, külastage erinevate riikide liigavutti, kindlasti mänge pooltühjadel madalamate liigade staadionitel ja hakkate seltskonda, keda täna naeruväärseks peate, täiesti normaalseks ja kohustuslikuks nähtuseks pidama, enamgi veel, selliselt reisilt kodust vutti kaasaelama naastes, on esmamuljeline küsimus....kus on ultrafännid, miks on vaikne?

Viimati karikamängul Santosega, kus Flora fännid olid suht vaiksed ja paljudele sobivalt normaalsed fännid, võtsid fännisektori kõrval koha sisse 4 Flora sallidega end ehtinud itaallast, jälgisin neid, kutid olid staadioni õhkkonnatusest täielikus hämmingus, iga väiksema laulukatke korral üritasid kaasa laulda, lõpuks tõmbasid omaette kambakesi tuntud ultralaulud vaikselt hüpates lahti. Siis mõtlesin küll, mis kuradi kolkas me elame.
                                Teine kord ronisid Flora sektorisse kamp inglasi, need läksid püro peale täiesti pöördesse, lunisid, et neile ka fleer kätte antaks....naeruväärsed tüübid

Aga midagi pole teha, kui ikka kogu arvamus mittenaeruväärsest jalgpallikultuurist on kujundatud telekast lastavast inglise moodsast vutist.......
                                LeeRomero, meil on juba aastakümneid trennidest läbi käinud tuhandeid, kümneid tuhandeid lapsi, staadionid peaksid rahvast pilgeni täis olema aga...lõpetavad trennis käimise ja kaovad...miks?
                                Vot selle viimase küsimuse peaks sa edastama Pohlakule või jalkaliidule üleüldiselt.

Kommentaar

Working...
                                X