Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Flora
Collapse
X
-
Kunn oleks võinud oma õllepudeli intervjuu ajaks puu taha peita, oleks ehk pisut usaldusväärsem/tõsiseltvõetavam mulje jäänud.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
mõtetu jutt meeste poolt ....Linki siis ka: http://www.reporter.ee/2008/08/01/ja...rmutult-peksa/Kommentaar
-
Ta ei olnud seal nagu enamus Reporteri vaatajatest. Selle klipiga jäi eesti rahvale mulje nagu 2 joodikust jalkafänni viidi külma ning nüüd nõuavad mingit õigust taga väites, et neid peksti.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltsa ei tea sittagi mis toimus (sa ei näinud) siis seega ole vait.
Oleks võinud ju pudeli korraks käest ära panna ning reporterimeestega enne kokku leppida, et kas näitad kõhtu või mitte. Praegu oli seal ju selline dialoog:
Reporter: On sul mingisuguseid jälgi ka?
Sen: Kõhu peal on aga ma vist ei hakka näitama aga...
Reporter: No näita näita
Sen: ...käed on siit sinised ja pruunid...
Reporter: Aga näita ka kõhtu, sest siis sul on pärast vähemalt mingisugune tõendusmaterjal olemas. Tõsiselt, tõuse korra püsti ja tõmba särk üles.
Sen: Kuskil siin on aga ma ei hakka parem näitama.
Reporter: Tõsiselt, näita siis korra.
Sen: Ei, tõsiselt, ma ei näita...
Kahju, aga see on ju hale missugune mulje sellest telekavaatajale, kes asjast mitte midagi ei tea, jäi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Kui sa seda otsisid, siis said sa mingi bändi lehe, eksju. A kui ma su lingile klikkisin, siis sain ma sellise vastuse:
Wikipedia does not have an article with this exact name. Please search for The A.C.A.B in Wikipedia to check for alternative titles or spellings.
Start the The A.C.A.B article or add a request for it.
Search for "The A.C.A.B" in existing articles.
Look for pages within Wikipedia that link to this title.
Kommentaar
-
Ballack....kas sina olid senaatori ja kunniga koos politseibussis??Algselt postitanud kasutaja ballack pooltsa ei tea sittagi mis toimus (sa ei näinud) siis seega ole vait.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.Kommentaar
-
minu andmete kohaselt tabas ballack kümnesse.Algselt postitanud kasutaja ballack pooltmõttetu postitus sinu poolt. sa ei tea sittagi mis toimus (sa ei näinud) siis seega ole vait. ega sa mendis ei tööta et klähvid siin?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Vaevalt. Mängule minnes oli küll üks väiksemat sorti konflikt, kus üks durade fänn arvas, et oleks hea mõte ühelt flora klemmilt sall kaelast ära lükata. Õnneks kõik sellises õhku täis võllid ei olnud ja paar rootsonit tuli vahele enne, kui asi jõudis lööminguks minna.Kommentaar
-
ballack, kuidas sa Levadia fänniga koos grillida suutsid?!Algselt postitanud kasutaja ballack pooltkuna eile seni sünnipäeval paljud tahtsid ühe loo sõnu siis siin nad on:
levadia, levadia metallivargil jälle käis
Kuusakoskis tihti käib ahahahahhhhaaaaa
"meie mees - moskva" viisiga siis laulda
eilse seni sünnipäeva kohta.......täiesti vägivaldsed huligaanid on ikka Flora fännid (Kalju ja Kuressaare fännid ja levadia fänn samuti)
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar