320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    438 on tõesti kahtlane. Isegi kui VIPid ja kõik jutud juurde arvestada... Halb pilt, aga no tribüün oli selline.

    Seal tribüünil oli umbes-täpselt kahe rea jagu inimesi. Veel oli grupp Flora fänne oma tribüünil ja väiksem grupp Kalju fänne vastastribüünil. Ja veel natuke inimesi siin ja seal. 438 tundub piisavalt täpne.
    www.playmaker.ee

    Kommentaar


      Te andestate mulle nüüd väikese emotsioonipurtsatuse, aga... T*ra, ma ei jaksa enam seda puusalt tulistamist ja huupi lahmimist kannatada. Kuradima tarkpead ja muidumehed, alates kuradima roosnatest ja lõpetades kuradima aamostega.

      Eilse publikunumbri kohta - nagu IGA Flora kodumängu kohta - on olemas detailsed andmed. Pildid tribüünidest, nimekiri VIP ja Family Lounges viibinute kohta. Andmed, mis on kontrollitud mitme inimese poolt. Kui kellelgi on midagi kobiseda, siis palun pöörduda algandmete omandamiseks ja seejärel järelduste tegemiseks ja avalikus sõnaruumis mögisemiseks.

      Vihma sadas eile terve päeva. Vahetult enne mängu hakkas sadama jääkülma horisontaalpaduvihma, tribüünikatustest polnud mingit abi. Märt Roosna suhkrujutt Delfis on ses valguses muidugi fantastiline. P*rsest väljaimetud võrdlused FB laikide arvuga (tegelt???), soojas kinnises hallis mängitud korvpallimänguga Raplas (TEGELT???)... Minu sügav kummardus nii Kalju fännidele kui Flora poolehoidjatele, kes eile TERVE MÄNGU katkematult ja võimsalt laulu lasid. Minu siiras imetlus kuulub teile!

      Mõnikord ajab see üleüldine negativism lihtsalt ahastusse. Kellele, milleks, miks midagi teha? See tunne läheb üle, nagu alati läinud on, aga...

      Kommentaar


        Ma eile just mõtlesin, et olgu see 438 ei ole sellise mängu kohta nüüd suur publikuarv, aga jumal tänatud, et sellises faasis nii tähtsas kohtumises kohtusid kaks meeskonda, kellel on Eesti mõistes väga arvestatav kogukond taga. Pangem Flora asemele Levadia ning Kalju asemele Infonet samadel tingimustel, mis mängus kaalul oli, siis ma olen üpris skeptiline, et tolles kohtumises isegi kolmekohaline number täis oleks saadud. Enne kohtumist pakkusin, et 500 tuleb küll ära, ehk natuke naiivselt, sest Eesti inimese mugavus on teada, aga tore on see, et vähemalt on sellinegi arv inimesi, kes iga ilmaga on valmis oma lemmikuid toetama. Au ja kiitus neile tõesti!

        Kommentaar


          Algselt postitas together Vaata postitust
          Flora v Kalju 438 pealtvaatajat???? ja floralased väidavad siin foorumites et kõik ülejäänud klubid sahkerdavad pealtvaatajate arvuga, nemad on maailma ausaimad inimesed? Ja PS, ma olin ise mängul, ärge hakake mulle jama ajama.
          vist mingi kossufänn kogemata jalkafoorumisse sattunud! Mine FB Korvpalli gruppi tänitama!
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

          Kommentaar


            Algselt postitas together Vaata postitust
            Flora v Kalju 438 pealtvaatajat???? ja floralased väidavad siin foorumites et kõik ülejäänud klubid sahkerdavad pealtvaatajate arvuga, nemad on maailma ausaimad inimesed? Ja PS, ma olin ise mängul, ärge hakake mulle jama ajama.




            Lisaks: "Siis meie saime nelja tribüüni üldnumbriks 378, millele lisandusid tavapärased kolm telefonikõnet samal ajahetkel ehk idatribüüni fännimüügi ja AMPS müügipunkti lähistel siseruumis viibivad pealtvaatajad (publikunumbri lugemise hetkel oli neid 7), VIP loožis siseruumis mängu vaatavad pealtvaatajad (publikunumbri lugemise hetkel oli neid 21) ja FC Flora Family Lounge'is mängu vaatavad pealtvaatajad (publikunumbri lugemise hetkel oli neid 32)."

            Kes tahab, võib parema kvaliteediga PDFi ka saata.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

            Kommentaar


              Ehk taas kord õpetus harrastusloenduritele kuidas suur staadion võib silma ära petta.
              BVB - Vaprus

              Kommentaar


                Aga peldikusse ei helistanud keegi?
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                Kommentaar


                  Algselt postitas dareth Vaata postitust
                  Aga peldikusse ei helistanud keegi?
                  Helistati küll, seal oli keskmise Tallinna Kalevi hooaja jagu pealtvaatajaid.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                    Helistati küll, seal oli keskmise Tallinna Kalevi hooaja jagu pealtvaatajaid.
                    Things are heating up!

                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                    Kommentaar


                      Uskumatu kuidas keegi viitsib sellist romaani kirjutada kuna juleti midagi öelda pealtvaatajate arvu kohta.
                      Mida sa närvitsed - võta kokku ja ütle ära lihtsalt, et silm on petlik. Jah. Flora ja Kalju fännid olid võimsad eile (respect), kuid mina ka ei lugenud seal kuidagi üle 400. inimese ära, aga ju siis oli.

                      Mis kuradima vihapurse see oli kui ise tead ja oled kindel, et kõik oli korras? "Sest ajab närvi, et koguaeg selline jutt käib" ei ole legit answer. Rahuneme maha ja räägime normaalselt + arvestades mis tööd Flora on pealtvaatajate saamiseks teinud (ja mis staadion neil on) võrreldes Kaleviga siis noh... Võiks ju nagu parem seis olla

                      #CAMPAIGNAGAINSTFLORA

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Amos Vaata postitust
                        Uskumatu kuidas keegi viitsib sellist romaani kirjutada ja hästi palju muud juttu
                        Jahah.

                        Kommentaar


                          Keda see huvitab kas rahvast oli 200 või 400..masendavalt vähe ikkagist.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                            Eesti inimese mugavus on teada, aga tore on see, et vähemalt on sellinegi arv inimesi, kes iga ilmaga on valmis oma lemmikuid toetama. Au ja kiitus neile tõesti!
                            Ju siis nendel kahel klubil ongi kokku 300-400 inimest, kes peavad neid oma lemmikuks.
                            Sorry, plaanisin mõnend nädalad tagasi vaatama tulla, aga päeval aknast välja vaadates ei kiskunud kuidagi staadionile. Oleks 20 kraadi sooja olnud- no problems, oleks kohal olnud. Ilmafaktor on ikka väga suur.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                            Kommentaar


                              Ei vaidle absoluutselt vastu. Nii ta kahjuks või õnneks on. Poleks Kalju mänginud, ei oleks minagi teed staadionile leidnud. Eriti kui striim kättesaadav on.

                              Kommentaar


                                Ma ei tea, pole kunagi veel ühtegi Eesti klubi mängu vaatamas käinud.. Lihtsalt ei leia sealt midagi, mis see paar tundi mulle pakuks. Jalgpalli elamus see küll ei oleks. Selleks ma vaatan suuri liigasid.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X