Kas keegi saaks mängust väikse ülevaate teha. Numbreid vaadates tundub ,et tuli raskelt. Peale Posti müümist Hollandisse , süveneb minus järjest rohkem tunne ,et klubi juhtkonnale pole Meistritiitel üldsegi oluline . Sandikopika nimel ollaks valmis kõike müüma
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
flora surus ikka terve mäng, kalevil olid sellised poolikud üksikud võimalused. värav tuli martin reimi ebaõnnestunud pealelöögist kust see kukkus henri anieri pea peale viie kastis ja sealt suutis ära lüüa. floral oli see raami löömise protsent ikka uskumatult sitt. kõik pallid lendasid üle ka.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustflora fännid olid maailmaklass
kas A le Coql müüakse neile kitsepiima ka ?
Kommentaar
-
kritiseeriti võrdselt nii omasid kui vastaseid
enamiku moodustasid laulud (hõiked)
aga ülejäänud osa oli selline, et võrdselt "terroriseeriti" nii kalevi kui flora mängijaid
a ala omadele: "mida te puntras nu--ite seal ?"
arvan, et ma ei liialda, kui väidan, et pooled fännid ei osakaks nimetada tänast flora põhikoosseisu...
jällegi - sorry, kui eksin
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTeisipäev kõik vedage end Kadriorgu kohale ja pistame vineeri kotti.
(jumal ON olemas. ma pidin kolmapäeval maale minema ja ma arvasin, et viineritega mäng on kolmapäeval )
Kommentaar
-
Algselt postitas präänik Vaata postitustMis kell mäng hakkab?
(jumal ON olemas. ma pidin kolmapäeval maale minema ja ma arvasin, et viineritega mäng on kolmapäeval )FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustkritiseeriti võrdselt nii omasid kui vastaseid
enamiku moodustasid laulud (hõiked)
aga ülejäänud osa oli selline, et võrdselt "terroriseeriti" nii kalevi kui flora mängijaid
a ala omadele: "mida te puntras nu--ite seal ?"
arvan, et ma ei liialda, kui väidan, et pooled fännid ei osakaks nimetada tänast flora põhikoosseisu...
jällegi - sorry, kui eksinParem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas keegi saaks mängust väikse ülevaate teha. Numbreid vaadates tundub ,et tuli raskelt. Peale Posti müümist Hollandisse , süveneb minus järjest rohkem tunne ,et klubi juhtkonnale pole Meistritiitel üldsegi oluline . Sandikopika nimel ollaks valmis kõike müümab-day
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustjank miks sul flora särki pole? või kes see oli kes nuutre 39 särki kandis?
Raha pole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar