Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Khmm, see voor võiks Saue röövida punkte Viljandilt ja siis järgmine voor kah 2 väga huvitavat kohtumist: Põltsamaa - Viljandi ja Saue - Võru...Seal võiks kõik viiki jääda Siis oleks meile ilgelt hea
Khmm, see voor võiks Saue röövida punkte Viljandilt ja siis järgmine voor kah 2 väga huvitavat kohtumist: Põltsamaa - Viljandi ja Saue - Võru...Seal võiks kõik viiki jääda Siis oleks meile ilgelt hea
eks me proovime parimat saada , ei tea kuidas mäng läheb ja kuidas mängjatega on.
Homme siis FCE Otepää vs JK Maag Tammeka võõrsil saab olema raudselt raske mäng, aga ex näha ole
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Paistab, et Saue - JKMT 0:0 muudeti -:+ esitamata protokolli tõttu.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Vastast eriti polnud , ma ei tea milles asi .
Esimene poolaeg 5:0 , teinepoolaeg oli väga uimane ja ei jõudnud eriti mängida enam. Palav ilm oli ka .
Vastast eriti polnud , ma ei tea milles asi .
Esimene poolaeg 5:0 , teinepoolaeg oli väga uimane ja ei jõudnud eriti mängida enam. Palav ilm oli ka .
Muidu tore esimene kodumäng ja võidukas
kuidas teised tulemused sellevooru ?
FCE Otepää - JK Maag Tammeka 1-1
Esimene poolaeg juhtisime 1-0, värava saime penaltist.
Kuskil 70'l minutil lõid vastased seisuks 1-1 , aga võin ka eksida...
Mäng oli enamvähem, Maag surus vahepeal...
Esimene poolaeg juhtisime 1-0, värava saime penaltist.
Kuskil 70'l minutil lõid vastased seisuks 1-1 , aga võin ka eksida...
Mäng oli enamvähem, Maag surus vahepeal...
Jah, Maag surus aga erilisi häid väravavaõimalusi polnud peale selle värava, meil oli väravaolukordi ikka rohkem aga ei suutnud ära lüüa :/
Viljandi-Saue mängust veel niipalju, et sellise koosseisuga, millega täna mängisime oleks meil kirjas vist kõik kaotused ja hea oleks, kui floraIII ära kotiks. Ma tean et see vabandamine on nõme jne aga lihtsalt ülevalpool küsiti et ei tea milles asi. Et meil ei ole eriti pikk pink ja kohe, kui mõned haiged, mingitel eksamitel või eksamiks valmistumisel, on raskusi meeste kokku saamiseks. Viljandi vastu mängis meil väljakul kaks 93a poissi ka ja üks niisama hõljuk vend. Eks üritame sügisel kodus ikka enamus põhitegijad tagasi saada ja vastu ikka hakata.
Jah, Maag surus aga erilisi häid väravavaõimalusi polnud peale selle värava, meil oli väravaolukordi ikka rohkem aga ei suutnud ära lüüa :/
Ei tea ei ütleks et teil rohkem võimalusi oli. Teil niigi vedas et meie 3 latti väravasse ei kukkunud aga läks nagu . 1:1 õiglane tulemus
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Ei tea ei ütleks et teil rohkem võimalusi oli. Teil niigi vedas et meie 3 latti väravasse ei kukkunud aga läks nagu . 1:1 õiglane tulemus
Samas latid olid ju kõik väravavahi kontrolli all :P Ja teil polnudki peale värava ja peale nende kauglöökide võimalusi Agajah, suhteliselt õiglane tulemus
Latid lattideks, nagu teada ei maksa need väljakul midagi . Kõigil meeskondadel neid latte ja poste olnud. Noo võimalusi oli ikka küll, kuid jah ära ei suudetud lüüa.
Latid lattideks, nagu teada ei maksa need väljakul midagi . Kõigil meeskondadel neid latte ja poste olnud. Noo võimalusi oli ikka küll, kuid jah ära ei suudetud lüüa.
Nojah seda küll. Nii et pole mõtet vaielda mäng mängitud ja kõik Kodus loodan, et seis on vähe teistsugune:P
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar