Algselt postitas siim990
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
Algselt postitas siim990 Vaata postitustJK Maag Tammeka - FCE Otepää 1-4 (1-2 )
Väravad: 4. Harju - 31., 65. Süld, 40., 85. Joandi
Vahetused: 19. Eensalu sisse Kaur välja (käevigastus)
FCE Otepää: Aimar Tamm, Karl Bussov, Karl-Tõnis Laks, Mihkel Teder, Mart Kaur (19. Lauri Eensalu), Martin Raid, Tarmo Kerro, Ats Joandi, Sass Suiste, Kaupo Süld, Tambet Kivi
Ootab siis asjaosaliste kommentaare mängust
2005 Maag-Otepää 3:1
2006 Maag-Otepää 3:0
Kommentaar
-
Saue JK 4:4(2:2) Viljandi SK
Sauel siis üle pika aja normaalne koosseis ja seda näitas ka mängu pilt. Jäime küll 4 korda mängu jooksul kaotusseisu, aga lõpuks suutsime punkti võtta. Esimene poolaeg oli MINU arvates Saue üle ja Viljandi ründas kontratega. Viljandi esimesed 2 väravat tulid väga õnnetutest omaväravatest. Teine poolaeg surus Viljandi, sest 3 tähtsat mängumeest pidid vigastuste tõttu platsilt lahkuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas saue6 Vaata postitustSaue JK 4:4(2:2) Viljandi SK
Sauel siis üle pika aja normaalne koosseis ja seda näitas ka mängu pilt. Jäime küll 4 korda mängu jooksul kaotusseisu, aga lõpuks suutsime punkti võtta. Esimene poolaeg oli MINU arvates Saue üle ja Viljandi ründas kontratega. Viljandi esimesed 2 väravat tulid väga õnnetutest omaväravatest. Teine poolaeg surus Viljandi, sest 3 tähtsat mängumeest pidid vigastuste tõttu platsilt lahkuma.
Miks nagu Teine poolaeg 52 min kestis sellist jama ei tohiks nagu ollaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMiks nagu Teine poolaeg 52 min kestis sellist jama ei tohiks nagu olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas saue6 Vaata postitustSaue JK 4:4(2:2) Viljandi SK
oma klubi mängija vms , lisaks müras mingi asifalteerimis masin seal nii et mängujuttu ei suudetud ajada
sadas vihma ka ...
ja ma ei hakka meid õigustama aga mingi kui vastaste treener täidab protokolli jne siis võite mängida külaliigas kui te ei suuda kohtinike muretseda.
ja teie olite üle ? nalja kah ainult kätega seljas riputigi kui teisel poolajal " pontsikuid " sisse vahetama hakkasite.
teinepoolaeg jep 7 min üle ( kui te viigi 3:3 lõite jäi 4 min alles )
nii et mäng olex normiajaga 3:2 lõppenud
aga no ise tegime siis sita mängu et ei suutnud vahet sisse teha kuigi " maapoiste " vastu olex pidanud kindla võidu saama.
nyyd suht mõttetu ka juba , kui meeskonda kokku ei saa siis pole mõnele mängule vb mõttet minnagi lõpupoole.
edu teistele , kes mängida oskavad
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustnaljamees pange oma kohtunik põlema . ta ei saanud ise ka aru mis tegi aga oki , juu siis jah
oma klubi mängija vms , lisaks müras mingi asifalteerimis masin seal nii et mängujuttu ei suudetud ajada
sadas vihma ka ...
ja ma ei hakka meid õigustama aga mingi kui vastaste treener täidab protokolli jne siis võite mängida külaliigas kui te ei suuda kohtinike muretseda.
ja teie olite üle ? nalja kah ainult kätega seljas riputigi kui teisel poolajal " pontsikuid " sisse vahetama hakkasite.
teinepoolaeg jep 7 min üle ( kui te viigi 3:3 lõite jäi 4 min alles )
nii et mäng olex normiajaga 3:2 lõppenud
aga no ise tegime siis sita mängu et ei suutnud vahet sisse teha kuigi " maapoiste " vastu olex pidanud kindla võidu saama.
nyyd suht mõttetu ka juba , kui meeskonda kokku ei saa siis pole mõnele mängule vb mõttet minnagi lõpupoole.
edu teistele , kes mängida oskavadFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustOeh, Sauel ka nii hull siis mängida v? :P Meil veel mäng nendega ees seal ja ei tahaks tegelikult punkte kaotada enne ülimalt tähtsaid mänge Viljandi, Põltsu ja Võruga :/ Võimalik ikka ju liiga võita ikka
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustte võidate neid , lambivennad ju koos neil - pikkatekilepükstega , kapuutsiga vennad ja igast seguFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas saue6 Vaata postitustSeda peab kohtunikult küsima, aga kui mäng oleks kestnud õige aja jagu, siis oleks seis jäänud niikuinii 3:3. Niiet vahet eriti minu arvates ei ole.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustHMM huvitav kui mõni jalgpalliLiidu töötaja seda loeb,mis arvamus küll Sauest jääb. Kui oleksid jalgpallis ei loe loeb aususFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustAaaga, mis minutitel väravad löödi?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar