Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2011
Collapse
X
-
ega ma ei arvanudki, et ta lõplikult kaob, ju siis registreeriti ära.Algselt postitas budulojus Vaata postitustõhtuleht olemas ju
Kommentaar
-
tõsiselt või? arvadki et ka keset talve peaks olema oma uudiseid nagu varnast võtta?Algselt postitas CM Vaata postitustSoccernetil on üldse vähe oma artikle. Teevadki ainult seda, et vahendavad uudiseid.
Kommentaar
-
Võib mõelda, et suvel on neid rohkem...aga kui jutt läks talvest, siis miks mitte ka talvel - ega klubid karud ei ole ja ei maga oma koopas. Teised ju teevad artikle...Algselt postitas Amadeus Vaata postitusttõsiselt või? arvadki et ka keset talve peaks olema oma uudiseid nagu varnast võtta?ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...
Kommentaar
-
Tegelikult ootaks küll soccerneti reportirelt agaramat tööd hooajaeelsete mängude kajastamisel. Ma olen käinud mitmetel treeningmängudel ning pole senimaani ajakirjanikke nagu eriti kohanud ja kui ei viitsi mängudel käia, siis on alati võimalus helistada.Algselt postitas Amadeus Vaata postitusttõsiselt või? arvadki et ka keset talve peaks olema oma uudiseid nagu varnast võtta?
Mitte pahapärast, aga minu hinnangul on koduse liiga kajastus juba mitu hooaega seisnud ühe kohapeal.
Kommentaar
-
ei ole ta midagi vara. Asi on viitsimise taga. Võtke sommidest eeskuju: kohe kui meeskonda liitub uus mängija tehakse nagu naksti põhjalik intervjuu - mida ta asjast arvab ja loodab jne. + hooajaeelsed mängud ja peatreenerite mõtted.. Use your imagination.
ja ei - ma ei taha soccerneti tööle tulla.
Kommentaar
-
kes siin tööst räägib? kõik see mida te siin naudite päevast päeva on lihtsalt inimeste vabast ajast ja entusiasmist tehtud ja võrrelda seda mingite sommide lehtedega kus tegijad saavad rohkem palka kui meil asutuse direktor on üsna kohatu.
kindlasti ei saa ka öelda et asi seisaks kohapeal. on ju viimastel aastatel üha rohkem tekkinud mängude ülevaadete juurde ka galeriisid. on tehtud isegi live-e. kuidagi ei tahaks nõusse jääda nagu asi ei liiguks edasi.
Muuseas on eelnevatel aastatel siin foorumis olnud ka lauseid stiilis - keda huvitavad need hooajaeelsed asjad, pistke need endale...
Last edited by Amadeus; 16.02.11, 15:21.
Kommentaar
-
Nõustun siinkohal 100% Spekteriga. Päeva jooksul saab 1-3x soccernet läbi kammitud ja huviga ootan just eesti jalgpalli puudutavaid uudiseid, arvamusi, analüüse, spekulatsioone, intriige jne. Rahvusvahelise jalgpalli kohta saab infot igalt poolt. Eest jalgpalli kohta ainult siit.
Edu soovin samuti!
Kommentaar
-
pean mainima, et võib olla küll raha põhjuseks. kasvõi selline lihtne näide nende intervjuude koha pealt. Iga vähegi normaalne intervjuu võtab aega minimaalselt pool tundi, tihti rohkem. Kõige lihtsam seda teha on telefoni teel. Kui kõrvale jätta fakt et mängijate numbreid, eriti võõrleegionäride omi, on pea võimatu leida, on see üsna korralik väljaminek inimesele, kes selle läbi peaks viima. Kui numbrit ei leia võiks ju minna trenni kohale, aga kui lähim entusiast elab klubi asukohast paarisaja km kaugusel, kes maksab selle transpordi? seda enam et suur enamus soccernetis "töötavaid" inimesi on alles koolipingis.
raha saab olla põhjus. saab olla isegi sinnamaani et portaal üldse suletakse. kui ikka raha serveri eest maksta ei ole ...
Kommentaar
-
No selleni me asjadel kulgeda ei lase ,et soccernet rahapuudusel suletaks. Kui abi on vaja siis võin ma vähemalt oma firma nimel küll lubada ,et olen nõus abi andma,kui küsitakse.
Samas jah olen mõnedega nõus ,et soccernet võiks väheke aktiivsemalt tegeleda kohaliku jalgpalli tutvustamisega .Meil on ju palju huvitavaid persoone ka siin Eestis kelle arvamusi näiteks mina sooviks huviga lugeda. Võtke letti laste ja noorte kasvatamisega tegelevad klubid ja kirjutage väheke nendest. EJL räägib viimasel ajal,et naiste jalgpall areneb tohutu kiirusega aga ,kas see on ikka nii.Mina kuulen telgitagustest ,et väga roosilised need asjad ei ole. Soccernet võiks intervjueerida näiteks ala asjadundjaid Pärnust jne.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar