Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kui Igonen kuskil testimisel ja Sapit, Kuuske maha tahetakse ärida, siis äkki leiavad Ojamaa ja Zenjov ka tee väljamaale veel? Kui juba tänavu oli pink õhuke, siis tänavu tuleks jõuliselt täiendada.
-
Mul ei ole mitte midagi selle vastu, kui kihlveokontorid on klubide peasponsorid ja teevad aktiivselt koostööd. Lisaks on see minu meelest kiiduväärt, et hasartmängust saadav raha jõuab ka sporti ja ehk ka noortesporti.
Aga minu hinnangul tasuks puhtalt lastele mõeldud üritusel maskotile panna selga särk, kus ei ole kihlveokontorist peasponsor märgitud. Minu aus tagasiside.
Ma attachiks pilti ka, aga ma ei saa üle 1mb suurust pilti lisada.
Leave a comment:
-
Pole ime, et Legia fännid suvel suvalisi inimesi tribüünil klohmisid . Nüüd on oma mängijatele pasunasse antud peale järjekordset kaotustTabelis ollakse viimased .
Leave a comment:
-
Huvitav kas Flora edukas eurohooaeg on uusi uksi ka Euroopas avanud. Mõned huvitavamad sõprusmängud euroopas, Hispaania ettevalmistus laagrid jms. Oleks ju tore!
Leave a comment:
-
Poola twitteris liigub jutt, et Paidet alistanud Slask on Sappineni st huvitatud.
Leave a comment:
-
Arvan, et pikk hooaeg ning klubi rassimine kahel rindel oli eelkõige see, mis rõhutas Vassiljevi jalgpalluri vanust, mehe kumm oli viimasel kuul päris tühi. Mis puutub Vassiljevi võimalikku jalgpallikarjääri jätkamist treenerina, siis hakati sellest rääkima sj. mees ise juba siis kui ta tuli Poolast Florasse.
Leave a comment:
-
See on väga loogiline jah, seda enam kui selline ambitsioon on peaks ta taanduma pingile juba praegu, talle ei ole tugevad vastased enam nii hästi sobinud 90min, muidugi on ka väga häid esitusi tulnud aga keskmine esitus on langenud.
Leave a comment:
-
Kostja liitumisel Floraga oli palju juttu treenerilitsentsi omandamisest. Henn pole küll see mees keda praegu asendama hakata, aga kas Kostja puhul poleks võimalik ka see, et see "meie" muutub sujuvalt mängijasuhtest treenerisuhteks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
Kõlab karmilt aga tegelt ma loodaks et Kostja enam ei jätka Floras nii kandvas rollis. Pigem näeks vahetusmehena nii Floras kui ka koondises. See oleks ilmselt mõlema tiimi arengu seisukohalt mõistlik
Leave a comment:
-
Algselt postitas trk Vaata postitustKostja rääkis järgmisest hooajast meie vormis. Seega jätkab?
Leave a comment:
-
Viigid Anorthosisega jäävad kripeldama, sest mõlemad mängud olid reaalselt võidetavad, aga kokkuvõttes väga hea eurohooaeg. Loodetavasti aitab hoida neljandat eurokohta nüüd mõne aasta.
Leave a comment:
-
Ei väärinud Föora sellist kaotust ega viimast kohta alagrupis. Aga läks nii. Sellegi poolest Eesti klubijalka teerajaja väärikas hooaeg.
Leave a comment:
-
Florale eurokampaania eest hindeks rasvane 5. Täna oli neist kahju.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: