Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

galatasaray-fc Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

On Neemelo kusagil mujal hakkama saanud kui Eesti liigas?nagu tõsiselt.
    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

üks ei oska ja teine ei viitsi
      BOOOORING !!!!

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
        BOOOORING !!!!
        Nüüd on jah igavaks läinud.

Kommentaar

"Kalimullin tõstis särgi üles, vaatab mis seal särgi all on." Kelle idee oli panna Kalkun jalgpalli kommenteerima ? E.Puri värav oli ilus, mäng muidu igav. Neemelo suutis Neemelot teha, seega suht tavaline mäng, mingit üllatust ei tulnud.

Kommentaar

Teine poolaeg jäigi siis teadmatuses nägemata-tubli etv.

Kommentaar

Tänud Neemelo, võiks ju arvata et kogemusi on piisavalt ja jalg ei hakka värisema, aga ei.

Kommentaar

Pasunad on ühed toredad asjad! Jõudu puhumisel
                Kurat ma ei saa aru kas osad inimesed on idioodid, või on nende arvates tõepoolest ilgelt lahe 90 min staadioni oma kuradi pininaga 'reostada', täiesti uskumatu ikka, pole vahet kas Türgi oma ründab, või Levadia, koguaeg piniseb ja ma ei usu, et tegu ainult 'mudilaskooriga' on, nagu räägitakse, kurat nagu korvpallis juba..väga hale igatahes Vaadake kasvõi teiste maade jalgpalli, Inglismaal, Hispaanias ja Itaalias on kurat teab mitmetes kordades pealtvaatajaid rohkem aga pea ühtegi pasunat ei anna kuulda, selle asemel kõik laulavad, mitte sõna otseses mõttes ei pinise! Üleskutse kõikidele eestlastele, kes staadionil käuvad: PANGE PASUNAD PÕLEMA JA KARJUGE OMA MEESKONNALE KAASA MITTE ÄRGE TEKITAGE NÄRVIDELEKÄIVAT MASSILIST PININAT!
                Mina tänan.
                Ahjaa Eino värav oli ilus ja üllatuslik, oleks võit tulnud oleks veel rõõmustanud, aga viik, eriti eduseisust jätab nata sitamaitse ikka külge.

Kommentaar

Neemelo võlu ongi see, et ta suudab endale ja teistele häid võimalusi luua. fakt on aga jah see, et ta ei realiseeri neid just tähtsates mängudes ära. vähemalt ta annab selle "krt, ülihea võimalus oli!" emotsiooni ning on midagi vähemalt, mida peale mängu arutada.

Kommentaar

Eino Puri värav :
                    http://www.youtube.com/watch?v=SXP4pVG3bo8

Mäng iseenesest oli päris hea.

Kommentaar

Neemelo suutis jah tõestada, milline puujalg ta on Kahju kohe mehest.

Kommentaar

Kurb vaadata Neemelo tegutsemist.. Ma arvan, et tema ebaõnnestumiste peamine põhjus on nõrk psühholoogia (närvitsemine,kiirustamine,pea laiali otsas).
                        Sama mainis ka Eino Puri just ETV-le, kuid muidugi mitte otse.
                        Kui pea suudaks selgena hoida siis oleks tal täisesti reaalne sobida kõrgemal tasemel mõne klubi mängu skeemi.
                        Muidu selline oodatud tasemega mäng, lisaks kena värav. Mängu lõpus oli märgata lonkimist(väsimust), kuid mitte kõigil.
                        >>

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                          Tänud Neemelo, võiks ju arvata et kogemusi on piisavalt ja jalg ei hakka värisema, aga ei.
                          Ole sellegagi rahul, et Levadia suutis Galatasarayle värava lüüa. Mis puutub Neemelo mängu siis minu meelest sai ta väga hästi hakkkama, olgugi et ta ei suutnud lüüa 2:0 aga ikkagi. Seni kuni ta mängus oli suutis ka Levadia ees peapalle võita. Kui ta välja vahetati ei suudetud ees enam ühtki peapalli võita. Mina nuriseksin rohkem selle üle, et kui Neemelo oli ees palli võitnud siis tihti oli selline olukord kus tal ei olnud palli kuhugi panna kuna keegi ei pakkunud ennast.

Kommentaar

Purilt märkimisväärselt kena salto. Õpi Nani, õpi !

Kommentaar

Kas kedagi mulle seletada miks pilet oli 150,-EEK mõttetu mängule? Ja lisaks, otseülekanne ETV´is?
                              Kas polnud parem soodus hind müüa (näiteks 50 EEK) ja proovida staadioni täistama?
                              Mina ei sa aru, jalgpalli mängu hinna politiika Eesti jalgpallis on ebaarusaadav...

Kommentaar

BOOOORING !!!!
                                Ja kolmas ei jõua selle tasemenigi.
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X