Algselt postitas Ratnikov
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Külaline
Algselt postitas chac Vaata postitustehk oli lihtsalt purjus?
pole naljakas.... ei olnud ta purjus. Ütlen veel kord -V.Vinogradov on väga lahe tüüp,aga armastab liialdamist - mu soccerneti aegadest on selline kogemus kui ta palus mul üle lugeda mitu inimest staadionil viibimas - lugesin kokku ütlesin et 98 -protokolli läks kirja 120 vms....
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust10% lisavad juurde, kuid tema vist paneb 20 prossuSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustEi tea kas täna kõik kolm mängu jäävad alla 100 publikuarvuga? Paides oli 98, Levadia mängus paistab kuskil 30 olevat ja õhtul Narvas ei ole ka midagi suurt oodata.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Eks me oleme punkti jõudnud, kus publik hakkab väsima. Varsti juba 30 vooru mängitud. Pluss karikamängud ja kellel veel ka euromängud. Lisaks veel tihe graafik ka. Isiklikust aspektist võtan, siis täna öösel saabusin Narvast tagasi ja ülehomme jälle ülioluline mäng. Vanas vutimaailmas publik rühis sellises tempos truult kaasa, aga meie verinoorelt ja õhukese vutikultuuriga vaatajaskonnalt on seda natukene palju oodata.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas chac Vaata postitustVõibolla peaks teema pealkirja muutma? Publikuarvu kahanemine vms... aus igatahes oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustEJL märkis Levadia mängule siis 212. Tundub, et publikuga on ikkagi kõik hästi.
Kommentaar
-
2016 mediaanpublik seni:
Flora 298.5
Pärnu 250
Tammeka 249
Tarvas 222
Kalju 214
FCI 201.5
Levadia 200
Paide 186
Sillamäe 173.5
Trans 129
Liiga mediaan on 205.
Võrdluseks 2015:
Kalju 388
Flora 386
Tammeka 369
Pärnu 353
Tulevik 320.5
Sillamäe 220.5
FCI 200
Trans 167
Levadia 155.5
Paide 153.5
Liiga oli 262.5.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustVõibolla peaks teema pealkirja muutma? Publikuarvu kahanemine vms... aus igatahes oleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar