Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väga kift ju! Täna oli tribüünil lausa koondise mänguga võrreldav elamus! Nii palju rohelisi polegi väga ammu olnud mängul!
Igatahes väga võimas oli koos teiega! Sänks!
Ei olnud täitsa vigagi, kuid kahe nädala pärast teises ringis võiks seda publikut ka rohkem olla. Esma muljed on võrratud, ei saandki kohe peale mängu lõppu aru, kas mul on külma- või õnnevärinad. Flora edasi pääs esmakortselt 15 aasta jooksul jääb ehk tükiks ajaks meelde. Nüüd aga selle juurde, mida te olete ilmselt oodanud ehk siis teisi sõnu öeldes fotod. Millegi pärast on tekkinud arusaam, et nende nägemine on teile sama tähtis, kui se mäng ise. Olge siis viisakad ja vaadakse neid nii nagu mina seda mängu näen.
Mulle meeldis üks Pasi lausetest, mida ta mängueelses intervjuus andis:
Nende fännide ja mängijatega on kõik võimalik, kuid me teame, et ei tohi teha mingeid vigu.\"
Õnneks vigu ei tehtud ja fännid olid omal kohal.
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Juki on praegu flora tõeline äss, super. Slava oli ka päris hea, üllatav lausa kuda mees \"norrakate\" vastu palli hoidis.
Kaitse oli muidugi super, no comments.
suured tänud super publikule........täna sai ikka väga kõvasti lauldud tehtud......kui mäng läbi sai siis olin ikka nii läbi omadega et ei tahtnud kuidagi enam püsti seista......aga läks pool tundi mööda ja siis oli jälle selline tunne et võiks üks mäng veel olla norra fännid jätsid alguses sellise mulje et laulavad veel meid üle kuid see kartus kadus juba esimese minutiga peale mängu algust
Ei olnud täitsa vigagi, kuid kahe nädala pärast teises ringis võiks seda publikut ka rohkem olla. Esma muljed on võrratud, ei saandki kohe peale mängu lõppu aru, kas mul on külma- või õnnevärinad. Flora edasi pääs esmakortselt 15 aasta jooksul jääb ehk tükiks ajaks meelde. Nüüd aga selle juurde, mida te olete ilmselt oodanud ehk siis teisi sõnu öeldes fotod. Millegi pärast on tekkinud arusaam, et nende nägemine on teile sama tähtis, kui se mäng ise. Olge siis viisakad ja vaadakse neid nii nagu mina seda mängu näen.
Mulle meeldis üks Pasi lausetest, mida ta mängueelses intervjuus andis:
Nende fännide ja mängijatega on kõik võimalik, kuid me teame, et ei tohi teha mingeid vigu.\"
Õnneks vigu ei tehtud ja fännid olid omal kohal.
Neid pilte ma ootan alati!!! Eriti need mängupildid- lihtsalt super!
Algselt postitas mart44
KAs keegi teab miks Flora mängis täna vanade vormidega?? Sellest tingituna ka vist valede numbritega.
teab keegi?
Ma pakun peast - ehk ma ei viitsi vorme piltidelt kontrollida. Kui Flora õigel vormil on nt. kaks reklaami, siis UEFA mängudel võib reklaame olla vaid üks. Ehk siis seetõttu.
Teine võimalus on, et pesumaja oli kinni
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar