Algselt postitas rauno
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
galatasaray-fc Levadia
Collapse
X
-
10 Flora fänni? kas sa oled peapeale kukkunud või on lihtsalt silmanägemine väga paigast ära?Algselt postitas ek Vaata postitustEt kõik 10 Flora fänni saaks asemele minna?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Ah, noh eks konkurent sai eile tõesti ilusa tulemuse, mis siin salata. Samas, ei saa seda tulemust ka üle hinnata. Oleks viik saavutatud esimeses mängus, oleks sel olnud ikka kordi enam kaalu, olgu teine mäng siis "Türgi saun" vastu võetud.
Kokkuvõttes tegi Levadia ju ilusa Eurohooaja ja kaugemale poleks nende tiivad lihtsalt kanda ka suutnud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Lihtsalt keegi ei pea teie Kanatiibu jalgpallifännideks, ja seda, mis jäi 5. Sektorist järgi, on isegi vähem kui 10 inimest.Algselt postitas HaTe Vaata postitust10 Flora fänni? kas sa oled peapeale kukkunud või on lihtsalt silmanägemine väga paigast ära?
Kommentaar
-
Kas te sihvkad korjasite ära meie sektorist?Algselt postitas Alarikh Vaata postitustLihtsalt keegi ei pea teie Kanatiibu jalgpallifännideks, ja seda, mis jäi 5. Sektorist järgi, on isegi vähem kui 10 inimest.
Kommentaar
-
Ei meie teie sihvkasid puutund!Algselt postitas Sen Vaata postitustKas te sihvkad korjasite ära meie sektorist?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Ja teid on peetud/peetakse jalgpalli fännideks?Algselt postitas Alarikh Vaata postitustLihtsalt keegi ei pea teie Kanatiibu jalgpallifännideks, ja seda, mis jäi 5. Sektorist järgi, on isegi vähem kui 10 inimest.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Ja teid on peetud/peetakse jalgpallifännideks?Algselt postitas Alarikh Vaata postitustLihtsalt keegi ei pea teie Kanatiibu jalgpallifännideks, ja seda, mis jäi 5. Sektorist järgi, on isegi vähem kui 10 inimest.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
lasteaed ja ninakollide sööjadAlgselt postitas Sen Vaata postitustKas te sihvkad korjasite ära meie sektorist?
Kommentaar
-
siin!Algselt postitas ArturHuvitav, kus nüüd on need võtke-Neemelo-koondisse-pasundajad?
pole Vosko veel millegagi tõestanud, et ta Nempsikust parem oleks -- värava ees ühtviisi hädised (kuigi Neemelo on oma klubides tunduvalt resultatiivsem olnud), aga target man'ina on Neemelo minu silmis tõhusam.
Kommentaar
-
Meistriliigast kõrgemal on Neemelo olnud pigem siiski off-target manAlgselt postitas smörgåsbord Vaata postitustsiin!
pole Vosko veel millegagi tõestanud, et ta Nempsikust parem oleks -- värava ees ühtviisi hädised (kuigi Neemelo on oma klubides tunduvalt resultatiivsem olnud), aga target man'ina on Neemelo minu silmis tõhusam.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar