Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• tpx
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    Me oleme siin foorumis vist pea 15 aastat sel teemal jahunud ja probleem on endine- jalgpalliliidu juht ei saa olla samaaegselt seotud ühegi klubiga. Jah, Pohlak on end Florast taandanud, kuid mis vahet seal on kas on tema või siis ta poeg klubi presidendiks?
    Me võime siin diskuteerida milline oleks Eesti jalgpall kui Jalgpalliliidu president poleks Pohlak, kuid võib suht kindlalt öelda, et Flora ei oleks hetkel see mis ta hetkel on
    Nõus!

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Me oleme siin foorumis vist pea 15 aastat sel teemal jahunud ja probleem on endine- jalgpalliliidu juht ei saa olla samaaegselt seotud ühegi klubiga. Jah, Pohlak on end Florast taandanud, kuid mis vahet seal on kas on tema või siis ta poeg klubi presidendiks?
    Me võime siin diskuteerida milline oleks Eesti jalgpall kui Jalgpalliliidu president poleks Pohlak, kuid võib suht kindlalt öelda, et Flora ei oleks hetkel see mis ta hetkel on

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas sanderk Vaata postitust
    Ma saan aru, et sul on laias laastus savi, teised teevad ka jne.
    Kui kolm tüüpi tegelevad kahtlaste asjadega, siis nende jaoks on kõigil oma eesmärgid ja abinõud. Seega ma püüangi aru saada, et kas sa kirjutasid seda Flora fännina? Kui mitte, siis mis on see kasu, mida sa Eesti jalgpallile laiemalt antud asjas näed?
    Maru keeruline on tegelikult arutelu jätkata kui umbes 4 postitust on eelnevalt su sõnu väänatud, mõtteid eeldatud või olematut sisu juurde omistatud. Et pigem las jääda teiseks korraks.

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Sa tsiteerisid mu jutu ühte lauset. Kas lugesid ka järgnevat?
    Ma saan aru, et sul on laias laastus savi, teised teevad ka jne.
    Kui kolm tüüpi tegelevad kahtlaste asjadega, siis nende jaoks on kõigil oma eesmärgid ja abinõud. Seega ma püüangi aru saada, et kas sa kirjutasid seda Flora fännina? Kui mitte, siis mis on see kasu, mida sa Eesti jalgpallile laiemalt antud asjas näed?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Sina tõesti ei rääkinud staadionist.

Mis siis see eesmärk on? Eestis jalgpalli mängimine? ja abinõu? Vesti talumine?
    Sa tsiteerisid mu jutu ühte lauset. Kas lugesid ka järgnevat?

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Sina tõesti ei rääkinud staadionist.

Mis siis see eesmärk on? Eestis jalgpalli mängimine? ja abinõu? Vesti talumine?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Mu küsimus on muidugi meelevaldne.

Mitmel puhul on välja toodud, et peaksime olema õnnelikud, et meil staadion olemas on ja seda sa vist pidasid ka eesmärgi all silmas.
    Ma arvan, et kui eesmärk on staadion, siis selle eesmärgi oleks saanud ka ilma abinõuta täidetud. Ilma "abinõuta" oleks liidul 12 milli rohkem, mille eest oleks võinud hakata näiteks halle 12 aastat varem ehitama.
    kas ma muidu rääkisin kordagi staadionist?

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Mu küsimus on muidugi meelevaldne.

Mitmel puhul on välja toodud, et peaksime olema õnnelikud, et meil staadion olemas on ja seda sa vist pidasid ka eesmärgi all silmas.
    Ma arvan, et kui eesmärk on staadion, siis selle eesmärgi oleks saanud ka ilma abinõuta täidetud. Ilma "abinõuta" oleks liidul 12 milli rohkem, mille eest oleks võinud hakata näiteks halle 12 aastat varem ehitama.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Flora fänni vaatepunktist? Või sa usud, et huiates ja skeemitades on lõpptulemus kogu Eesti jalgpalli jaoks tervikuna parem?
    See on vaatenurga küsimus ja ma viskasin teistsuguse mõtte õhku lihtsalt. Et ei maksa liigselt kinni haarata. Mul ei ole siin mingit vastust sellele, küll aga on sellised ebalevad mõtted/küsimused.

p.s. su küsimus on meelevaldne.

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    ... et ega eesmärk mitte pühitse seda va abinõud...?

...
    Flora fänni vaatepunktist? Või sa usud, et huiates ja skeemitades on lõpptulemus kogu Eesti jalgpalli jaoks tervikuna parem?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Olen ka mina Romario mõtetega täiesti nõus. Aga siiski kuklas see väike Machiavelli kostab, et ega eesmärk mitte pühitse seda va abinõud...?
    Eks seda on võimalik väga erinevate nurkade alt vaadata, kasvõi selliselt, et Flora on ja ilmselt mingil määral ka jääb Eesti koondise baasklubiks, kelle toimimise edukusest sõltub olulisel määral ka Eesti koondise edu, mille kergeid vilju tänavuselgi aastal näha on saanud. Kuna alaliidu suurim sportlik väljund on rahvuskoondis, siis sihtotstarbeline toetus koondisemängijate ettevalmistamisel ja neile vastavate tingimuste loomisel on ju justkui asjakohane. Või vähemalt selliselt oleks seda võimalik "maha müüa". Kui minu jaoks seisneks Eesti jalgpall paar korda aastas sinine sall kaelas ja jäägripudel põues "võitle, Eesti, võitle" karjudes, siis oleks ilmselt täitsa rahul isegi, kui tulemusi ka selle najal veel tehtaks. Seniks kuni minus on usk, et kodusel meistrisarjal on ka suurem eesmärk, kui vaid koondise huvides tegutseda, ei saa ma sellise vaatenurgaga päris nõustuda.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    Pohlak on teinud keskmist tööd. Môned oleks teinud paremini ja mõned halvemini. Paremini - uefa rahavood lubavad enamat. Halvemini - uefa rahavood võivad liigselt pimestavad olla. Allikas: minu subjektiiv

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Olen ka mina Romario mõtetega täiesti nõus. Aga siiski kuklas see väike Machiavelli kostab, et ega eesmärk mitte pühitse seda va abinõud...?

Tegelikult on võimatu vastata küsimusele "milline oleks Eesti jalgpall ilma Aivar Pohlakuta". Ja lisaks on võib muutuda küllaltki filosoofiseks küsimus, kas "pumba juures" keegi teine oleks käitunud teistmoodi?

Ühe klubi juhatus askeldas seal nii ja naa EJL-i ja välisrahadega, teise klubi juhatus askeldas seal nii ja naa litsidega, kolmanda klubi juhatus askeldas 90ndatel metalliäris (eksole?). Samas Eesti jalgpalli on nad kõik vast omajagu edendanud. Tore oleks muidugi jah, et kui keegi teeks seda väga puhtalt, aga siin peab vist Indrek Schwede appi kutsuma, et saada teada, kui palju seda va puhast altruismi jalgpallis tegelikult ka mujal eksisteerib.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    RoMario võtab lühidalt, aga väga informatiivselt selle pulli kokku. Floral ongi eelis kunagiste kuritegude tõttu. Ilma nende kuritegudeta Floral eelist ei oleks.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas tpx Vaata postitust
    Et mõista konteksti, siis mis on sinu arvates see kriteerium mille alusel AP saaks pidada Eesti rikkamate isikute hulka kuulujaks? Ma pean silmas teoreetilist varade väärtust? 500K, 1M, 10M, 100M?
    Mina ei loo kriteeriume. Usaldan siinkohal Õhtulehte: https://sport.ohtuleht.ee/346672/aiv...ste-esisajasse

Leave a comment:

Working...
X