320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Pange ennast olukorda: teil ei ole raha (et ikka aru saaksite siis tooge rahakott minu kätte vältimaks kiusatust midagi osta selle jaoks)...aga peate reklaamima oma klubi. Mida te teete ilma rahata?
    , ära nüüd kõike mustvalgelt ka võta.

    Eestis on hea näide üks taipoksi klubi, null meedia-eelarvega käidi Terevisioonis, Cosmopolitanis ilmub varsti artikkel ning neid promo artikleid on kohe paar tükki veel tulemas .

    E: ehk siis lugege eika postitust, kõik on võimalik !

    Edit osa 2. Just nimelt pealehakkamist on vaja, ma ei taha uskuda, et Flora suguses suures klubis pole peale hakkajat inimest, või on tõesti telefonid kinni pandud seal, et ei suudeta paar kõnet teha ?

    Kommentaar


      Algselt postitas jansa Vaata postitust
      Kuno väidab tihtilugu et turundust ja reklaami on võimalik ka tasuta teha!
      Ma olen aru saanud, et see millest ta räägib, on eelkõige kahepoolsete diilide tegemine. Seega sisuliselt tasuta. Sellist esmast ja üpriski efektiivset asja annab jalkaklubide puhul teha küll minimaalsete summadega. Kui klubi võtaks endale tööle ühe inimese, kes selle valdkonnaga tegeleb, siis võib olla küll, et üks suurimaid kulutusi on selle isiku palk.

      Muidugi pole kõigil sellist õnne, et klubi juhatuses on liige, kes on võimeline andma kasutusse tasuta reklaamtulpe jne. (parandage mind, kui olen valesti aru saanud). Liskas peab ilmselt ka Kuno tunnistama, et Kalju turundustöös kasutab ta ka oma ööklubi töötajate ressursse (see pole etteheide, pigem vastupidi).

      Ent palju tööd annab organiseerimise ja pealehakkamisega ära teha. Lisaks siis võtta appi ka vabatahtlikke klubi fänne jne.

      Kommentaar


        Võtke nüüd teatavaks, et Flora on hetkel niigi päris suurelt miinuses selle aasta lõpuks (summasid ei kommenteeri)...kui mängijaid maha ei müüda.
        Kuno kohta on see, et vaadake mis tal olemas kõik (mis asutusi ta omab pluss tutvused) on ja siis mõelge miks temaga läbi räägitakse üldse.
        Kui mina oleks välimeedia firma omanik siis mina küll nii väikse tulususega teemat ei rahastaks...ühesõnaga raha maha ei viskaks. Jalgpallifännina teeksin seda, kuid kui ma ei oleks jalgpallifänn siis heal juhul teeks discounti. Kuna on masuaeg siis on ka välimeedia firmade finantsseis sitem ja kogu teema sõltub just sellest...Kalju näitel peab ju firma kogu krempli kinni maksma ja see ei ole kohe mitte ainult sajad kroonid. Nii näen mina asja...nüüd sõimake kui tahate.

        Kommentaar


          Flora on alistanud Soccernet.ee ennustatud meistri Sillamäe Kalevi võõrsil 2-1. Ilus
          Algselt postitas alehis
          "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
          Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

          Kommentaar


            Hooaega alustasime 2:1 võiduga sillamäe üle! Väga hea, et kohe algus ühe tiitlipretendeni maha murdsime, laupäev tuleb Transiga sama teha.
            FC Flora

            Kommentaar


              Võit kohe esimeses voorus võõrsil Sillamäe üle, keda ikkagi peetakse pea et tiitlisoosikuks number 1. Ülikogenud Kazatšjonok vs treeneritöös roheline Reim: seljavõit Reimile. Kuradi ilus!
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

              Kommentaar


                flora fänne lasti staadionile ?

                Kommentaar


                  Algselt postitas foorumid Vaata postitust
                  flora fänne lasti staadionile ?
                  Ei....................
                  FC Flora

                  Kommentaar


                    Siin peaks EJL Sillamäele karistuse määrama reeglite rikkumise tõttu. Ilmselge publiku meelega tõrjumine. Ja me räägime siin inimeste staadionile kutsumistest et miks neid nii vähe on.

                    Kommentaar


                      Ei saa jamada.. muidu EJL tüüpidel järgmine päev vene kandid uksetaga.. :S:S mõtleme probleemidele ikka,:S

                      Kommentaar


                        Jehhhuuuuuuu,nüüd poisid šhampanjal kork maha ja võtma. Hooaja esimene mäng võita tiitli pretendendi vastu on super tulemus,ning kindlasti andis see poistele enesekindlust. Selle kohta,et meid sillamäele ei lastud,oskan öelda,et nii ja naa. Oleme ausad,nemad kartsid probleeme,ning ka meie kartsime veidikene probleeme kui me sinna oleksime jõudnud,niiet suht fifty fifty see värk. Kuid jah,eks ta vale ole,et sääraselt öeldakse,et ei lasta sisse. Viisakam oleks vb olnud Florakaid nt paluda,et mitte kohale ilmuda selleks mänguks,et vältida konflikte kuna fänne on hetkel võimatu eraldada.Kindlasti oleks saanud selle asja inimlikumalt lahendada,kui säärase tõrjumisega!
                        sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

                        Kommentaar


                          Noored isalõvid ründavad ! Martin ja Marko tegid täna oma treeneridebüüdi Eesti meistrisarjas ja mõlemad tegid seda tähelepanuväärselt.
                          Flora hajutas minu kartused ,et Sillamäel võib halvasti minna ja Tammeka tuli Kristali ruulimisel tanki alt välja ,kui võitis Kurenokkasid.
                          Minu meelest on võit Sillamäe üle võõrsil eriti tähelepanuväärne ,sest paljud pidasid neid ikkagi suursoosikuteks. Ja kodus nad on kindlasti soosikud olgu seal vastas kes tahes.
                          Nüüd tuleb kohe veel üks raske mäng Transi vastu ,kes täna vaatamata üsna suurele kaotusele näitas Levadia vastu kohati väga ilusat mängu.Ma ei ütleks ,et KLevadia mingi lihtsa mängu võitis ,kui Trans oma pendla ja põiklati oleks sisse löönud siis ,kes teab.
                          Igatahes õnnitlused kõigepealt Flora mängijaile, treenereile ja kõigile meie hulludele fännidele. Järgmisel kodumängul olgu meid veel rohkem ,kui superkarikal.
                          FCF Forever

                          Kommentaar


                            Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                            Ei....................
                            Krt nagu fakte võiks kontrollida enne kui kraaksud

                            Üks fänn oli Florat toetamas Talle olevat meeldinud

                            Kommentaar


                              Sportiv.ee Sillamäe - Flora pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1271
                              Sellest löögist sündis 0:1: http://pildid.sportiv.ee/displayimag...um=1271&pos=33
                              1:1: http://pildid.sportiv.ee/displayimag...um=1271&pos=62
                              1:2: http://pildid.sportiv.ee/displayimag...um=1271&pos=40
                              Värav, mis ei lugenud: http://pildid.sportiv.ee/displayimag...um=1271&pos=65

                              Kommentaar


                                muutsin natuke Rene andmeid, et oleks ikka õiged väravad vaatamiseks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X