320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ma saan aru, et sellisel üllal mängul ei tohi miskit kriitilist öelda. Putini tifo oli mega, see slava ukraini hüüdmine lahe ja üleüldse oli mängu idee imeline. Aga, noh.

    Ühesõnaga võtsin enda 7aastase poisi esmakordselt mängu vaatama. Jõudsime statka juurde 1830, statkale saime sisse 1858. Nädala eest käisin 5 korda suuremal Etihadil, sinna sai paari minutiga sisse. Esiteks need kuradi pöördväravad võiksid vähemalt neid kuradi pileteid enamvähem arusaadavalt lugeda, mitte niimoodi, et iga djüüd peab seal edasi-tagasi piletit vehkima, et värav sisse laseks. Kui ma 1858 aknast pildi tegin, siis järjekord 1. väravas läks veel kaugelt sinna harjutusväljakute poole.

    Hea küll, jõuad istekohani. Ma võtsin ilusti äärde, kuna poiss on siiski väike, tahab meibi vetsu, süüa ja mida iganes.

    Enihau, ukrainlastest külastajad hakkasid sellest järjekorrast siis järjest tribüünidele tulema. Ilmselgelt olid nad esmakordselt staadionil. Ilmselt oli ka pilet eesti keeles. Nii nad siis seisid seal vahetustega terve esimese poolaja LHV sektori vahetrepil ja üritasid aru saada, kuhu nad minema peavad. Vahepeal olid ka dressidega jorsid ja kunstripsmetega mimmud segaduses, aga neil oli lihtsalt pohh, nad niisama seisid. Seda üritas kuidagi hallata üks meeldiv noor neiu, kes ilmselt ei saanud klientidega väga hästi samale keelele ja ta jõud ka mingil hetkel rauges, sest kõiki neid ei olnud võimalik sujuvalt enda kohtadele sättida, sest suurem osa saabujaid olid peale kõige ka vales sektoris (noh, pilet eesti keeles).

    Tänu neile seisjatele ma esimese poolaja väravaid ei näinud. Poisil sai hot dog otsa ja sugesteerivalt küsides jõudsime selleni, et külm hakkas ja läksime minema.

    Aga, jah, kui poleks tegu nii õilsa mänguga, siis ma jubedalt rändiks ja saadaks kõiki pikalt. Aga see Putini asi oli mega ja see Slava Ukraini hüüdmine ka. Hümne ei näinud, sest järjekord, noh.

    Et nagu mida fakki nagu?

    Kommentaar


      Ma olen andnud siin tuima kriitikat Flora mängukorraldajale . Selgub, et täna jälle ei saadud hakkama . Kes seal nimeliselt vastutab asja eest , ole mees ja astu tagasi. Sa lihtsalt ei saa hakkama . See on nüüd kõigile selge . Konverentsi liiga 100m järjekorrad , eelmise aasta viimane Levadia mäng : väga halb . Selle aasta Levadia mäng : katastroof ,isegi telepildis oli näha ,et järjekord oli 20 min. peale algust. Kus sa ise muidu täna näiteks kl 18 - 19 olid seal staadionil ? Millega tegelesid täpsemalt ? Üldse tundus suht pohhui olevat, sest ca kl 18.10 sisse minnes tribüünialuses koridoris, kus puhvet jms. ei põlenud tuled Teine asi veel . Flora staadionidiktor . Oh jumal ... Unejutu monotoonsusega kõik nimed ette lugeda . Tubli . Või oled äkki kõnerobot hoopis ? Lisaks rääkis ta mingist Dünamost, aga väljakul oli Dinamo. Pisiasjad,eks, võiks öelda ,aga ... Palun ärgake üles seal korraldustiimis ja ärge peedistage pealtvaatajaid .

      Kommentaar


        Palun kirjutage sellest neile kasvõi FB vms. Kõik viimased korrad kui ma kitjutasin olid nad yllatunud, sest turvameeskond ytleb et kõik norm.

        Kommentaar


          IMG20220513185915.jpg

          lahtilöögi ajal 1. värava taga

          Kommentaar


            Viimasel dialoogkohtumisel ma võtsin selle teema uuesti ülesse peale Flora-Leva disasterit ja Aivar lubas ilusti selle probleemi ka fännide poolt Florale edastada. Kiituseks peab tõdema, et paar järgmist mängu oligi Flora korraldus just sissepääsemise osas kõvasti paremaks muutunud, aga no täna back to old track ja Flora lasi end jälle täiesti täis. Floras ei saada aru siiamaani ega ei väärtustata ,,pühapäeva fänni”. Kuniks klubi filosoofia ja arusaam selle kohapealt on nii perses, siis what u can do.

            Kommentaar


              Ilmselt turvameestest saab keegi täna kõva preemia, sest oh imede ime : mängu lõpus olid mõlemad uksepooled lahti ja sai isegi välja . See on uskumatu, see on geniaalne .

              Kommentaar


                Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
                Ilmselt turvameestest saab keegi täna kõva preemia, sest oh imede ime : mängu lõpus olid mõlemad uksepooled lahti ja sai isegi välja . See on uskumatu, see on geniaalne .
                Haha, mul läks see meelest isegi vaadata, sest eelmine aasta oli mingil mängul, kus enne kontrolliti passe, kästi maski kanda, siis suunati kõik rõõmsalt ühte karja kokku, kuna lahti oli ainult üks uksepool. Seega progress!

                Kommentaar


                  Üks uksepool lahti on firmamärk aastast 2001 . Stabiilsus on imetlusväärne . See on kandunud edasi põlvest põlve, isalt pojale . " Mäletad, isa ? 2004 Makedooniaga olid ka mõlemad uksed lahti . " " Jah, pojake, mäletan . Tänu sellele jõudsime viimasele bussile . Muidu oleksime pidanud jalgsi Viimsisse minema, ma ei julgenud öelda, et ostsin viimase taksoraha eest küüslauguleivad staadionil " .

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Drogba Vaata postitust

                    . Palju täna publikut oli ?
                    4550 näidati staadioniekraanil.

                    Kommentaar


                      Sai ju eelmine aasta Euroopa mängudega seda korraldamist justkui harjutada, aga kasu pole sittagi.

                      Mingi vähegi suurem üritus, kuhu tuleb inimesi, kes igal Flora-Transi mängul ei käi, lõppeb alati korraldaja poolse fopaaga. Pole mõtet imestada, et publikuarvud nii madalad. Kui esmakülastajatele sellist emotsiooni pakutakse, siis sealt teist külastust ju ei tule.

                      Tõesti ei tea, kes selle eest vastutama peaks, aga vaadates õppimisvõimet või õigemini selle puudumist, tekib tahestahtmata küsimus, et kas inimestele antakse ikka tööd nende võimete pärast.

                      Kommentaar


                        Mul on kuri kahtlus, et kesiganes peaks teema eest vastutama, istub seal palga eest, mis pädevaid korraldaid ligi ei tõmba. Ja seda Eesti rikkaimas klubis. Mis teha, oleme vaesed.

                        Kommentaar


                          Käe kõrval peab inimest 30min varem tooma? Ise nägin ka kuidas ühest pikast rivist suunati teise inimesi.
                          FC Flora

                          Kommentaar


                            Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                            Käe kõrval peab inimest 30min varem tooma? Ise nägin ka kuidas ühest pikast rivist suunati teise inimesi.
                            Veeti järgmisesse väravasse ka, aga nagu näed, siis see suurt ei aidanud. Ehk ma saan aru, et meil on üsna sita planeeringuga staadion, kus tekivadki pudelikaelad. Kas seda ei saaks logistiliselt lahendada niimoodi, et piletikontroll asub staadionist veidi kaugemal? Ala nagu oli superkarika puhul, et tänavatel olid igas suunas mingi kümmekond keerdväravat ja inimesed tulid sealt läbi ja edasi otsisid ise õige värava, kuskohast sisse kõndisid? Kui panna pöördvärav kohe trepi juurde, siis sealt saabki ainult kaks inimest kõrvuti läbi ja kui see QR-koodi lugeja on ka selline tujukas, siis ongi selline olukord lahendamatu.

                            Kommentaar


                              Positiivse poole pealt võib öelda, et tänase Tipneri finaali publikunumber(1358) oli viimase nelja finaalmängu suurim ja kiita võib kindlasti ka Paide ja Kalju fännitribüüne.
                              Kuid kui vaadata taas pikemalt viimase 10 aasta lõikes, on näha, et karikafinaali ei suudeta enam nii suurt rahvast vaatama meelitada. 2015 tõi sama Paide-Kalju finaal Alecoqi tribüünidele üle tuhande pealtvaataja rohkem, kui täna.

                              Tipneri karikavõistluste finaalid 2012-2022:
                              • 2022 • Paide LM - Nõmme Kalju 1:0 • pealtvaatajaid: 1358
                              • 2021 • FCI Levadia - FC Flora 1:0 • pealtvaatajaid: -
                              • 2020 • FC Flora - Narva Trans 2:1 • pealtvaatajaid: 742
                              • 2019 • Narva Trans - Nõmme Kalju 2:1 • pealtvaatajaid: 1004
                              • 2018 • FCI Levadia - FC Flora 1:0 • pealtvaatajaid: 2369
                              • 2017 • FC Infonet - Tartu Tammeka 2:0 • pealtvaatajaid: 1871
                              • 2016 • FC Flora - Sillamäe Kalev 3:0 • pealtvaatajaid: 2085
                              • 2015 • Nõmme Kalju - Paide LM 2:0 • pealtvaatajaid: 2441
                              • 2014 • FC Levadia - Tartu Santos 4:0 • pealtvaatajaid: 1737
                              • 2013 • FC Flora - Nõmme Kalju 3:1 • pealtvaatajaid: 3521
                              • 2012 • FC Levadia - Narva Trans 3:0 • pealtvaatajaid: 3007

                              Kommentaar


                                Kas kellelgi leidub Premium liiga kohta statistikat / võrdlust, et kuidas nädalapäevad mõjutavad kodumängude külastatavust?

                                Juhtusin vestlema ühe Honka esindajaga, kes väitis et SJK olevat oma kodumängude aega optimeerinud ning suutnud seeläbi tõsta lisamüügi käivet hoojal ligi 90k€ . Summa oli juba selline, et teema pakkus huvi ning võrdlesin SJK viimase viie ja poole hooaja (2016-2022) kodumängude külastatavuse keskmist per hooaeg vs siis erinevad nädalapäevad antud hooajal. Keskmiste vahede erinevusest võtsin siis keskmise läbi hooaegade. Kokku 74 mängu.

                                Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
                                # of games 9 3 8 12 14 26 2
                                Difference from AVG 355 61 54 -466 221 117 -482

                                Honka tüüp väitis, et SJK olevat tõstnud mänge laupäevalt reedele, aga mingit sellist trendi ei leidnud. Samas, kui võrrelda näiteks neljapäeva ja pühapäeva trendi vs. esmaspäev ja reede, siis optimeerimisega võiks saada mingi +600...+800 külastajat juurde. Pühapeva valim muidugi olematu aga kui suuta optimeerida näiteks 10 kodumängu ja eeldusel, et lisaks piletitulule jätab vaataja näiteks kohvikusse 10 €, siis see tähendaks 60-80k€ lisakäivet. Märkusena veel, et sellel hooajal on SJK pidanud kodumänge ainult reedel või laupäeval, ei oska öelda kas juhus või on reaalselt numberid vaadatud aga huvitav.

                                On keegi võrrelnud Premium liiga näitel või on jalkaliidus arutatud asja?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X