Algselt postitas Silver
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2011
Collapse
X
-
Eks seni, kuni staadion pole Kalju oma, ei saa nemad seda teha. Ega keegi muidugi ei keelaks, kuid selleks peab teine osapool olema usaldusväärne.Algselt postitas PraS Vaata postitustaga muretsege Hiiule siis korralik valgustus.
Kommentaar
-
Hr.Vakra suutis end enne valimisi karkudel tribüünile vedada, kui vutt ikka nii oluline on siis võiks "Tallinna uhkuse" staadionile ka valgustuse hankida.Algselt postitas Raimo Vaata postitustEks seni, kuni staadion pole Kalju oma, ei saa nemad seda teha. Ega keegi muidugi ei keelaks, kuid selleks peab teine osapool olema usaldusväärne.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Esiteks, nagu mainitud juba, siis Hiiu staadion ei kuulu Nõmme Kaljule, vaid Tallinna linnale. Ma eeldan, et eelkõneleja ei tea palju maksab üks korralik valgustus (u 500-600 luksi) koos mastide ja paigaldusega. Isegi, kui rikas Kanada onu selle raha postiga saadaks ja linnaga kaubale saaks, siis ma ei pea mõistlikuks teha seda investeeringut väljakusse, kus näiteks konkurent Levadia istub magusamate aegade otsas.Algselt postitas PraS Vaata postitustaga muretsege Hiiule siis korralik valgustus."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Flora - Sillamäe
Viljandi - Levadia
Kalju - Tammeka, Paide - Kuressaare, Narva - Lasnamäe
Keskmiselt 103 inimest mängu kohta.Més que un club
Kommentaar
-
Rahvaga oli nagu ikka, vähevõitu ja ütleks ,et sellise kellaaja kohta ,kus inimesed on tööl polegi midagi vinguda.
Aga teisest aspektist vaadates on Meistriliiga praegu väga põnevaks aetud. Kas meil on veel mõni palliliiga Eestis ,kus neli klubi juhivad ja viies on punkti kaugusel ? Ei meenu nagu. Miinus poolele kannaksin Ajaxi suure kaotuse .See on ilmne tasemevahe ja Ajaxi koht ei ole siin liigas. Kure kipub sinna samasse langema ja siit võib teha vaid ühe järelduse ,et kaheksa klubiga M-Liiga oleks võibolla parem variant.FCF Forever
Kommentaar
-
Me oleme oma 125 inimesega suht rahul arvestades, et mäng algas 16:45 ja tööpäeval... Paljud HardCore toetajad olid toorelt töölt varem ära tulnud, et mängu vaadata. Kartsin ise hullemat... Nüüd kus ilm hakkab soojemaks minema paneme puid alla ja tahame oma keskmist vähemalt kobedalt tõsta.
Kommentaar
-
Täitsa nii tundubki???Mulle sel juhul tundub,et ka Pärnu Linnameeskond sobib ML-i.Tegid na ju viimases voorus Kaleviga väravateta viigi...Algselt postitas football2u Vaata postitustTäitsa tundubki, et ainult Tallinna Kalev sobib ML-i ja nad pingutavad kõvasti selle nimel. Ainus õige Ajax asub Tulpidemaal!
Kommentaar
-
Kuno, ma ei tea mis 125-st sa räägid, aga teisipäevasel kohtumisel oli 165 silmapaari.Algselt postitas Kuno Vaata postitustMe oleme oma 125 inimesega suht rahul arvestades, et mäng algas 16:45 ja tööpäeval... Paljud HardCore toetajad olid toorelt töölt varem ära tulnud, et mängu vaadata. Kartsin ise hullemat... Nüüd kus ilm hakkab soojemaks minema paneme puid alla ja tahame oma keskmist vähemalt kobedalt tõsta.
."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kindel et EJL ise seda ei leiutanud?Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKuno, ma ei tea mis 125-st sa räägid, aga teisipäevasel kohtumisel oli 165 silmapaari.
.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar