Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustJah, aga üks asi on küsida: 'kas sa tahaksid tagasi astuda?' teine on 'me arvame et sa peaksid tagasi astuma'.
Siin pole palju ruum arutlemiseks, Hurt ise ütles et soov tuli klubilt. Ma olen kindel et ta ei tahtnud.
Võibolla siin ka näitab et mune pole, sest pigem ma oleksin vastanud: kui te tahate mind kinga andma, siis peate selle selgelt ütlema ja kirjutama, mina tagasi ei astu!.
Aga mis sel vahet on, et kas lasti lahti või astus tagasi. Fakt on see,et Flora peab uue treeneri määrama.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustKokku võttes oled sa siis Ratnikov oma klubiga iseseisev, või oled juba müüdud.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas PraS Vaata postitustMis klubis siis see multifunktsionaalne mees tegutseb ehk Ratnikov?
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ööö Vaata postitustja sats siis müüdud või...
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ööö Vaata postitusttore,sest need on andekad poisid.Sulle aga edu.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustoi oi oi, kõik kaks floora heiterit nii aktiivsed siin teemas
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMilles üldse probleem on? Kas pole ükskõik miks tagasiastumine toimus. Itaallane peaks ju nendega igati harjunud olema.
sp võibolla ka meil vaja harjumusi muuta....Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustOskab keegi teadjam mees öelda, milliseid mängijaid Hurt arengu osas silmas peab?
Muudatused tingis tõsiasi, et arutelu tulemusena ei leitud õigeid käike, mida olukorra parandamiseks ette võtta. "Arutasime asju ning pigem nägime seda, et suur osa tööst toimib, mängijad arenevad ja asi suures plaanis toimib," kirjeldas Hurt.
Muide Hurdaga lõpetati hooajad samuti tõusvas joones: neljas, kolmas, esimene.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar