Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Me oleme siin foorumis vist pea 15 aastat sel teemal jahunud ja probleem on endine- jalgpalliliidu juht ei saa olla samaaegselt seotud ühegi klubiga. Jah, Pohlak on end Florast taandanud, kuid mis vahet seal on kas on tema või siis ta poeg klubi presidendiks?
Me võime siin diskuteerida milline oleks Eesti jalgpall kui Jalgpalliliidu president poleks Pohlak, kuid võib suht kindlalt öelda, et Flora ei oleks hetkel see mis ta hetkel on
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustMa saan aru, et sul on laias laastus savi, teised teevad ka jne.
Kui kolm tüüpi tegelevad kahtlaste asjadega, siis nende jaoks on kõigil oma eesmärgid ja abinõud. Seega ma püüangi aru saada, et kas sa kirjutasid seda Flora fännina? Kui mitte, siis mis on see kasu, mida sa Eesti jalgpallile laiemalt antud asjas näed?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSa tsiteerisid mu jutu ühte lauset. Kas lugesid ka järgnevat?
Kui kolm tüüpi tegelevad kahtlaste asjadega, siis nende jaoks on kõigil oma eesmärgid ja abinõud. Seega ma püüangi aru saada, et kas sa kirjutasid seda Flora fännina? Kui mitte, siis mis on see kasu, mida sa Eesti jalgpallile laiemalt antud asjas näed?
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustSina tõesti ei rääkinud staadionist.
Mis siis see eesmärk on? Eestis jalgpalli mängimine? ja abinõu? Vesti talumine?
Leave a comment:
-
Sina tõesti ei rääkinud staadionist.
Mis siis see eesmärk on? Eestis jalgpalli mängimine? ja abinõu? Vesti talumine?
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustMu küsimus on muidugi meelevaldne.
Mitmel puhul on välja toodud, et peaksime olema õnnelikud, et meil staadion olemas on ja seda sa vist pidasid ka eesmärgi all silmas.
Ma arvan, et kui eesmärk on staadion, siis selle eesmärgi oleks saanud ka ilma abinõuta täidetud. Ilma "abinõuta" oleks liidul 12 milli rohkem, mille eest oleks võinud hakata näiteks halle 12 aastat varem ehitama.
Leave a comment:
-
Mu küsimus on muidugi meelevaldne.
Mitmel puhul on välja toodud, et peaksime olema õnnelikud, et meil staadion olemas on ja seda sa vist pidasid ka eesmärgi all silmas.
Ma arvan, et kui eesmärk on staadion, siis selle eesmärgi oleks saanud ka ilma abinõuta täidetud. Ilma "abinõuta" oleks liidul 12 milli rohkem, mille eest oleks võinud hakata näiteks halle 12 aastat varem ehitama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustFlora fänni vaatepunktist? Või sa usud, et huiates ja skeemitades on lõpptulemus kogu Eesti jalgpalli jaoks tervikuna parem?
p.s. su küsimus on meelevaldne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust... et ega eesmärk mitte pühitse seda va abinõud...?
...
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOlen ka mina Romario mõtetega täiesti nõus. Aga siiski kuklas see väike Machiavelli kostab, et ega eesmärk mitte pühitse seda va abinõud...?
Leave a comment:
-
Pohlak on teinud keskmist tööd. Môned oleks teinud paremini ja mõned halvemini. Paremini - uefa rahavood lubavad enamat. Halvemini - uefa rahavood võivad liigselt pimestavad olla. Allikas: minu subjektiiv
Leave a comment:
-
Olen ka mina Romario mõtetega täiesti nõus. Aga siiski kuklas see väike Machiavelli kostab, et ega eesmärk mitte pühitse seda va abinõud...?
Tegelikult on võimatu vastata küsimusele "milline oleks Eesti jalgpall ilma Aivar Pohlakuta". Ja lisaks on võib muutuda küllaltki filosoofiseks küsimus, kas "pumba juures" keegi teine oleks käitunud teistmoodi?
Ühe klubi juhatus askeldas seal nii ja naa EJL-i ja välisrahadega, teise klubi juhatus askeldas seal nii ja naa litsidega, kolmanda klubi juhatus askeldas 90ndatel metalliäris (eksole?). Samas Eesti jalgpalli on nad kõik vast omajagu edendanud. Tore oleks muidugi jah, et kui keegi teeks seda väga puhtalt, aga siin peab vist Indrek Schwede appi kutsuma, et saada teada, kui palju seda va puhast altruismi jalgpallis tegelikult ka mujal eksisteerib.
Leave a comment:
-
RoMario võtab lühidalt, aga väga informatiivselt selle pulli kokku. Floral ongi eelis kunagiste kuritegude tõttu. Ilma nende kuritegudeta Floral eelist ei oleks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustEt mõista konteksti, siis mis on sinu arvates see kriteerium mille alusel AP saaks pidada Eesti rikkamate isikute hulka kuulujaks? Ma pean silmas teoreetilist varade väärtust? 500K, 1M, 10M, 100M?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: