Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Flora teadis, et ollakse favoriit, aga selgelt hinnati vastast üle ja ikka kilomeetritega/kalendriga. Häälestus oligi selline, et hakkame teiste pallide pärast võitlema ja proovime kiireid üleminekuid jms, aga reaalsuses Hibernians oli nii sitt lihtsalt, et Flora polnud valmis ja ülehäälestatus sellises kohas maksabki kätte. Teine poolaeg riietusruumis ilmselgelt juba mindi uue plaaniga ja ilus võit.

Tegelt ei tohiks öelda, aga see paar on tehtud ja võõrsil võib juba Malta vahemere kliimat nautida
    Ma muidu ei saa öelda, et poolaja järel Flora midagi hullult juurde pannud oleks. Küll aga Malta klubi fitness (Nagu keegi Härra Mets mu selja taga seda nimetas) oli 60. minutiks nii madalal tasemel, kui üldse olla saab.

Siit on nüüd põhjust oodata edasipääs ja eurokoefi mõttes ka vähemalt võõrsilt saadud punktiga.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Flora teadis, et ollakse favoriit, aga selgelt hinnati vastast üle ja ikka kilomeetritega/kalendriga. Häälestus oligi selline, et hakkame teiste pallide pärast võitlema ja proovime kiireid üleminekuid jms, aga reaalsuses Hibernians oli nii sitt lihtsalt, et Flora polnud valmis ja ülehäälestatus sellises kohas maksabki kätte. Teine poolaeg riietusruumis ilmselgelt juba mindi uue plaaniga ja ilus võit.

Tegelt ei tohiks öelda, aga see paar on tehtud ja võõrsil võib juba Malta vahemere kliimat nautida

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Mu lemmikhetk, lisaks väravatele muidugi, oli see kui Flora fännid laulsid, et aitame Roosad Pantrid Euroopasse tagasi Ühest küljest paned puid, aga samas ajad üldist Eesti asja. Super!

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Sappinen on ikka beast. Ei ole peale Operit olnud ühtegi ründajat olnud kelle puhul 1-1 olukorras tunned ennast väga kindlana et küll ta ära lööb. Sappi ikka beast selles osas. Suudaks nüüd ka välismaal läbi lüüa...

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Lõpuks võeti oma ära ja 2-0 seisul on juba Flora selge soosik. Vastaste vähemusse jäämine kasutati osavalt ära ja Sappinen tegi oma ära. Muidu tundus, et vastased suutsid Flora mängu halvata aga Flora ise ka oli veidralt liimist lahti. Samas tuleb tõdeda, et mängu alguses olid vastased Flora passiivsuse tõttu mõned ohtlikud olukorrad tekitamas, Flora väravale nad siiski ohtu ei kujutanud ja selgelt mitu head šanssi tekkis Floral veel. Kahju, et maltalaste väravavaht supertõrje lõpus tegi. 3-0 oleks juba väga kindel seis Florale.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Ma vaatasin, et Flora kõik valged mehed, nii on raske võita. Oleks vaja ühte tarka, kiiret ja tugevat mängijat juurde.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    1. poolajal ma vaatasin, kuidas valgele seinale rohelist värvi peale pandi ja see kuivas.

Kui Flora tahab Euroopas võita, siis peab hakkama õppima aeglastele ja igavatele vastastele oma mängu peale suruma.
    Eestis peaks justkui seda saama harjutada hoolega.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    1. poolajal ma vaatasin, kuidas valgele seinale rohelist värvi peale pandi ja see kuivas.

Kui Flora tahab Euroopas võita, siis peab hakkama õppima aeglastele ja igavatele vastastele oma mängu peale suruma.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Mängu esimeses pooles oli Flora kaitse väga passiivne. Poolaja lõpp juba oli mängu moodi. Kuigi Flora valdas rohkem palli ja tekitas mitu väga ohtlikku olukorda, said maltalased üldjoontes hakkama ja kontrollisid olukorda. Teisel poolajal tuleks tempot juurde panna. Maltalased on tasemelt selline Legioni ja Kalju vahepealne. Eesti liigas mängitakse kõrgema tempoga.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Päris kohutav esimene poolaeg.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Pink päris kesine ikka.

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Algselt postitas risto Vaata postitust
    Soeta 2x2+1

2X(2+1)

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Rauno Allikust võib 2021 a. eurohooaja jooksul saada enim euroliigades Florat esindanud mängija
    Hetkel
    26 mängu - Martin Reim
    24 mängu - Rauno Alliku
    ....
    13 mängu - Rauno Sappinen

Rauno Sappinen võib tõusta enim euroliigades Flora eest väravaid skoorinud mängijate ainuliidriks
    Hetkel
    4- Sander Post
    4 - Rauno Sappinen
    ....
    2- Rauno Alliku
    2 - Mark Anders Lepik
    1 - Henrik Pürg
    1- Konstantin Vassiljev
    1 - Markus Poom
    1 - Michael Lilander

Leave a comment:

• risto
    replied
    Algselt postitas MRH Vaata postitust
    Ma tahaks Piletilevist pileteid neljale täiskasvanule ja kahele alla 12aastasele. Aga saan viimastele vaid ühe tasuta pileti valida. Mina olen ilmselt loll, aga kas keegi on saanud edukalt rohkem kui ühe sooduspileti korraga genereerida?
    Soeta 2x2+1

Leave a comment:

• MRH
    replied
    Ma tahaks Piletilevist pileteid neljale täiskasvanule ja kahele alla 12aastasele. Aga saan viimastele vaid ühe tasuta pileti valida. Mina olen ilmselt loll, aga kas keegi on saanud edukalt rohkem kui ühe sooduspileti korraga genereerida?

Leave a comment:

Working...
X