Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Probleemid naiste jalgpallis
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustsu eesmärk on siin kuidagi ääri veeri jõuda selleni, et antud olukorras siiski ok kõik? või mis see võrdluste toomise point täpsemalt olema saab su? Konkreetsest juhtumist jutt siiski.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustsu eesmärk on siin kuidagi ääri veeri jõuda selleni, et antud olukorras siiski ok kõik? või mis see võrdluste toomise point täpsemalt olema saab su? Konkreetsest juhtumist jutt siiski.
Pigem aitan mõelda sellele, mis saab edasi.
Olnut olematuks ei tee, kuid uusi olukordi on võimalik ennetada (seadus tegelikult seda ei tee). Selle jaoks on vaja selgeks teha inimeste, ühiskonna mõtte ja sellest tulenevad käitumise mustrid (mis on üsna kahepalgelised).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSinu jutt oli ju selline, et kui sinu 14-aastane poeg õpetajaga paneks, siis oleks kõik ok sinu jaoks. Nüüd ongi küsimus, et kas see kehtib ka juhul kui õpetaja on meessoost? Või oled homofoob?
mina saan aru, et meil selle teemapüstituse raames täna küsimus siiski milleski muus.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust"Minu jutt" oli selline kerge nöökega, millest vast kõik aru saavad. või oled debiilik?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMina saan aru, et sa ise oled debiilik.
Kommentaar
-
tähendab, meil on siis olukord, kus jalkatreener kasutas oma positsioone (olgu seaduslik või mitte) ära 14 aastase tüdruku suhtes. 99% meestest on positsioonil, et see ei ole õige teguviis, ilmselt need 1% siis (mis põhjusel huvitav) otsivad võrdlusi. Millepärast, jääb normaalsele mehele arusaamatuks, arvestades eriti teemapüstitust.
Samamoodi on tegelikult üsna tavapärane ka see, et sama reaktsioon tänases ühiskonnas meeste poolt on veidi teistsugune kui "soorollid oleks vahetunud". Otsida siit mingit "aga kui" või "aga miks nii" on intellektuaalselt väga põnev, aga ei muuda konkreetset "50 aastane mees ja 14 aastane naine" situatsiooni tõlgendust kuigi palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttähendab, meil on siis olukord, kus jalkatreener kasutas oma positsioone (olgu seaduslik või mitte) ära 14 aastase tüdruku suhtes. 99% meestest on positsioonil, et see ei ole õige teguviis, ilmselt need 1% siis (mis põhjusel huvitav) otsivad võrdlusi. Millepärast, jääb normaalsele mehele arusaamatuks, arvestades eriti teemapüstitust.
Samamoodi on tegelikult üsna tavapärane ka see, et sama reaktsioon tänases ühiskonnas meeste poolt on veidi teistsugune kui "soorollid oleks vahetunud". Otsida siit mingit "aga kui" või "aga miks nii" on intellektuaalselt väga põnev, aga ei muuda konkreetset "50 aastane mees ja 14 aastane naine" situatsiooni tõlgendust kuigi palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSina oled just see, kes üritab õigustada 14-aastasega seksimist. Minu jaoks on "50 aastane naine ja 14-aastane poiss" täpselt sama tülgastav ja vale. Miks sina seda olukorda kuidagi pehmendada ja õigustada soovid?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustju ma olen siis nii hull kepivend ja vaatasin liiga palju MILF Hunterit noorena. Minu "soov miskit õigustada" tõlgendus eksisteerib küll ainult sinu ja ilmselt ka daz boobi peas, kes teemat "aga kui soorollid oleks vahetanud" alustas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa muidu selgitasin, millepärast midagi kirjutasin.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustju ma olen siis nii hull kepivend ja vaatasin liiga palju MILF Hunterit noorena.
Seal tehakse just sinusuguste "minule küll oleks meeldinud 14-aastasena..." vendade üle nalja.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSina oled just see, kes üritab õigustada 14-aastasega seksimist. Minu jaoks on "50 aastane naine ja 14-aastane poiss" täpselt sama tülgastav ja vale. Miks sina seda olukorda kuidagi pehmendada ja õigustada soovid?Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNo vaata siis vahelduseks näiteks seda South Parki osa: https://www.southparkstudios.com/epi...eason-10-ep-10
Seal tehakse just sinusuguste "minule küll oleks meeldinud 14-aastasena..." vendade üle nalja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar