Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurat ma ei saa aru kas osad inimesed on idioodid, või on nende arvates tõepoolest ilgelt lahe 90 min staadioni oma kuradi pininaga 'reostada', täiesti uskumatu ikka, pole vahet kas Türgi oma ründab, või Levadia, koguaeg piniseb ja ma ei usu, et tegu ainult 'mudilaskooriga' on, nagu räägitakse, kurat nagu korvpallis juba..väga hale igatahes Vaadake kasvõi teiste maade jalgpalli, Inglismaal, Hispaanias ja Itaalias on kurat teab mitmetes kordades pealtvaatajaid rohkem aga pea ühtegi pasunat ei anna kuulda, selle asemel kõik laulavad, mitte sõna otseses mõttes ei pinise! Üleskutse kõikidele eestlastele, kes staadionil käuvad: PANGE PASUNAD PÕLEMA JA KARJUGE OMA MEESKONNALE KAASA MITTE ÄRGE TEKITAGE NÄRVIDELEKÄIVAT MASSILIST PININAT!
Mina tänan.
sa jätsid mainimata meie idanaabrite jalgpalli...kui sa neid mänge vaataksid,kasvõi koondise omi saad aru kuskohast on pärit pasundamine...
samas oli selline pasundamine väääga populaarne lõuna aafrika vabariigis paar kuud tagasi...
Non parlo bene estone...
Noh okei, ikka said aru mida ma mõtlesin, vä?
immigrandina ütleks niipalju, et võiks vähe tolerantsem olla küll välismaalaste suhtes. ses mõttes, et kui nüüd itaallane on mingil tasemel ära õppinud eesti keele, siis tuleb teda pigem julgustada kui hurjutada. pakun et see on ka enamusjaolt probleem eestivenelastega, kes lihtsalt ei julge eesti keelt rääkida, ka mitte vigaselt.
igatahes edu Sulle, Angelo, ja ära karda rääkida eesti keelt!
Tundub, et sa oled veel uhke ka selle üle mis sa ütlesid...?
Minuarust ei toeta sa sellega Levadiat kui võrd näitad välja, et Eestis on jalgpalli siiski ala mis sellistele mängudele publiku staadionile toob.
Mine kohale ja ära köhi, kui raha pole võin laenu anda.
Eks sa mõtle oma hallollusega mida tahad. Suurimat rivaali EI SAA toetada mitte kunagi. Kas ManU fännid lähevad Liverpooli või Arsenali toetama euromängudes? Kas Barcelona fännid lähevad Real Madridi toetama? Kas Interi fännid lähevad Milani toetama? jnejnejne. Mõtle natuke. See, et sina nii mõtled ei tähenda, et fännid (rõhutan: FÄNNID mitte tavainimesed) nii mõtlevad. Äkki lähed ja toetad üks päev Levadiat, teine päev Florat, kolmas päev Transi, neljas päev Tammekat jne.?
Kui tahad huvitavat mängu näha siis mine vaata parem madalamaid liigasid kus saab teinekord nalja rohkem kui kopika eest.
immigrandina ütleks niipalju, et võiks vähe tolerantsem olla küll välismaalaste suhtes. ses mõttes, et kui nüüd itaallane on mingil tasemel ära õppinud eesti keele, siis tuleb teda pigem julgustada kui hurjutada. pakun et see on ka enamusjaolt probleem eestivenelastega, kes lihtsalt ei julge eesti keelt rääkida, ka mitte vigaselt.
igatahes edu Sulle, Angelo, ja ära karda rääkida eesti keelt!
Mina ei karda, aga tean räägin natukene piinlikult mõnikord...
Kommentaar