Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Ramm Vaata postitust
    Tean mitmeid, kes ei tulnud mängule seoses selle idiootse koroona piirangute/testi pärast.
    Töö võit! Et selliseid suudame eemale hoida.

Leave a comment:

• Ramm
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust

Minu meelest on see huvitav küsimus, miks rahvas staadionile ei tule ja see ei ole ainult Flora probleem vaid kogu jalgpalliüldsuse küsimus.
    Võimalik, et Eesti rahvas on tõesti tulemusele orienteerunud ja see oleks hea verstapost edaspidisteks suurteks mängudeks meie klubitasandil, kus saaks seda asja edasi arendada. Edu meile kõigile!
    Tean mitmeid, kes ei tulnud mängule seoses selle idiootse koroona piirangute/testi pärast.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    +1 ja ta pole ainuke Eesti liiga väravavaht, kes paistab liigse passiivsusega silma sellistes kohtades.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Njaa, oleks ristikheina meeste esimese värava puhul igonen vähe aktiivsemalt hüpata üritanud löögihetkel, mil sündis värav, oleks kohtunik võinud värava tühistada vv segamise eest viiekastis.

Ega praegugi oli vv segamine suhteliselt aktiivne ja mõni vilemees võinuks tabamuse lugemata jätta.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Mälu järgi mängule Legiaga reklaami tehti, aga kui Eesti jalgpallist kauge inimene loeb Delfist, et Flora sellele vastasele kaotas, siis fakt, et Flora saab mingeid teisi ringe endiselt edasi mängida, jookseb tema tähelepanusfäärist lihtsalt mööda. Seega täiesti loogiline, et iga raundiga publikut kaob. Kui Flora nüüd edasi saaks ja pealkirjad räägiksid nende eurosarja alagrupiturniirile jõudmisest, küll siis publikuhuvi ka taas tekkima hakkab.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Ma kahtlen, et Tallinna kesklinnas välireklaam odav on.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust
    Olen sellega päri, et esimese mängu feil ilmselt lükkas paljudel tahtmise staadionile tulla kaugesse tulevikku. Samuti 20.augusti tehtud plaanide hulk ja ilm. Paraku tuleb "tavainimeste" väljakule meelitamiseks teha see väga mugavaks ja meeldejäävaks. Siinkohal kiidaks Frankfurti mängu piletihinda, mis tõi rahva mõnusalt väljakule.

Ma olen ammu mõelnud, et senikaua kui alecoqi sugune staadion ei saa keskmiselt ala 5000 pealtvaatajat ( koroona välja jätta ) siis ei tohiks staadionile tulemist raskemaks muuta. Nii piletihinna, õllehinna kui sissepääsuga. Kuniks need mugavused on tagatud ja atmosfäär on hea siis tekib ju automaatselt hea emotsioon, miks järgmine kord tagasi tulla. Kui sellised parameetrid on olemas ja rahvas käib siis võib mõelda hinna tõstmisele vms.

Samuti meenub U21 või U19 EM alagrupp Eestis, kus tänavatel jagati tasuta pileteid ja oli alecoq samuti mõnusalt 4000-5000 inimesega täidetud. Tuleks natuke doteerida ja harjumust tekitada koos mugavustega küll see kasv ka tekib. Selleks, et teenida tuleb ka investeerida. Seniks nautigem külma vihmase ilmaga ampsu 5eurist õlle ja mõtleme, et miks rahvas staadionile ei tule.

Minu meelest on see huvitav küsimus, miks rahvas staadionile ei tule ja see ei ole ainult Flora probleem vaid kogu jalgpalliüldsuse küsimus. Kogukonnajuhtide lisamine oli ainult klubide perspektiivist ühe vajaliku struktuuri lisamine, mis igal klubil võiks anyway olla. Ka koondise mängud võiks olla koht, mis on alatihti välja müüdud.

Sellepärast loodan ka, et Flora tuleva nädal oma kindlana näivat kuid minu silmis haprat skoori 4-2 ära ei anna ja suudab alagruppi sisse murda. Võimalik, et Eesti rahvas on tõesti tulemusele orienteerunud ja see oleks hea verstapost edaspidisteks suurteks mängudeks meie klubitasandil, kus saaks seda asja edasi arendada. Edu meile kõigile!
    Ma näiteks eile kõndisin mingi hetk Bussijaamast - Vabaduse Väljakule ja selle distantsi jooksul reaalselt 0 reklaami, et näe selline mäng üldse õhtul toimumas. Ma arvan, et väga väga paljud tava inimesed lihtsalt ei teagi mis päevil ja kus me täpselt hetkel mängime. Kuna näiteks Omoniaga oli see, et järsku oli üks mäng teisipäeval hoopis, mitte traditsioonilisel* neljapäeval.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Olen sellega päri, et esimese mängu feil ilmselt lükkas paljudel tahtmise staadionile tulla kaugesse tulevikku. Samuti 20.augusti tehtud plaanide hulk ja ilm. Paraku tuleb "tavainimeste" väljakule meelitamiseks teha see väga mugavaks ja meeldejäävaks. Siinkohal kiidaks Frankfurti mängu piletihinda, mis tõi rahva mõnusalt väljakule.

Ma olen ammu mõelnud, et senikaua kui alecoqi sugune staadion ei saa keskmiselt ala 5000 pealtvaatajat ( koroona välja jätta ) siis ei tohiks staadionile tulemist raskemaks muuta. Nii piletihinna, õllehinna kui sissepääsuga. Kuniks need mugavused on tagatud ja atmosfäär on hea siis tekib ju automaatselt hea emotsioon, miks järgmine kord tagasi tulla. Kui sellised parameetrid on olemas ja rahvas käib siis võib mõelda hinna tõstmisele vms.

Samuti meenub U21 või U19 EM alagrupp Eestis, kus tänavatel jagati tasuta pileteid ja oli alecoq samuti mõnusalt 4000-5000 inimesega täidetud. Tuleks natuke doteerida ja harjumust tekitada koos mugavustega küll see kasv ka tekib. Selleks, et teenida tuleb ka investeerida. Seniks nautigem külma vihmase ilmaga ampsu 5eurist õlle ja mõtleme, et miks rahvas staadionile ei tule.

Minu meelest on see huvitav küsimus, miks rahvas staadionile ei tule ja see ei ole ainult Flora probleem vaid kogu jalgpalliüldsuse küsimus. Kogukonnajuhtide lisamine oli ainult klubide perspektiivist ühe vajaliku struktuuri lisamine, mis igal klubil võiks anyway olla. Ka koondise mängud võiks olla koht, mis on alatihti välja müüdud.

Sellepärast loodan ka, et Flora tuleva nädal oma kindlana näivat kuid minu silmis haprat skoori 4-2 ära ei anna ja suudab alagruppi sisse murda. Võimalik, et Eesti rahvas on tõesti tulemusele orienteerunud ja see oleks hea verstapost edaspidisteks suurteks mängudeks meie klubitasandil, kus saaks seda asja edasi arendada. Edu meile kõigile!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    No mina isiklikult hoidsin last, kellel oli nohu ja köha, mistap ei hakanud teda ka statkale vedama. See selleks, fännid ongi mugavad, aga see on ikka täielik müstika, et palju Flora trennides neid noori käib ja mitu neist reaalselt tribüünile saadakse? Et, noh, päris fännide ja inimeste kaela ka ei lükkaks, kui klubi isegi seda nii suvalt võtab.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Kõigepealt peab ikkagi jõudma sinna gruppi Siis vaatame edasi. Aga mis puudutab publikut, siis eks vaktsiinipass/neg.test tõmbab ka ilmselt paarkümmend % maha. Kes ei viitsi testiga jamada, kes ei tule põhimõtteliselt jne. Sitt ilm juba toodi välja. Muidugi on kahju, Flora vääriks enamat.

Leave a comment:

• Mattis98
    replied
    Algselt postitas sanderk Vaata postitust
    Playoff ringis on 2,2M€ mängus. Grupis on iga võit 0,5M€ ja iga viik 166k€. Gruppi jõudes oleks Flora ilmselt loosimisel neljandas tugevusgrupis. Majandusliku poole pealt ei ole otstarbekas gruppi enam uute mängijate näol panustada.
    Midagi kindlat veel ei ole, aga Flora võib lõpuks kuuluda nii 2, 3 või 4 tugevusgruppi. Lätlaste Riga näiteks kuuluks kindlalt 3 või 4 tugevusgruppi.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Hädasti oleks tõesti ühte Romat või Spursi vaja tõmbenumbriks.
    Aga küll Kurest või Legionist mehi laenates oma pinki pikendada saab. Põhimehed mängivad Euroopat, varumehed koduliigat.
    Ja kui nüüd valida saaks, siis võtaks kindlasti Roma. Mourinho vs Henn oleks fantastiline vaatepilt.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas sanderk Vaata postitust
    Legia mängul käis rohkem. Ilusam ilm ja suurem vastane on need märksõnad, mis meelitavad ka inimesi, kes igapäevaselt jalkas sees pole staadionile. Kui neid huvilisi "premeeritakse" tund aega järjekorras seismisega ja neil jääb esimene poolaeg nägemata, siis nad ei tule teine kord enam niipea uuesti.
    Flora sai Omonoia mängu korraldamisega paremini hakkama, aga ega need 2000 inimest kes Legia mängul käisid ja Omonoia omal mitte ei tule soccernetist lugema, et kuidas seekord korraldus oli, et äkki tasub ikka iirlasi staadionil vaadata.
    Ma julgen pakkuda, et sinu kommentaari lugenutest suurem osa oli staadionil kohal ja nendeni keda sa hurjutada püüad, see siit kaudu küll ei jõua.
    Mind kui jalgpallisõpra üldiselt kurvastab kõige rohkem see, et Eesti pole jalgpalliriik. Üleüldiselt Baltikum on vist kõige jalgpallikaugem piirkond maailmas (nii hull tegelt pole). Lihtsalt väike "talk to myself" moment. Seda see postitus ei paranda. Lihtsalt mu arust olukord ei muutu ka siin riigis.

Ja Konverentsiliiga alagrupi osas. Kui tuleb loosi käigus Tottenham või Roma, siis inimesed ilmselt tulevad. Aga ega seal liiga palju häid klubisid pole.

Vaevalt need numbrid suuremad tulevad, kui oktoobris/novembris mingisuguse Mura või Anderlechti vastu mängitakse.

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Eesti jalgpalli rahvas (sest staadionil oli nii vähe rahvast) ei vääri seda tiimi.

Flora aga väärib alagrupiturniiri Konferentsiliigas.
    Legia mängul käis rohkem. Ilusam ilm ja suurem vastane on need märksõnad, mis meelitavad ka inimesi, kes igapäevaselt jalkas sees pole staadionile. Kui neid huvilisi "premeeritakse" tund aega järjekorras seismisega ja neil jääb esimene poolaeg nägemata, siis nad ei tule teine kord enam niipea uuesti.
    Flora sai Omonoia mängu korraldamisega paremini hakkama, aga ega need 2000 inimest kes Legia mängul käisid ja Omonoia omal mitte ei tule soccernetist lugema, et kuidas seekord korraldus oli, et äkki tasub ikka iirlasi staadionil vaadata.
    Ma julgen pakkuda, et sinu kommentaari lugenutest suurem osa oli staadionil kohal ja nendeni keda sa hurjutada püüad, see siit kaudu küll ei jõua.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Vaadates kuidas Legiate ja Omoniatega mängiti, kelle tase on 2. või 3. pott, siis ei ütleks et kuue mängu peale see investeering ära ei tasu.

Kui Mets pooleks aastaks lepingusse võtta ja grupis üks viik saadakse, siis on investeering kohe end ära tasunud.
    Viiki saab kätte ka ilma Metsata. Küll aga on Euroopas esineval klubil vaja veidi pikemat pinki. Lõpmatuseni ei saa neid mänge edasi lükata ja tiitel võib Levadia vastu käest libiseda.

Leave a comment:

Working...
X