Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKurat, ega ise ei viitsiks ka kuskil Motherwellis või kasvõi Birminghamis sitsida!
Šoti liiga vähe teine teema jah.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPalju Sappinen Eestis palka saab? Kas Eesti jalgpall võib jõuda samasse seisu nagu korvpall, kus on parem olla kodumaal staar kui välismaal lotot mängida? Et, noh, välismaale minnes on võimalik kunagi veel suurde liigasse jõuda, aga samas ka kuskil Poola/Küprose vms. liiga keskmikes tiksuda ja eriti mitte midagi saavutada.
Leave a comment:
-
Palju Sappinen Eestis palka saab? Kas Eesti jalgpall võib jõuda samasse seisu nagu korvpall, kus on parem olla kodumaal staar kui välismaal lotot mängida? Et, noh, välismaale minnes on võimalik kunagi veel suurde liigasse jõuda, aga samas ka kuskil Poola/Küprose vms. liiga keskmikes tiksuda ja eriti mitte midagi saavutada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOoda, Aalborgis lõid ju Oper ja Zelinski toonase meediakajastuse järgi iga hooaeg 50 väravat!?
Algselt postitas cabron Vaata postitustÄkki pakuti liiga kõrgele?
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHakkame taguripidi minema ja vaatame Eesti meistriliiga väravaküttide tulemusi välismaal.
Sorga. 2019 Eestis 31 väravat, 2020 MLSis 17 mänguga 1 värav
Liliu. 2018 Eestis 31 väravat, 2019 Rootsi esiliigas 8 mänguga 1 värav, 2020 Soome liigas 17 mänguga 1 värav
Prosa. 2017 Eestis 27 väravat, 2018 Maltal 10 mänguga 3 ja Soomes 8 mänguga 1
Sappinen. 2017 Eestis 27 väravat, 2018-2020 Belgia ja Hollandi esiliigas ning Sloveenia kõrgliigas 41 mänguga 8 väravat
Kabajev. 2016 Eestis 25 väravat, 2017 Tšehhi kõrgliigas 34 mänguga 6
Null edulugu. Ja seda jada võiks tegelikult jätkata iseseisvusaja alguseni.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSiin on tõesti küsimus selles, et Sappineni talvel ei tahetud. Pakuti teda küll ohtralt igasugu liiga klubidele.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustMiks Sappinen on endiselt Flora mängija?
Sorga. 2019 Eestis 31 väravat, 2020 MLSis 17 mänguga 1 värav
Liliu. 2018 Eestis 31 väravat, 2019 Rootsi esiliigas 8 mänguga 1 värav, 2020 Soome liigas 17 mänguga 1 värav
Prosa. 2017 Eestis 27 väravat, 2018 Maltal 10 mänguga 3 ja Soomes 8 mänguga 1
Sappinen. 2017 Eestis 27 väravat, 2018-2020 Belgia ja Hollandi esiliigas ning Sloveenia kõrgliigas 41 mänguga 8 väravat
Kabajev. 2016 Eestis 25 väravat, 2017 Tšehhi kõrgliigas 34 mänguga 6
Null edulugu. Ja seda jada võiks tegelikult jätkata iseseisvusaja alguseni.
Leave a comment:
-
Siin on tõesti küsimus selles, et Sappineni talvel ei tahetud. Pakuti teda küll ohtralt igasugu liiga klubidele.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuna ma jalkast midagi ei tea, siis ei oska öelda, et kas see tõele vastab, aga üldiselt olevat konkurents odavate Aafrika ja L-Aafrika ründajate näol nii tugev, et Sappineni peetakse Euroopas liiga kalliks (!?) mängijaks. Ehk siis mingid Hollandid ja Šveitsid leiavad väiksema palgasooviga tegelasi suvaliste klemmide seast.
Pole minu arvamus, lihtsalt rääkisin ühe jalkainimesega aasta algul, kui avaldasin arvamust, et mees peaks ju ometi väljamaale saama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustMiks Sappinen on endiselt Flora mängija?
Pole minu arvamus, lihtsalt rääkisin ühe jalkainimesega aasta algul, kui avaldasin arvamust, et mees peaks ju ometi väljamaale saama.
Leave a comment:
-
Kohustuslik tweet ka Legia fännide performance'st.
Moblast ei oska ilusti panna, jätan lingi: https://twitter.com/goalsby/status/1...892324353?s=19
Leave a comment:
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSappinen on nii uskumatult hea ikka. Mul on viimased 15 aastat puudunud igasugune usk kõikidesse meie ründajatesse. Üksteise järel on välismaal põrutud ja pole ka Sappinen seni läbi löönud.
Aga kui Sapi saaks meeskonda kus ta saaks kindlalt platsile ja see meeskond veel oleks selline kes suudaks ise veel pigem domineerida ja võimalusi lüüa ka, siis ma ei näe kuidas sealt väravaid ei hakkaks tulema, olgu tase ükskõik kui kõrge. Ta on lihtsalt nii hea.
Leave a comment:
-
Sappinen on nii uskumatult hea ikka. Mul on viimased 15 aastat puudunud igasugune usk kõikidesse meie ründajatesse. Üksteise järel on välismaal põrutud ja pole ka Sappinen seni läbi löönud.
Aga kui Sapi saaks meeskonda kus ta saaks kindlalt platsile ja see meeskond veel oleks selline kes suudaks ise veel pigem domineerida ja võimalusi lüüa ka, siis ma ei näe kuidas sealt väravaid ei hakkaks tulema, olgu tase ükskõik kui kõrge. Ta on lihtsalt nii hea.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: