Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    14.03.2004 Merkuur-Alutaguse Lootus 400 pv.

Küll aga
    22.03.2004 (esmaspäev) Merkuur - Flora 1300 pv.

16.03.2005 (kolmapäev) Tammeka-Merkuur 900 pv.

2005 a. märtsi ülejäänud mängude keskmine ilma tartlaste derbita oli paraku tühine 77 pv. per mäng.
    Oh, Merkuuri meistrikasse jõudmine oli ikka vinge. Anton Sereda oli veel jummala vinge mängumees ja sai ka ise seal Alutaguse Lootuse mängul hange otses kükitatud. Siis hakati aga fännidesse halvasti suhtuma, õlle keelati ära ja peale selle hakkas turvamees ka alati pepust näpistama.
    Tegelikult tahtsin seda öelda, et ma luban sellel aastal eelmisest rohkem meistriliiga mänge külastada. Ausalt.

Kommentaar

EJL -i poolt välja antud hooaja mängude taskukalender on küll väga teretulnud . Saksamaal üsna levinud ja kasutatakse usinasti .Mul sõbrad Hamburgist kunagi käisid siin ja küsisid ,et miks Eestis sellist ei ole .Nüüd siis tehti ja mykke bro
      FCF Forever

Kommentaar

Kas mõni klubi püro lubab see hooaeg kasutada?

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          EJL -i poolt välja antud hooaja mängude taskukalender on küll väga teretulnud . Saksamaal üsna levinud ja kasutatakse usinasti .Mul sõbrad Hamburgist kunagi käisid siin ja küsisid ,et miks Eestis sellist ei ole .Nüüd siis tehti ja mykke bro
          kunn, tõele au andes tehti selline kalender ka 2000. aastal

Kommentaar

1. FC Flora - Ülekaalukas esikoht, meeskond on erinevalt põhikonkurentidest kokkumänginud ja pink on tiitli võitmiseks piisavalt pikk.
            2. Levadia - vana rasv pluss noorus ja liiga parim kaitseliin on piisav teiseks kohaks.
            3. Kalju - ründeliin tundub päris tugev olevat, aga ei usu, et Jaapanlased piisavalt keskväljal möllata suudavad ja pink on natuke lahju, et kõrgemale tõusta.
            4. Trans - Kitto ja Gruznov jätkavad suurepäraselt mängimist, keskväljal lammutab liiga üks paremaid poolkaitsjaid aga pink jääb nõrgaks medalikohtadele tõusmiseks.
            5. Sillamäe - Täitsa okei võistkond tundub, aga keegi peab ju 5. ka jääma.
            6. Tammeka - Koguvad rohkem punkte kui eelmine hooaeg, aga amatöörid (poolamatöörid) kahjuks euroopa kohtade eest see hooaeg veel ei võistle.
            7. Paide - Tagumsie poole võistkondadest kõige paremini komplekteeritud.
            8. Ajax - jäävad napilt püsima.
            9. Tulevik - Natuke liiga noor koosseis, et kõrgemale pürgida.
            10. Kuressaare - Kukuvad napilt välja.

Kommentaar

Mis nüüd Euro ajal Meistriliiga mängudel piletihinnad on?

Kommentaar

Kas Flora-Levadia on telemäng või ei?

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                  Mis nüüd Euro ajal Meistriliiga mängudel piletihinnad on?
                  Kuuldavasti Viljandis täispilet 2 jevrot.

Kommentaar

Tartus sama

Kommentaar

odavamaks läinud?
                      kunagi oli vist 40 kümpsa tartus, ma muidugi pole viimasel ajal piletiga käinud...
                      tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Pean ütlema, et peale tänast Superkarika mängu pole ma enam oma ennustuses kindel, olen Levadiat selgelt alahinnanud.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Ühe mängu põhjal muidugi raske öelda, aga ise arvasin, et see hooaeg Levadia nõrgeneb ja Flora tugevneb. Täna oli küll Levadia parem meeskond, Flora ründeliin oli nõrgem kui Levadial, kaitse oli palju ebakindlam, füüsis aga parem.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                            kunn, tõele au andes tehti selline kalender ka 2000. aastal
                            On sul mõni ette näidata , mina igatahes ei mäleta või tehti neid nii vähe ,et said vaid üksikud.
                            FCF Forever

Kommentaar

Alati, kui toimub Superkarikas, tekkib arutelu, mille vist alustas kunagi Ott Järvela, et kas tegemist on ametliku mänguga või ei ole. Minu arvates ei ole siiski küsimust, tegu on ametliku mänguga, mille üle peetakse ka aastate lõikes arvestust. Võitja ei saa sellest küll mingit privileegi punktide või eurokoha näol, aga ega alati ei saagi ju kõike rahas arvestada. Flora, kui Eesti meister ja Trans ei mängi tänavustel karikavõistlustel ka eurokoha nimel, kas see on siis ka mitteametlik turniir nende jaoks? Superkarika võidu eest saab ju klubi karika ikkagi endale hoiule ja mängijad medalid. Tavalise treeningmängu eest ei saa tuhkagi.

Kommentaar

EJL kodulehe järgi toimub Lillekülas 4 ML esimese vooru mängu ja 1 Tartus. Ja muutunud on ka algusajad!?

Kommentaar

Working...
                                X