See läbiotsimine on üsna mõttetu, aga sama mõttetu on selle pärast jaurata. aga üks asi, mis mulle Levadia-Kure mängult silma jäi ja väga häiris on see, et seal polnud võimalik isegi teed muretseda. Kurat, mille eest te need 50 eeku inimestelt kasseerite, kui selle eest saab ainult mingi jalgpallimängu, külmetamise tribüünil ja läbiotsimistuuri?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSee läbiotsimine on üsna mõttetu, aga sama mõttetu on selle pärast jaurata. aga üks asi, mis mulle Levadia-Kure mängult silma jäi ja väga häiris on see, et seal polnud võimalik isegi teed muretseda. Kurat, mille eest te need 50 eeku inimestelt kasseerite, kui selle eest saab ainult mingi jalgpallimängu, külmetamise tribüünil ja läbiotsimistuuri?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustÄra põe, eelmisel hooajal maksis Levadia liigamängu pilet 75 krooni.
Edit: lisasin sõna "naeruväärse".sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustÄra põe, eelmisel hooajal maksis Levadia liigamängu pilet 75 krooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustMõni ime, et keegi neid vaatamas ei käi. Võrdluseks, et üliõpilane saab Paides naeruväärse 10 krooniga lisaks tribüünidele veel ligipääsu välikohvikule ja wc-le, mida mõned Meistriliiga klubid senini pakkuda ei suuda.
Edit: lisasin sõna "naeruväärse".
kui tartus(25 on pilet, vist) aia alt sisse ei saaks, siis mina ei käiks jalksi vaatamas...tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mgkui kogu sinu varandus koosneb 10est kroonist, siis ei ole see naeruväärne summa
kui tartus(25 on pilet, vist) aia alt sisse ei saaks, siis mina ei käiks jalksi vaatamas...
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustEi saa su mõttele pihta praegu.
et lihtsalt märkisid ära, et lisasid 10ne ette "naeruväärne", ses suhtes et raha on raha, kui nutsu sitaks oleks, maksaks kasvõi 75
ja kas tartus enam üliõpilasele polegi soodukat?tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustet lihtsalt märkisid ära, et lisasid 10ne ette "naeruväärne", ses suhtes et raha on raha, kui nutsu sitaks oleks, maksaks kasvõi 75
ja kas tartus enam üliõpilasele polegi soodukat?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustJah, 10 krooni Meistriliiga mängu eest on tõesti naeruväärne. Eesti, Euroopa ja kogu Maailma mastaabis. Selle raha saab isegi suvaline asotsiaal kokku. Vastavalt siis 20 plekkpurgi või 10 tühja Bocki pudeli eest.
olümpiastaadion oli 1/3 täis, ehk siis 6000- 8000 inimest
a 10 krooni on ikkagi 2,5 kilo kartuleid või kilo makarone, et siis mingi khe päeva söök vähemalt
muidugi on võimalus viimase kümpa eest ka 1 õlu osta ja jalgpalli aia tagant vaatama minnatell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Kust sa siis Sarajevos oma 7,5 kilo kartulite raha said?
Ma ei tea kuidas teil seal Kohtla - Järvel on, aga meie, Eestipoolse Eesti inimesed ei nuta 10 krooni pärast, kui saame selle vähesegi oma meeskonna toetamiseks anda. Eelmisel hooajal nägin Transi mängul jah neid vendi, kes pileti asemel õllega värava taga istusid. Teid oli seal rohkem..kõvasti..sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustKust sa siis Sarajevos oma 7,5 kilo kartulite raha said?
Ma ei tea kuidas teil seal Kohtla - Järvel on, aga meie, Eestipoolse Eesti inimesed ei nuta 10 krooni pärast, kui saame selle vähesegi oma meeskonna toetamiseks anda. Eelmisel hooajal nägin Transi mängul jah neid vendi, kes pileti asemel õllega värava taga istusid. Teid oli seal rohkem..kõvasti..
eestipoolses eestis ja ka vene/soome/lätipoolses eestis ei nuta 10- 25 krooni(pealinnas siis 40- 75 krooni) pärast 600- 700 inimest nädalas(kokku 5e mängu peale)
a nojah, suvaliste eesti bändide konsadel käib ka u 100 inimest(pilet 25- 50), miks siis jalgpall peaks teistmoodi olematell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustsarajevos käisin jalksi vaatamas(suvaline liigamäng), siis maksis kõigile mingi 30 (eesti)krontsa pilet
olümpiastaadion oli 1/3 täis, ehk siis 6000- 8000 inimest
a 10 krooni on ikkagi 2,5 kilo kartuleid või kilo makarone, et siis mingi khe päeva söök vähemalt
muidugi on võimalus viimase kümpa eest ka 1 õlu osta ja jalgpalli aia tagant vaatama minna
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar