Nagu ma aru saan, tahab Rein hakata paralleelset reaalaega tegema. Tahab ka privileege nautida. Kohe näha, et vutt kogub populaarsust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustSe ei loe, sa Nuutu võiksid olla ju see kes annab järele, öeldakse et targem on mitte vaielda või midagi sellist. Näedsa mina selle asemel et kakelda, istun oma viimase aja lemmik söögi-joogi kohas, kuhu olen arusaanud just enamus FCF fänne ei taha tulla kuna se kuulub Kaljukatele teised ärge võtke seda solvangu või reeturina, kuid mulle se koht meeldib
Kommentaar
-
Ma vist hakkan vanaks jääma aga kui Flora mängib Tuleviku või mõne teise oma süsteemi klubi vastu siis mina ei suuda ennast enam üles kütta ja tõsise huviga neid mänge vaadata. Isegi ,kui keegi neist Florat üllataks ja mõne punkti rööviks siis on see kõik vaid mingi ajutine õnnestumine ja kobina värk.
Tulevik on nagu ikka juba aastaid ne rõba ne mjasa.Vaikselt eksisteeriv ,augutäide meistriliigas. Klubi ainuke ülesanne on kuidagimoodi püsida ML-is ,et Flora saaks aeg ajalt sokutada sinna mõne noore lootustandva või siis vigastusest taastuva põhimehe. Meeskonna põhituumiku moodustavad aga mehed ,kes Flora arvates neile huvi ei paku.
Sellise klubi vastu ei tunne huvi ka sponsorid . Pole raha , et uusi mängijaid osta, pole iseseisvust ja pole võimalust ka kusagile areneda. .
Aga see hooaeg ju näitab ,et altpoolt tulles ja asju õieti tehes on ka väiksematel klubidel võimalus läbi lüüa. Loodame ,et eeskuju nakatab nii Viljandit ,Pärnut ,kui ka Tartut ,kogu Eesti jalgpalli.
EJL peaks samuti olema sellest huvitatud ,et Meistriliiga klubid oleks võimalikult iseseisvad ja võrdsema tasemega ,et neil oleks palju fänne ,toetajaid ,sponsoreid. Praegu ma küll ei näe ,et EJL sellele mõtleb või kuidagi seda soodustab. Kui toetuseks nimetada seda ,et poputatakse rahadega fanera miilitsate ja joodikute kampa siis läheb küll toetus väga valesse kohta. Fanera on täiesti üleliigne lubi ML-is. EJL peaks kehtestama üldse sellise kvoodi ,et Tallinnast ei saaks ML-s osaleda üle nelja klubi parem ,kui isegi kolme. Faneral pole oma staadioni,pole treeningbaasi ja pole ka fänne. Täiesti kasutu on Jalgpalliliidule ka Sedin ,kui asepresident ei ole ta enam ka rikas ja edukas.
Fanerast järele jäävad mängijad leiavad koha teistes klubides ja tugevadavad neid just nii palju ,et Liiga muutuks ühtlasemaks. Oleme ausad ,.Mitte üheski Eurosarjas pole meil shansse esimesest ringist edasi jõuda ja see tõttu tulekski nüüd alustada oma Meistriliiga ülestöötamisega Meistriliiga vajab tohutult reforme ja muudatusi ja ,kui me neid nüüd ei tee siis ei võib 100% kindlusega öelda ,et varsti pole meil enam ka kedagi välismaale müüa, koondis sitsib FIFA reitingus samal positsioonil ,kus me 90. alustasime. Ja ,mis kõige hullem ,et noored valimavd omale harrastuseks hoopis mõne muu populaarsema spordiala.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas rein ei tahaks privileegi omada ja hetkel toimuvat esiliiga mängu kajastada? Aitab tal magamisest küll.
Või siis hoopis naist nagu su leivaandjal on kombeksInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLöö pihku pede
Või siis hoopis naist nagu su leivaandjal on kombeks
Kommentaar
-
Oli nende reklaamplagude peal, mis seal tribüünide ees on. Vähemalt mõnel mu tehtud kaadril on seda märgata.
Juhul kui küsite, miks kaadreid netis pole, siis lihtne vastus, olen too busy tööle kolimisega ja asumisega hetkel soomes. Paari päeva pärast on mu saidil täiendust oodata, millal kodumaale naasen, jäägu esilgu teadmata. Teavad need kes peavad teadma."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustPaari päeva pärast on mu saidil täiendust oodata, millal kodumaale naasen, jäägu esilgu teadmata.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitusttal ju kodukal kirjas tema kasutatav varustus...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Vahvad muljed on Ventspils - Flora mängulLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar