Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Kink

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Tarmo Kink\'

Originally posted by PHILIPZ
    Ma arvan et selles jamas on syydi mitte ainult Transi juhatus, Tiidus kah paras mees Asi selles et Tiidus ja Burdakov ei jaganud oma vahel raha ja tulemusex ongi see et Tiidus saatis Burdakovi koos Transiga pikalt ja nyyd Tarmo on V liigas... Peab ju kusagil pallima enne Venemaale minekut. Need aga kes arvavad et Tarmo mängib V liigas oma taseme pärast on lihtsalt asjast kaugel. Aja kysimus on see V liiga :ѕnnelik:
    Ei pretendeeri tõele kuna ei tea kedagi asjaosalistest isiklikult, kuid ajakirjanduse vahendusel kipub mulje jääma, et Tiidus tõmmati Transi tontide poolt konksu otsa--pakuti võimalust, et kink saab meistriliigas mängida kui tiidus siia ja siia ja veel siis siia alla kirjutab. Tiidus lepingust täpset sotti ei saanud kuigi arvas et saab ja nõnda siis jäi see 100 000/15% nõue igaveseks kehtima.

Kommentaar

Originally posted by Marduk

See, et sa kunagi kusagil m2ngisid ei oma mingit t2htsust. Rahvuskoondis on eliit, parimad v6itlus v6imelised mehed mis sellel maal hetkel v2lja panna on.
      Oletame et Andres Oper on Aalborgist kusagile näitex teisse kohta minemas, aga see teine klubi ei saa teda kohe vastu võtta, sest paberid pole korras, ja siis Oper jääb byrokraatia ohvrix ja peab mängima natuke aega mingis Eesti esiliiga klubis he-he. KAS SINA SIIS YTLEXID ET OPER POLE KOONDISE SÄRKI VÄÄRT ????????
      ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

oi jumal sa võrdled tasemelt kinki ja operit...........see on sama mis võrrelda kittot ja piirojat

Kommentaar

Ah jätke , intriigi taga on Kannik.
          See vana pann oskab kõik kihva keerata, lõhkuda.

Kommentaar

Originally posted by märt

oi jumal sa võrdled tasemelt kinki ja operit...........see on sama mis võrrelda kittot ja piirojat
            Olin kindel et mulle nii vastatakse. Kedagi ma ei võrdle - see on lihtsalt näide !!!

Kommentaar

Originally posted by winnie

Ah jätke , intriigi taga on Kannik.
              See vana pann oskab kõik kihva keerata, lõhkuda.

See Kannik kindlasti mingi Pohlaku eriline sõber....

Kommentaar

Oletame et Andres Oper on Aalborgist kusagile näitex teisse kohta minemas, aga see teine klubi ei saa teda kohe vastu võtta, sest paberid pole korras, ja siis Oper jääb byrokraatia ohvrix ja peab mängima natuke aega mingis Eesti esiliiga klubis he-he. KAS SINA SIIS YTLEXID ET OPER POLE KOONDISE SÄRKI VÄÄRT ????????
                Selline v6rdlus on natuke kohatu. Me v6rdleme 2 meest, kellest yks omab tublit kogemust tipp tasemel m2ngudest, kui teine on vaid korraks seda nuusutada saanud. Kui meil oleks valikut (20+ meest m2ngiks v2lismaal) siis ytleks jah, kui vorm kesine egas tal koondisesse asja poleks. Kuid antud momendil m2ngib tema kogemus siiski muud faktorid yle.

Kommentaar

Loe ikka foorumit korralikumalt, juba olen kirjutanud:

Olin kindel et mulle nii vastatakse. Kedagi ma ei võrdle - see on lihtsalt näide !!!

Kommentaar

Aga see on hea , et V liigasse on oodata sm. Kanniku uut klubi \"Kapo\"

Mängivad Jänku, Sibul ja teised...

Kommentaar

Originally posted by winnie

Aga see on hea , et V liigasse on oodata sm. Kanniku uut klubi \"Kapo\"

Mängivad Jänku, Sibul ja teised...
                      hahahaaaaaaa

Kommentaar

Originally posted by Ott

Kule gaskoff, misasja, et miks ta pole meistriliigas?????? Selle pärast, et Tarmo OLI koos Tiidusega kindel, et ta saab kohe minna Spartakisse kus teda väga tahatakse ning Narvasse jäämisest igal juhul enam juttu polnud. Siiski oli neil ka 2 varuvarianti. 1. oli FC Flora kuid 4 aastat lepingut Tarmo/Tiidus ei soovinud, (neil oli kindel plaan, et kui eestisse jääda siis ainult aastaks ning ärga arvake, et asi oli lihtsalt u. nii et sa võid ju tulla meile...ei olnud!!! Pijpers ja Pohlak pinnisid teda mitu nädalat, helistasid isegi kooli talle korduvalt!) 2. variant oli Aalborg ning see mis lehes öeldi, et Tarmo on liiga kallis, see oli täiesti vale jutt, Aalborgi jäi minemata sellepärast, et UEFA polnud veel Spartakisse minekut ära keelanud ja just sinna tahtis ikkagi Tarmo minna. Ja nüüd siis tõesti ei jõua keegi suveni ära oodata ja virisetakse, et miks ta 5. liigas blablablaa äkki varsti keegi üldse ütleb, et ta on aeglane tal pole tehnikat ja tal on halb löök???
                        Tarmo Kink on aeglane tal pole tehnikat ja tal on halb löök.

Kommentaar

Ott, ole marurahulik See on ju ammu teada, et eesti rahvas igal võimalusel talendikamaid kritiseerib ja iniseb ja nõuab kiiret tõusu spordi(või ükskõik mis teises)maailmas. Tarmole aga kõike paremat ja loodame siis näha teda varsti Spartakis tegusid tegemas.
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Wanapagan rohkem sinisilmsemat inimest ma ei tea, kui sina :P Tee oma silmad lahti ja saa aru, et me räägime Eestist, mitte Real Madridi dreamteamist.

Kommentaar

Originally posted by treze

Wanapagan rohkem sinisilmsemat inimest ma ei tea, kui sina :P Tee oma silmad lahti ja saa aru, et me räägime Eestist, mitte Real Madridi dreamteamist.
                              No need to fight..........igal oma arvamus.mina nt. ei kujuta ette kah kui hea ta on,üx asi on see mida räägitakse teine see mis tegelikult on
                              Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

No igatahes on see normaalne foorum, aga ainult mul parem.Ja ma võin ainult niipalju Tarmo Kingu kohta öelda, et ta on nii andekas et võiks juba oma esimese hooaja väljaspool Eesti piiri Rooma Lazio ridades mängida.

Kommentaar

Working...
                                X