Kuressaarele kaotust ei saa ka eurokarika mängudega välja vabandada.
Üldises plaanis võib edu Euroopas alagrupi näol sel aastal tiitli mujale viia küll. Levadia on heas hoos ja niigi juba väike vahe sees. On, nagu on ja tuleb, mis tuleb, aga enne võtaks muidugi alagrupimängud Euroopas kui tiitli sel aastal. Mõlemast suu puhtaks pühkimine oleks valus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Eurokarikate vahepeal ongi raske mänge pidada. Siiski hooaja üks suurimaid üllatusi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustLevadia alistanud Dundalk on tabelis Shamrockist 20 punkti kaugusel 7. kohal.
Flora seisukohast oleks vist Teuta igatahes mugavam vastane.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKipub vist sedasi minema, et vastaseks tuleb Iirimaal hetkel liidrikohta hoidev Shamrock Rovers.
Shamrock kaotas CL avaringis nüüdseks EL playoffi jõudnud Slovan Bratislavale ühe väravaga.
Conference liiga teises kvalifikatsiooniringis oli Shamrock tänu loosiõnnele vaba.
Leave a comment:
-
Kipub vist sedasi minema, et vastaseks tuleb Iirimaal hetkel liidrikohta hoidev Shamrock Rovers.
Leave a comment:
-
Kui Flora nüüd kaheks mänguks Metsa registreeriks, siis ma saan aru, et enne uut aastat eurosarjades mängida ei saa, aga kas see paneks juriidiliselt mingid pitserid ka välisklubi leidmisel peale? Pole nagu märganud sellist praktikat, samas Soomets mõni aasta tagasi Tammekal aitas nii Florat võita ja läks välismaale kohe tagasi.
Leave a comment:
-
Omonia oli üllatavalt kehv küll. Nimede poolest peaksid nad Legiast üle olema. Samas oli neil päris palju vigastatuid ja kaitses erinevalt poolakatest mingite täislollustega silma ei paistetud. Küll aga ei olnud Omonia selgelt vormis, sest mõlemas mängus läks neil teisel poolajal Flora vastu päris raskeks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMulle jättis Legia mänguliselt palju parema mulje kui Omonia, aga ma kujutan ette, et kui nad peaks omavahel madistama, siis oleks nende võimalused suht 50-50.
Leave a comment:
-
Mulle jättis Legia mänguliselt palju parema mulje kui Omonia, aga ma kujutan ette, et kui nad peaks omavahel madistama, siis oleks nende võimalused suht 50-50.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitust
Ja islandlaste Valur sai Zagrebi Dinamo. Flora asetatud meeskonnana ei olekski saanud Malmöt ega Dinamot vastaseks saada.
Aga endiselt see pole midagi ebareaalset ka edaspidi. Lisaks oli minu meelest varasemalt räägiti, et Omonia on Legiast tugevam. Kindlasti mitte.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustTõenäoliselt tugevamad kui Malta Hibernians ja kindlasti nõrgemad kui Legia või Omonia. Võimalustest rääkides, siis nii head võimalust kui see aasta, ei pruugi niipea tullagi.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHibernians esimese vastasena oli hea loos ikkagi. Ja esimene vastasseis on uue formaadi puhul Meistrite Liiga kvalifikatsioonis kõige tähtsam. Selle alistamine annab väga palju juurde.
FC Riga sai näiteks Malmö.
Leave a comment:
-
Jep kui Kuusk ja/või Sappinen müüakse on tegu ikka väga teise tiimiga. Eriti kuna Vassiljevil vanus pressib päris tugevalt peale.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHibernians esimese vastasena oli hea loos ikkagi. Ja esimene vastasseis on uue formaadi puhul Meistrite Liiga kvalifikatsioonis kõige tähtsam. Selle alistamine annab väga palju juurde.
Leave a comment:
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMiks järgmine aasta peaks halvemad võimalused olema? Ma julgen bettida, et järgmine aasta on veel paremad võimalused konverentsi alagruppi pääseda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustTõenäoliselt tugevamad kui Malta Hibernians ja kindlasti nõrgemad kui Legia või Omonia. Võimalustest rääkides, siis nii head võimalust kui see aasta, ei pruugi niipea tullagi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: