Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Tarmo Kink\'

no aga ott kas ta tegi siis eelmine aasta ka midagi olulist või silmatorkavat narva transis ........... ma kyll ei mäleta e tpeale selle ebaolulise värava flora vastu

Kommentaar

Ma ise arvan, et viiendast liigast ei saa minna rahvusvahelise taseme m2nge minna m2ngima, ent siiski on ka minuga samal poolel olijatel kaheldava v22rtusega argumente. Millega on silma paistnud n2iteks Tarmo Neemelo v6i Enver J22ger? Nad pole Florale isegi v2heolulisi kolle l88nud. Lisaks - ka teise liiga l6unatsoon on minu meelest just mitte parim koht U21 m2ngijale, kelle vastased on sageli p6hikoosseisudes v2hemasti keskmise tugevusega jalkariikide esindussarjades (Rootsi nt.).
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

N2gin viimast liigam2ngu...kus Kink m2ngis.....ega mehel erilist viitsimist kyll 6llekas m2ngida polnud....lonkis enamusajast niisama...r22kis oma platsik6rval seisvate s6pradega jne.Ma arvan,et see ta karj22rile kyll head ei tee...
        2002 FC EBS Team
        2003 FC Nimeta
        2004 FC Nimeta
        2005 FC Nimeta
        2006 Tallinn United FC
        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

tõepoolest, äkki Tiidus ja Kink panid ikkagi mingil määral oma ülbusega puusse kui Pohlaku pakkumise tagasi lükkasid. Isegi kui Spartaki diil tuleb, on kahetsusväärne, et selline talent peb mingis viindas liigas mädanema.

Kommentaar

Originally posted by dennis10

tõepoolest, äkki Tiidus ja Kink panid ikkagi mingil määral oma ülbusega puusse kui Pohlaku pakkumise tagasi lükkasid. Isegi kui Spartaki diil tuleb, on kahetsusväärne, et selline talent peb mingis viindas liigas mädanema.
            Õigus, Tiidus tegi küll sellega poisile karuteene, et mingit tagavaravarjanti ei kindlustanud juhuks kui kohe spartakisse ei saa...
            \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by märt

no aga ott kas ta tegi siis eelmine aasta ka midagi olulist või silmatorkavat narva transis ........... ma kyll ei mäleta e tpeale selle ebaolulise värava flora vastu
              no kui sa ise ei n2inud, loe siis vanemaid eelmise hooaja postitusi siit.. Peeti piisavalt heaks, et v6tta U21 koondisse, nyyd ta sinna ei kuulu

Ma ise arvan, et viiendast liigast ei saa minna rahvusvahelise taseme m2nge minna m2ngima, ent siiski on ka minuga samal poolel olijatel kaheldava v22rtusega argumente. Millega on silma paistnud n2iteks Tarmo Neemelo v6i Enver J22ger?
              <-jah pigem on mingi iva Jaani jutus, divisionist on raske saada Inglise koondisse& 5.liigast Eesti U21-te,
              samas,kui nad oleks Pohlaku pakkumise vastu v6tnud, oleks ilmselt ka Valga duublist (Emmaste?) koondisse saanud (v2ikest k2ttemaksu ma siiski haistan)
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kättemaksu osas on sul kahjuks õigus. Tunnen enda head klasiivenda hästi ja olen siiski üsna kindel, et ta oleks siiski Flora põhimeeskonna eest mänginud. Ega siis see mis pärast lehes öeldi oli pettunud Pijpersi/Pohlaku vastus keeldumisele!

Kommentaar

Olete hiljaks jäänud.
                  Kink on juba Spartakis.
                  FIFA andis nõusoleku.

Kommentaar

Valgustad pisut ehk?

Kommentaar

Originally posted by Ott

Kättemaksu osas on sul kahjuks õigus. Tunnen enda head klasiivenda hästi ja olen siiski üsna kindel, et ta oleks siiski Flora põhimeeskonna eest mänginud. Ega siis see mis pärast lehes öeldi oli pettunud Pijpersi/Pohlaku vastus keeldumisele!
                      ma olen suhteliselt veendunud, et see, mida Pijpers/Pohlak lehele ütlesid, oli karm tõde Eesti (väikeriik + nõrk liiga) oludes.

praeguse seisuga pole Kink ega veel vähem Tiidus just suure mõttehiilgusega muljet avaldanud.

Kommentaar

No ütleme nii ,et klutt toodi pilvedest jälle maa peale tagasi. Ole või Manus kirjas aga Eesti koondisse ilma treeneri kutseta ei saa . Ma arvan ,et väike sulgede kõrvetamine tuleb talle ainult kasuks. Igatahes on selge ,et mõne aja jooksul ta koondisse kutsutakse.Tarmole igatahes kannatust ,rahu ja selget mõistust ning edu soovides!!
                        FCF Forever

Kommentaar

Pole ime et Tarmot koondisse ei kutsuta. Arvan et kui omal ajal olex pohlakuga leping tehtud olex kõik vastupidi. No ja mis siis, kaua ta Eesti V-liigas ei vaevle ja varsti mängib juba Spartakis. Kyll siis pohlak näeb milline jobu ta oli siis kui Tarmot ei kutsunud koondisse ja parandab oma vea...
                          ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

Originally posted by PHILIPZ

Pole ime et Tarmot koondisse ei kutsuta. Arvan et kui omal ajal olex pohlakuga leping tehtud olex kõik vastupidi. No ja mis siis, kaua ta Eesti V-liigas ei vaevle ja varsti mängib juba Spartakis. Kyll siis pohlak näeb milline jobu ta oli siis kui Tarmot ei kutsunud koondisse ja parandab oma vea...
                            Aga äkki jääb Kink näiteks Spartakis ka kuskile reservi mädanema ja sellisel juhul võib ta koondisekutsest ainult unistada.

Kommentaar

Originally posted by PHILIPZ

Ma ei saa aru mis krdi m6tet on 17. a. p2garike koondisesse kutsuda, kel puudub igasugune kogemus sellisel tasemel m2ngimiseks? Las areneb ja 6pib, kyll ta j6uab koondises kah s2rada, kui aeg on k2es (v2hemalt ma loodan). Ei ole meile teist R2hni tarvis

Kommentaar

Marduk:

ok, ma võin veel nõustuda et põhi koondisse ei võetud, aga mix teda pole noortekoondises? Proovi vasta mulle sellele kysimusele...
                                ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

Working...
                                X