Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'
Mäng on ikkagi MEie kodus , nii et võiks tooni võrra alla võtta oma ülbsust
SIis kui Teil kodus mäng on , siis ülbitse palju tahad KEdagi ei koti tegelt
Sõnadega ei saa lihtsalt haiget teha you know
No mis teha , kui mul sõpru pole
Kakoi lause? kuidas ma oma Semude taha saan pugeda , kui mul sõpru ei ole ülla ülla kus tuli vanameister välja...
P.S mA olen pingisoojendaja.. ega ma veel nii kõva mees ei ole nagu sina , et mängu saan.. võibolla viimaseks 5ks minutiks treener usaldab mind, aga ainult siis kui edumaa teie ees on piisav
Pigem minge õue ja hingake värsket õhku. See teeb head. Pärast veel vaatad õppimist, aga kui juba varem pole alustanud sellega, ega siis enam ka ei viitsi.
kari puberteedikuid.
Mina ei häbene seda, et ma teist osadest nata suurem ja tugevam olen.
Ja muide, mina ei ole linnalaps ja ma võin olla natuke erinev kui osa teid on, aga vot üht asja ma ütlen, et jalkat ma mõistan.
See, et sa rääkisid siin sellest, et me pähe saime küllaltki suurelt on tingitud meie toredast väravahist, kes on teinud ikka suuri prohmakaid. 3 väravat mis Ajax meile lõi olid vv süüd. Mänguliselt pole me kellegile eriti alla jäänud. Muide meie tiim koosneb ka flora III-st, kus poisid ei oska mängida. Meil on see probleem, et osad on masendavalt kobad ja teevad suuri apsakaid ning sellest piisab, et meile värav lüüa.
Mina isiklikult ei tule teid peksma või vigastama. Kui te mulle natuke haiget teete, siis ma teen lihtsalt tagasi, kui vaja. Tegelikult oleks minu eesmärk hoida kohta liigas ja saada üleeelviimane koht:P sellest mulle piisaks:P tegelt ei:P ma tahaks Flora I saada, sest II mängimine tekitab mull juba masendust
Peace bitches
verner sa ise ka usud , et sa FLora I Saad?
No ma ei tea.. Pingutada ju võid, aga Vaevalt seda lähiaastatel juhtub..
Eks me kõik oleme maalapsed....
Mis see siia puutub , et sa suurem oleD?.. Tugevam? arvad?.. No arva arva.. eks mängus ole näha... MA loodan , et sa ei ole nagu Haapsalu Koftun.. kes iga keha peale kukub , ise nii lai oks , et vähe pole..Ülbitse ülbitse.. eks me kõik oleme maal lehma lüpsnud ja Siga söötnud...Põldu oleme ka adraga kündnud.. sa ei ole ainuke..!
Kommentaar