Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
«Pean ütlema suure tänu koondiselaagrile, kust Sander Post tuli tagasi raske ja Joel Lindpere kerge vigastusega ning Martin Reim väsinuna.»
Kuid Rautiainen ei pugenud hädade taha. «Lugesin, et TVMK treener hädaldas mängu eel, kui palju mehi tal puudu on. Ütlen talle nüüd, pärast mängu: mees, mängi nendega, kes sul terved on ja ära nuta!» saatis Rautiainen tervituse Vjatšeslav Bulavinile.
Ha-ha Pasi on ikka väga pöördes
Link ka siis : http://www.sloleht.ee/2006/06/05/sport/199145/
Tere Flora fännid. Kevadel Kunniga rääkisime, et suvel oleks tore enne Vaprus - Flora mängu maha pidada ka klubide fännide vaheline mäng. 5. juulil ongi tulemas Vaprus-Flora mäng. Jama nimelt sellega, et mäng on nädala sees kolmapäeval. Kuidas teiega on, olete tulemas ja kas jõuaksite piisavalt varakult siia, et väike lahing maha pidada?
Kellegil veel ettepanekuid, võib alati teha. Kunniga jäi jutt, et kahe mängu vahel võiks Pärnus väikese lärmaka rongkäigu ka maha pidada.
Tere Flora fännid. Kevadel Kunniga rääkisime, et suvel oleks tore enne Vaprus - Flora mängu maha pidada ka klubide fännide vaheline mäng. 5. juulil ongi tulemas Vaprus-Flora mäng. Jama nimelt sellega, et mäng on nädala sees kolmapäeval. Kuidas teiega on, olete tulemas ja kas jõuaksite piisavalt varakult siia, et väike lahing maha pidada?
Kellegil veel ettepanekuid, võib alati teha. Kunniga jäi jutt, et kahe mängu vahel võiks Pärnus väikese lärmaka rongkäigu ka maha pidada.
See, et kolmapäeval on muidugi jama aga loodame et paljudel siis puhkus ja koolivaheaeg peaks ka juba olema. Eks ilmselt peaks siis bussi üürima, sest viimane buss Pärnust 20.30
22.00 algab ka üks MM poolfinaalidest, selle peaks ilmselt Pärnus siis ära vaatama.
Aga võib ka ööseks Pärnusse jääda, Kristi on ehk nii lahke ja laseb meid oma Strand hotelli
Aga viimasest Pärnu ja Flora fännide kohtumisest aastal 2002 on väga head mälestused Tegin ühe oma vähestest nullimängu, seisu ei mäleta, võibolla jäigi 0:0 Niiet, sooviks kaitsta 4 aasta tagust nullimängu
Keegi Flora tõsisest fännidest(kauaaegsetest) oskaks mulle anda väikse ülevaate Flora asutamisest aastal 1990? Või on kuskil kirjas klubi ajalugu, sest kodulehelt ma seda ei leidnud kahjuks.
Arutasime, et kuna siis ka MM, siis teeks nii, et peale Vaprus - Flora mängu kuskil pubis üheskoos vaadata ja kaotaja meeskond teeb võitja meeskonna igale mängijale kannu õlut välja. Ei oleks tappev?
See, et kolmapäeval on muidugi jama aga loodame et paljudel siis puhkus ja koolivaheaeg peaks ka juba olema. Eks ilmselt peaks siis bussi üürima, sest viimane buss Pärnust 20.30
22.00 algab ka üks MM poolfinaalidest, selle peaks ilmselt Pärnus siis ära vaatama.
Aga võib ka ööseks Pärnusse jääda, Kristi on ehk nii lahke ja laseb meid oma Strand hotelli
Aga viimasest Pärnu ja Flora fännide kohtumisest aastal 2002 on väga head mälestused Tegin ühe oma vähestest nullimängu, seisu ei mäleta, võibolla jäigi 0:0 Niiet, sooviks kaitsta 4 aasta tagust nullimängu
..kindlasti ei jäänud 0:0 kuna ise lõin selles mängus pärnakatele värava aga jah eks õlut sai teepeal palju rüübat ja seega skoori täpselt enamei mäleta...
mina tulen.......noh tegelt sa (Diana) juba tead et ma tulen aga lihtsalt teadmiseks teistele......kunn kus sa oled? sa täitsa ära kadunud foorumist ma vaatan.......laulda tahaks juba.
Kommentaar