Algselt postitas TheBroEx
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ma mäletan neid mänge, kui Miller lammutas Tammekas ja Flora oli hädas Tammekaga. Kahjuks Järviste ei küündi selle tasemini rääkimata selles, et Flora on poolkaitse kurguni täis meestest, kes peaksid olema premmis 90 minuti mehed. Ainuke variant on, et Flora näeb Järvistes mängijat number 6 koha peale (Kreida ei tule siis tagasi?). Muidu saab ilusasti nautida pingil istumist.
-
Järviste ongi Floras nüüd. Miller vol2? Minu arust mees just peas tohutu arengu edasi teinud. Mõtleb ja tegutseb tunduvalt targemalt kui varem. Potentsiaali on omajagu mehes.
Leave a comment:
-
Zenjov ei lähe kindlasti kuhugi. Ta ju teadlikult otsustas tulla Eestisse, et siin oma edasist elu planeerida.
Leave a comment:
-
poola esiliiga täitsa paras väravavahile kes iga mäng keskmiselt 4 palli auti peksab
Leave a comment:
-
Kõlakad. https://sport.ohtuleht.ee/1051025/fl...IRq30KYWwoEhlk. FC Flora jalgpallimeeskonna esiväravavahi Matvei Igoneni karjäär jätkub ilmselt Poola esiliigas Bielsko-Biala Podbeskidzie meeskonnas.
Leave a comment:
-
Igonen läheb 14 okei euromängu pealt Poola esiliigasse kõdunema ? Agent on tal Stepanov või ? Järjekordne edulugu ..
Leave a comment:
-
Reaalne on ikka, et läheb 2-3 meest maksimum - Euroopa turg on nii kehvas seisus ikka veel. (Sappinen, Kuusk, Igonen* näiteks). Rohkem kui 3 peab ikka olema väga heade asjade kokkulangemine, sest ma ei usu et isegi Zenjov/Ojamaa jne tahaks minna kuhugi 1. liiga satsi võitlema kui Flora pakub väljundit, et Euroopas korralikult mänge saada.Algselt postitas nimastain Vaata postitustLilander, Lucca ei võiks ka juba potentsiaalsed liikujad olla?
Leave a comment:
-
Lilander, Lucca ei võiks ka juba potentsiaalsed liikujad olla?Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKui Igonen kuskil testimisel ja Sapit, Kuuske maha tahetakse ärida, siis äkki leiavad Ojamaa ja Zenjov ka tee väljamaale veel? Kui juba tänavu oli pink õhuke, siis tänavu tuleks jõuliselt täiendada.
Leave a comment:
-
Kui Igonen kuskil testimisel ja Sapit, Kuuske maha tahetakse ärida, siis äkki leiavad Ojamaa ja Zenjov ka tee väljamaale veel? Kui juba tänavu oli pink õhuke, siis tänavu tuleks jõuliselt täiendada.
Leave a comment:
-
Mul ei ole mitte midagi selle vastu, kui kihlveokontorid on klubide peasponsorid ja teevad aktiivselt koostööd. Lisaks on see minu meelest kiiduväärt, et hasartmängust saadav raha jõuab ka sporti ja ehk ka noortesporti.
Aga minu hinnangul tasuks puhtalt lastele mõeldud üritusel maskotile panna selga särk, kus ei ole kihlveokontorist peasponsor märgitud. Minu aus tagasiside.
Ma attachiks pilti ka, aga ma ei saa üle 1mb suurust pilti lisada.
Leave a comment:
-
Pole ime, et Legia fännid suvel suvalisi inimesi tribüünil klohmisid . Nüüd on oma mängijatele pasunasse antud peale järjekordset kaotust
Tabelis ollakse viimased .
Leave a comment:
-
Huvitav kas Flora edukas eurohooaeg on uusi uksi ka Euroopas avanud. Mõned huvitavamad sõprusmängud euroopas, Hispaania ettevalmistus laagrid jms. Oleks ju tore!
Leave a comment:
-
Poola twitteris liigub jutt, et Paidet alistanud Slask on Sappineni st huvitatud.
Leave a comment:
-
Arvan, et pikk hooaeg ning klubi rassimine kahel rindel oli eelkõige see, mis rõhutas Vassiljevi jalgpalluri vanust, mehe kumm oli viimasel kuul päris tühi. Mis puutub Vassiljevi võimalikku jalgpallikarjääri jätkamist treenerina, siis hakati sellest rääkima sj. mees ise juba siis kui ta tuli Poolast Florasse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: