Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mängu on võimalik jälgida ka internetist, seega ka Lorenzo saab osa meie jalgpallist.

Kommentaar

urmar kuidas sind homme ära tunda?kas habeme ja pikkade rasvaste juuste ja lambanahast vesti järgi?
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        urmar kuidas sind homme ära tunda?kas habeme ja pikkade rasvaste juuste ja lambanahast vesti järgi?
        minu teada peaks tema flanellpluusimees olema. vähemalt PraS nii räägib

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          minu teada peaks tema flanellpluusimees olema. vähemalt PraS nii räägib
          Tegelt ei ole PraS mingi arvaja, kuna ka flanelli osas pani mööda. Polnud see midagi flanellpluus.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Tegelt ei ole PraS mingi arvaja, kuna ka flanelli osas pani mööda. Polnud see midagi flanellpluus.
            Ühesõnaga polnudki riideid?

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
              Ühesõnaga polnudki riideid?
              Mingi pluus ikka oli, ega ta nii mööda ka ei pannud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Mängu on võimalik jälgida ka internetist, seega ka Lorenzo saab osa meie jalgpallist.
                äkki oskad linki ka panna, oleks tunduvalt lihtsam. tänud igatahes meelespidamise eest!
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  äkki oskad linki ka panna, oleks tunduvalt lihtsam. tänud igatahes meelespidamise eest!
                  Kuule mees, ole ikka eluga rohkem kursis. Külasta EJLi lehte ja siis leiad ka aadressid.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                    Aastaid u. 6-7 tagasi puhus esiliigas vilet üks soomlane. Nime kahjuks ei mäleta. Aga see ongi jäänud väga erandlikuks juhtumiks.
                    Tegemist oli Ville Järvenpää'ga, kes vilistas 2004 sügisel kaks esiliiga kohtumist. Minu teada elas ta töö tõttu sellel ajal Tallinnas ja selle tõttu ta nendele mängudele määratigi. Eelmine aasta vilistas ta Soomes karikafinaali.

Eelmisel kümnendil on siin käinud nii soomlased(Vourela), rootslased(Ingvarsson), taanlased(Larsen) ja loomulikult ka lätlased(Lajuks, Adjutovs).

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                      Nonii. Homme on siis Karikafinaal. Mind huvitab, kes kohtunikud on, kuna Liidu kodukal ei ole veel neid üles pandud. Urmar, kas on oodata välismaalt kedagi või on meie omad poisid?
                      Kotter, Vinogradov, Rõ˛ov, Saar.

Kommentaar

Kotter? Kas see mees mitte suuremast vilistamisest loobunud pole?

Trükkige google'i otsingusse Margus Kotter
                        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Lugege ja imestage ,kuidas suur Meistriliiga tegevjuht Skiperski ( kes olevat välismaal kõvasti jalgpalliarendajaks õppinud ) tegutseb enne tänast karikafinaali. See mees on täielik 0 minu silmis nüüd ja igavesti.
                          Ühesõnaga meid Flora fänne oma suure lipuga täna ikkagi Kadrioru staadionile ei lubata. Sellise teate edastas mulle just Ljuba. Ja põhjenduseks ,et lipu vars on eluohtlik-. Ma olen ausalt öeldes täiesti shokeeritud sellisest otsusest . Mida see mees üldse mõtleb . Krt . terves maailmas kasutatakse suuri lehvivaid lippe inimestest täistuubitud tribüünidel ja meil kus on kolm inimest kümnes reas ja needki veel abitribüünil ja meie oleme nii ohtlikud üksteisele ,et kohe jube hakkab.
                          Me südamest tegijme selle lipu ja kõik olid õnnelikud kui ta kätte saime ja üks mingi mutrike näitab oma võimu.
                          Ma ütlen ausalt ,et mul kadus isu täna üldse sellele mängule tulla ja ma tõsiselt mõtlen kas ma üldse tulen . Fakk kuradi molkus selline sa raibe rikud inimestel pikaks ajaks tuju kradi persevest ,mõttetu kelgunöör oled sa seal EJL-is. '
                          FCF Forever

Kommentaar

Ja niimoodi ongi igav vaadata telekast eesti jalgpalli kuna tribüünid tühjad ja mõni üksik suitsetab nagu küla jalgpall

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                              Lugege ja imestage ,kuidas suur Meistriliiga tegevjuht Skiperski ( kes olevat välismaal kõvasti jalgpalliarendajaks õppinud ) tegutseb enne tänast karikafinaali. See mees on täielik 0 minu silmis nüüd ja igavesti.
                              Ühesõnaga meid Flora fänne oma suure lipuga täna ikkagi Kadrioru staadionile ei lubata. Sellise teate edastas mulle just Ljuba. Ja põhjenduseks ,et lipu vars on eluohtlik-. Ma olen ausalt öeldes täiesti shokeeritud sellisest otsusest . Mida see mees üldse mõtleb . Krt . terves maailmas kasutatakse suuri lehvivaid lippe inimestest täistuubitud tribüünidel ja meil kus on kolm inimest kümnes reas ja needki veel abitribüünil ja meie oleme nii ohtlikud üksteisele ,et kohe jube hakkab.
                              Me südamest tegijme selle lipu ja kõik olid õnnelikud kui ta kätte saime ja üks mingi mutrike näitab oma võimu.
                              Ma ütlen ausalt ,et mul kadus isu täna üldse sellele mängule tulla ja ma tõsiselt mõtlen kas ma üldse tulen . Fakk kuradi molkus selline sa raibe rikud inimestel pikaks ajaks tuju kradi persevest ,mõttetu kelgunöör oled sa seal EJL-is. '
                              Siinkohal on sobilik meenutada kahe EJL'i töötaja arvamust:

Happeli sõnul tuleb inimestes tekitada tunne, nagu nad oleksid staadionile oodatud.

Skiperski lisab, et koondise toetamisest on saanud auasi, kuna väikeriigis läheb rahvusmeeskond korda peaaegu kõigile vutisõpradele, meistriliiga fännamine jääb aga üksikute hullude pärusmaaks.
                              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
                                meistriliiga fännamine jääb aga üksikute hullude pärusmaaks.
                                jah, paarkümmand on ju veel kaugelt rohkem kui "üksik" aga küll selle eesmärgi nimel veel töötatakse!
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X