Vaatan, et Post päris hoogu läinud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Urmar,
räägi mulle sellist asja kust FC Flora saab suht operatiivset infot meistriliiga mängude kohta ehk siis kust tuleb info, et saate reaalajas kajastada oma kodukal meistriliigat hetkeseisu?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustUrmar,
räägi mulle sellist asja kust FC Flora saab suht operatiivset infot meistriliiga mängude kohta ehk siis kust tuleb info, et saate reaalajas kajastada oma kodukal meistriliigat hetkeseisu?
Ja olgu siinkohal ka mainitud, et madalamate liigade puhul helistab urmar ise kohtunikele ja küsib kõigilt tulemuse - pärast mängu lõppu muidugi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSelle vastamiseks ei pea isegi urmar olema. Mängudel olevad inspektorid helistavad ja puistavad fakte. Mõnele aeglasemale helistatakse vahel ka ise.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustNo siiski, koosseisud võtame inspektoritelt ise, helistades neile orienteeruvalt pool tundi enne mängu algust ning seejärel lepitakse kokku, kas inspektor helistab ise, kui midagi muutub, või helistame meie umbes iga veerand tunni tagant.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustKes neil keelab?
Tundub, et teistel pole ikkagi seda privileegi ette nähtud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Teeme nii, et me ei kakle omavahel. Üks on ühe klubi toetaja, teine teise oma ja kui üks küsib infot siis ei ole vaja mõnel teisel lihtsalt lõugu laksutada. Mulle hakkab selline klubide fännide vaheline hüppamine juba närvidele käima, ükskõik tehtagu seda siis siin Flora topicus või mõne teise klubi omas, kuid selline kaklus ple normaalne.
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustKuule tolgus, ära hüppa.
Sulle tundub üldse liiga palju. Kui minig klubi näitab initsatiivi, siis vaevalt, et neile ära öeldaks."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Keegi pole kellegile kaela hüppanud, küsisin lihtsalt infot.
Mõni muidugi võttis kohe seda rünnakuna.
Selle tolguse oleksid sa võinud ütlemata jätta, aga eks sa ise tead- suur mees juba ja küllap ikka suudad ennem mõelda ja siis alles öelda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Se ei loe, sa Nuutu võiksid olla ju see kes annab järele, öeldakse et targem on mitte vaielda või midagi sellist. Näedsa mina selle asemel et kakelda, istun oma viimase aja lemmik söögi-joogi kohas, kuhu olen arusaanud just enamus FCF fänne ei taha tulla kuna se kuulub Kaljukatele teised ärge võtke seda solvangu või reeturina, kuid mulle se koht meeldib"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar