Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Klubide arvu vähendamist ma väga õigeks ei pea. Kui seda tõesti teha siis sellele eelnegu üks korralik uuring aga peamine on minu meelest ikkagi hoopis muu. Jalgpall peab jalad alla saama väljaspool Flora süsteemi. Tulevik ,kure , Paide ,Rakvere, Valga jne. Kui kõik jäävad ka edaspidi süsteemi loksuma siis ei ole meil mingit atraktiivset liigat ja publiku juurdekasvu loota. Praegu lühidalt aga ma arvan ,et ma viitsin võibolla peale Meistritiitli võitmist seda teemat pikemalt lahti seletada.Algselt postitas zip Vaata postitustJärjekordne märk sellest, et Meistriliiga peaks koosnema kaheksast klubist. Viimased 2 klubi saavad koguaeg 6-0 kuni 10-0 kaotuseid.FCF Forever
Kommentaar
-
Võimalik, et paari vooru pärast on samas olukorras veel kolm klubi.Algselt postitas oku Vaata postitustSander Post on 12 mänguga löönud rohkem väravaid kui Lootus 30 mänguga.
Kommentaar
-
kindlasti, aga olulisem on see, et ta on väravalööjate absoluutse tabeli tipus,Algselt postitas Meintz Vaata postitustKunagi sai Slava mingi auhinna keskmiselt kõige rohkem väravaid mängus see aasta võib äkki selle Post saada.
ka teistest konkurentidest vähempeetud mängudegaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
pole väga keeruline flora lehelt otsida mõni telefoni number ja sellele helistada, väga viisakalt vastatakseAlgselt postitas Mooras Vaata postitustMis balti liiga flora mängu pileti hind on ? Kuskilt ei leia seda.
Kommentaar
-
Nappide andmete põhjal on üks 1/8-finaalpaar FC Flora - FC Lootos, napp kinnitus sellele - http://www.fcflora.ee/index.php?lang...n_id=7&id=2645
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar