Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kahju ju. allas tegelt ikkagi üks parimaid paremkaitsjaid kes meil on olnud. aga jah ma olen juba 10 aastat oodanud, et ta kuskile siirduks... midagi jääb alati puudu. ei ole vist esimese mulje mees.
No mis seal ikka, Flora niigi hõre kaitseliin sellest ainult võidab. Norra esiliigasse minek oleks kasulik puhtpersonaalselt ainult Allasele endale, Eesti jalgpall ei võidaks sellest midagi. Arengut kui sellist enam ei toimu. Loodetavasti ei lase Allas sellest nina norgu ja jätkab täie tõsidusega Flora eest. Loodetavasti on tal motivatsiooni ka veel kodukamaral midagi tõestada.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
No mis seal ikka, Flora niigi hõre kaitseliin sellest ainult võidab. Norra esiliigasse minek oleks kasulik puhtpersonaalselt ainult Allasele endale, Eesti jalgpall ei võidaks sellest midagi. Arengut kui sellist enam ei toimu. Loodetavasti ei lase Allas sellest nina norgu ja jätkab täie tõsidusega Flora eest. Loodetavasti on tal motivatsiooni ka veel kodukamaral midagi tõestada.
Mingi uus kampaania meil viielised võtke tunnistus kaas ja saate mängule.
Ma pigem pooldaks seda ,et kõik kel tunnistusel ühtegi kahte pole võtke sõber kaasa ja saate tasuta mängule.
Mingi uus kampaania meil viielised võtke tunnistus kaas ja saate mängule.
Ma pigem pooldaks seda ,et kõik kel tunnistusel ühtegi kahte pole võtke sõber kaasa ja saate tasuta mängule.
igal tublil jalgpalluril on olnud tunnistusel vähemalt üks kaks
Mõni meie koondislane on isegi istuma jäänud
Kommentaar