Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kusjuures, viibides loosimise ja Pohlaku telemängu valiku juures, siis esimene kartus oli mul, et nüüd ta soperdab selle telemängu Kurele. Vaikselt jättis ta Kure mängu kõrvale ja kummaliste tuletamiste/välistamiste teel jõudis kahe mänguni....
FC Toompea (II) - JK Nõmme United (II)
FC Haiba (III) - Kuusalu JK Rada (III)
Olin meeldivalt üllatunud, et näe, seekord ei panegi "naljeva". Need 2 mängu jäid sõelale ja pidi hiljem siis otsustama, et kummast saab telemäng. Hiljem koju jõudes oh seda üllatust....Kure mäng on telemäng
See oli nüüd minu subjektiivne nägemus asjadest ja sündmuste kirjeldusest.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Kui ma kuulen nimesid FC Kose ja FC Kuressaare, siis ei ole neis klubides mulle mitte midagi huvipakkuvat. Iga kell eelistaks pigem näha kas Tulevik - Estve või Kalju - Tallinna Kotkad. Viimast käiksin muidugi kohapeal vaatamas, aga no telekavaataja silmist.
Kommentaar