On Neemelo kusagil mujal hakkama saanud kui Eesti liigas?nagu tõsiselt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
galatasaray-fc Levadia
Collapse
X
-
Nüüd on jah igavaks läinud.Algselt postitas Sen Vaata postitustüks ei oska ja teine ei viitsi
BOOOORING !!!!
Kommentaar
-
Kurat ma ei saa aru kas osad inimesed on idioodid, või on nende arvates tõepoolest ilgelt lahe 90 min staadioni oma kuradi pininaga 'reostada', täiesti uskumatu ikka, pole vahet kas Türgi oma ründab, või Levadia, koguaeg piniseb ja ma ei usu, et tegu ainult 'mudilaskooriga' on, nagu räägitakse, kurat nagu korvpallis juba..väga hale igatahes Vaadake kasvõi teiste maade jalgpalli, Inglismaal, Hispaanias ja Itaalias on kurat teab mitmetes kordades pealtvaatajaid rohkem aga pea ühtegi pasunat ei anna kuulda, selle asemel kõik laulavad, mitte sõna otseses mõttes ei pinise! Üleskutse kõikidele eestlastele, kes staadionil käuvad: PANGE PASUNAD PÕLEMA JA KARJUGE OMA MEESKONNALE KAASA MITTE ÄRGE TEKITAGE NÄRVIDELEKÄIVAT MASSILIST PININAT!Algselt postitas Sen Vaata postitustPasunad on ühed toredad asjad! Jõudu puhumisel
Mina tänan.
Ahjaa Eino värav oli ilus ja üllatuslik, oleks võit tulnud oleks veel rõõmustanud, aga viik, eriti eduseisust jätab nata sitamaitse ikka külge.
Kommentaar
-
Kurb vaadata Neemelo tegutsemist.. Ma arvan, et tema ebaõnnestumiste peamine põhjus on nõrk psühholoogia (närvitsemine,kiirustamine,pea laiali otsas).
Sama mainis ka Eino Puri just ETV-le, kuid muidugi mitte otse.
Kui pea suudaks selgena hoida siis oleks tal täisesti reaalne sobida kõrgemal tasemel mõne klubi mängu skeemi.
Muidu selline oodatud tasemega mäng, lisaks kena värav. Mängu lõpus oli märgata lonkimist(väsimust), kuid mitte kõigil.>>
Kommentaar
-
Ole sellegagi rahul, et Levadia suutis Galatasarayle värava lüüa. Mis puutub Neemelo mängu siis minu meelest sai ta väga hästi hakkkama, olgugi et ta ei suutnud lüüa 2:0 aga ikkagi. Seni kuni ta mängus oli suutis ka Levadia ees peapalle võita. Kui ta välja vahetati ei suudetud ees enam ühtki peapalli võita. Mina nuriseksin rohkem selle üle, et kui Neemelo oli ees palli võitnud siis tihti oli selline olukord kus tal ei olnud palli kuhugi panna kuna keegi ei pakkunud ennast.Algselt postitas zip Vaata postitustTänud Neemelo, võiks ju arvata et kogemusi on piisavalt ja jalg ei hakka värisema, aga ei.
Kommentaar
-
Ja kolmas ei jõua selle tasemenigi.Algselt postitas Sen Vaata postitustüks ei oska ja teine ei viitsi
BOOOORING !!!!Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kahju kohe mehest.

Kommentaar