Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kui nii edasi läheb, siis tapetakse haigete ja perverssete turvaliialdustega meie just tärkavad jalkafänluse alged.

Kui nägime, et Levadia fännid ära retsiti, kadus meilgi Flora sektoris mõneks ajaks pinge, mida muidugi võimendas Flora hambutu mäng.
    Mõne fänniga oli plaan Levadikutele solidaarsuseks mõni viisijupp käima panna aga kuupeale, tuju oli niigi sitt.

Mis kuradi ajuhaigus paneb turvkärssasi lastel jäätise ja kokaga statale saamist keelata. Türa, tõeline sigatsemine.

Nüüd siis uus tase, alkovaba õlu.

Kas järgmisena tuuakse tühjadele tribüünidele kiiruskaamerad, need on vähemalt vait ja ohutud, reageerivad ainult mõne turvapede sprinterlikule spurdile kui ajuhalvatus halvab ja mõne viimasest mohhikaanlasest fänni fänluspüüdeid silmab.
    arva kui ma kesaga nõustun aga tõesti see asi läheb ikka aina hullemaks aga eks aivar ise on neile juhised and ja tuleb teda sellest süüdistada.
    Kas Flora fännide sektoris käis kõva grillimine või mis asi seal nii hullult tossas?
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
      Esiteks: Loogiline, et oma joogiga avalikule üritusele ei saa. GET USED TO IT!
      Teiseks: Püro! Hooaja alguses tuli teade, et Püro tuleb EJL ja Klubiga läbi rääkida. Täna toodi värgid illegaalselt sisse ja kasutati neid ninga keegi peab seal süüdi jääma, niisama ei saa ka jätta. Vot tak!!

Türa kui närvi lihtsalt ajab, et ei teata selliseid elementaarseid asju ning pärast vingutakse "POLITSEIRIIK!! ISSAND JUMAL!!".

my two cents..
      ok, siin postituses tundub kõik nagu õige olevat. aga ma arvan, et suurem osa ei nõustu sellega.
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        arva kui ma kesaga nõustun aga tõesti see asi läheb ikka aina hullemaks aga eks aivar ise on neile juhised and ja tuleb teda sellest süüdistada.
        Kas Flora fännide sektoris käis kõva grillimine või mis asi seal nii hullult tossas?
        Ühe üliaktiivse turva aju plahvatas ja jäi kärssama.

Kommentaar

Muru kohta niipalju, et kui teemast sittagi ei tea, siis ei tasu kommenteerida.

Pange oma hoovile väike murulapp kasvama, kastke seda sügisel iga päev kaks nädalat järjest paari ämbri veega, kündke selle peal butsadega kuni see muutub mudaks. Siis hoidke sellel üle nelja kuu meetri paksust lumekihti peal ning siis organiseerige see, et kevadel on kesmine temperatuur umbes 5 kraadi. Ning siis vaadake ise, mis sellest murust järgi jääb ja kas see sul korralikult kasvab.

Kommentaar

Ühe üliaktiivse turva aju plahvatas ja jäi kärssama.
            vot turvade kohapealt veel sõna võtta siis oleks võinud need õunad ka minult ära võtta.tegelt üldse võiks fänne staadionile lasta vaid alasti siis oleks kindel,et keegi ei too tõrvikuid kaasa.
            aga ok oli mis oli ja järgmised siis koondisemängud ja juba ootan ärevusega mille uuega turvad meid üllatada suudavad.
            edu kõigile ja pead püsti
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

väike pildigalerii: http://sport.err.ee/index.php?06109304
              Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                Esiteks: Loogiline, et oma joogiga avalikule üritusele ei saa. GET USED TO IT!
                Teiseks: Püro! Hooaja alguses tuli teade, et Püro tuleb EJL ja Klubiga läbi rääkida. Täna toodi värgid illegaalselt sisse ja kasutati neid ninga keegi peab seal süüdi jääma, niisama ei saa ka jätta. Vot tak!!

Türa kui närvi lihtsalt ajab, et ei teata selliseid elementaarseid asju ning pärast vingutakse "POLITSEIRIIK!! ISSAND JUMAL!!".

my two cents..
                Paistab, et probleem on pigem selles, et mingeid ühtlustatud reegleid õlle jm osas pole, sellest ka probleemid (kui ka on, siis keegi neist teadlik ei paista olevat, k.a. mina).

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                  Paistab, et probleem on pigem selles, et mingeid ühtlustatud reegleid õlle jm osas pole, sellest ka probleemid (kui ka on, siis keegi neist teadlik ei paista olevat, k.a. mina).
                  Ma kujutan juba ette ühtlustatud reegleid, see tähendaks ainult üht, keelan-piiran-reglementeerin ja ikka fännidele vastumeelses ja fänlust halvavas suunas.

Muuseas püro kohta on reglement olemas, ainuke viga.... loa saamine on sisuliselt võimatu.

Lahja alkosisaldusega õlu on ML reglemendi järgi staadionitel lubatud, A Le Coqi suhtes tekkis aga kurat teab missuguse tsüklimehest maksatsirroosis vaevleva šeriffi luulul hooaja alguses müügiloale politseipoolne klausel, et tribüünil keelatud.

Eelmisel aastal keelavat tingimust polnud.

Miks siis nüüd äkki???

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                    Muru kohta niipalju, et kui teemast sittagi ei tea, siis ei tasu kommenteerida.

Pange oma hoovile väike murulapp kasvama, kastke seda sügisel iga päev kaks nädalat järjest paari ämbri veega, kündke selle peal butsadega kuni see muutub mudaks. Siis hoidke sellel üle nelja kuu meetri paksust lumekihti peal ning siis organiseerige see, et kevadel on kesmine temperatuur umbes 5 kraadi. Ning siis vaadake ise, mis sellest murust järgi jääb ja kas see sul korralikult kasvab.
                    mida ma organiseerima peaks? ei saa aru su jutust.

ma pakun viljandi linnastaadioni muru on samamodi jalgpalli mängimiseks mõeldud , ometigi nägi see veel eilmine nv välja nagu kunstmuru , superilus .

Kommentaar

Ma kujutan juba ette ühtlustatud reegleid, see tähendaks ainult üht, keelan-piiran-reglementeerin ja ikka fännidele vastumeelses suunas.
                      Ole hea, vaheta plaati.

Kommentaar

naabrid arvasid,et õige aeg lehtede põletamiseks
                        Monica

Kommentaar

U-21 mängud tuleks küll kuhugile mujale viia. Rakvere võiks sobida.

Kommentaar

Levadia väravavaht näitas Flora fännidele keskmist sõrme

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              U-21 mängud tuleks küll kuhugile mujale viia. Rakvere võiks sobida.
                              kus kohas sa mängu vaatasid?ma sind küll ei näinud või oled oma juuksed ja habeme maha ajanud ning lambavillase vesti välja vahetanud?
                              Ott Järvela

Kommentaar

kus kohas sa mängu vaatasid?ma sind küll ei näinud või oled oma juuksed ja habeme maha ajanud ning lambavillase vesti välja vahetanud?
                                oled veel pime ka

Kommentaar

Working...
                                X