Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MihkelHK Vaata postitust
    Räme korruptsioon on selle asja nimi.Täpselt sama nagu Keskerakond.
    Kus kohas see korruptsioon on, kui Toompea ära ütles telemängust. Ma saan aru, et te toetate Kaljut, aga selline kitkumine on suhteliselt mõttetu. Iga kord, kui kellegile mingi otsus vastukarva on, hakatakse möllama selle kallal. Mina arvan, et pigem ikka ühtselt ühise jalgpalli tuleviku poole .

Kommentaar

Noh, vähemalt näidatakse võrdsete vastaste mängu.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kui nii on nagu siin osad härrad väidavad, siis on see tõesti nali kuubis!
        Kose ja Kure mäng pole pooltki nii huvitav kui Kalju ja Kotkaste oma.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ikkagi peaks Kose - Kure olema huvitavam mäng, sest Kalju on võitnud kaks viimast mängu 10:0 ja sellist telemängu ikka ei tahaks näha, kus üks pool 10 ja rohkem väravat lüüa võib, aga Kosel on Kuressaarega ehk rohkem lootust. Minu arvates igati korrektne valik, just meenutades eelmise aasta Vapruse ja Tabasalu mängu, mis oli päris vaadatav, mitte ühte väravasse.

Kommentaar

Mis sa tõesti arvad, et Kure on nii s*tt, et nad Kosega (III liiga siiski) võrdselt mängiksid?

Kommentaar

hahahaa....

soccernet-olympic oleks vast kõige spetsim olnd...

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                hahahaa....

soccernet-olympic oleks vast kõige spetsim olnd...
                Krt, me lootsime midagi ilusat ja Tallinnast kaugemal...
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ime muna... ilusmat, kui soccernet ei saa olla... kalevi stata on sama hea mis võru või kärdla....

kui väga igav hakkab, võid ju bussiga ka kohale sõita... läheb oma tunnike ära... eurotripp

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                    ime muna... ilusmat, kui soccernet ei saa olla... kalevi stata on sama hea mis võru või kärdla....

kui väga igav hakkab, võid ju bussiga ka kohale sõita... läheb oma tunnike ära... eurotripp
                    Ära saa valesti aru, taku. Ilusad olete te nagunii. Me lootsime väljasõitu. Nüüd tuleb see lihtsalt järgmisesse ringi lükata
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

juba enne mängu tõmbad teravat?

millest me räägime.... kose-kure...

tra, õige mäng peetakse foorumis maha

Kommentaar

tere foorumip... ärge rohkem peale võtke ei tule tervisele kasuks, parem tulge 4 august orgu ja nautige jalgpalli või minge teistele sellel päeval mängitavatele mängudele

Jalgpall on meie ala, mitte nutmine

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
                          Kui ma kuulen nimesid FC Kose ja FC Kuressaare, siis ei ole neis klubides mulle mitte midagi huvipakkuvat. Iga kell eelistaks pigem näha kas Tulevik - Estve või Kalju - Tallinna Kotkad. Viimast käiksin muidugi kohapeal vaatamas, aga no telekavaataja silmist.
                          mis puutub telemängu Kalju - Kotkad 4. augustil, siis see ei ole võimalik ühel proosalisel põhjusel. Kes pakub õige vastuse?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            mis puutub telemängu Kalju - Kotkad 4. augustil, siis see ei ole võimalik ühel proosalisel põhjusel. Kes pakub õige vastuse?
                            Levadia euromäng on siis !!!

Kommentaar

Algselt postitas kalev94 Vaata postitust
                              Levadia euromäng on siis !!!
                              ei ole õige vastus, Levadia euromäng ei toimu Hiiu kunstmurul

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Sel kuupäeval on Flora - Kalju

Kommentaar

Working...
                                X