Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pole naljakas.... ei olnud ta purjus. Ütlen veel kord -V.Vinogradov on väga lahe tüüp,aga armastab liialdamist - mu soccerneti aegadest on selline kogemus kui ta palus mul üle lugeda mitu inimest staadionil viibimas - lugesin kokku ütlesin et 98 -protokolli läks kirja 120 vms....
Ei tea kas täna kõik kolm mängu jäävad alla 100 publikuarvuga? Paides oli 98, Levadia mängus paistab kuskil 30 olevat ja õhtul Narvas ei ole ka midagi suurt oodata.
Ei tea kas täna kõik kolm mängu jäävad alla 100 publikuarvuga? Paides oli 98, Levadia mängus paistab kuskil 30 olevat ja õhtul Narvas ei ole ka midagi suurt oodata.
See aasta üldse masendav seis selle publikuga. Tartu näitel siis. Võrreldes eelmise aastaga tunduvalt vähem, kuigi tulemused on justkui paremad.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Eks me oleme punkti jõudnud, kus publik hakkab väsima. Varsti juba 30 vooru mängitud. Pluss karikamängud ja kellel veel ka euromängud. Lisaks veel tihe graafik ka. Isiklikust aspektist võtan, siis täna öösel saabusin Narvast tagasi ja ülehomme jälle ülioluline mäng. Vanas vutimaailmas publik rühis sellises tempos truult kaasa, aga meie verinoorelt ja õhukese vutikultuuriga vaatajaskonnalt on seda natukene palju oodata.
Kommentaar