Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 / II-liiga / 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
    Kuidas tunne on siis ? Noo selles mõttes, et mida arvad , mis tuleb, kui võib küsida ?
    Muidu tulete täies koosseisus ?
    No sinna nädal aega. Selle ajaga jõuab nii mõndagi juhtuda. No loodetavasti tuleb hea mäng ja Fair play!

Kommentaar

Päris toredad skoorid ikka 14:0 Spartak on jah mingi imesats, kui kokku saavad võistkonna siis võivad elu raskeks teha.

Kalev on heas hoos, Elvas tuleb väga põnev ja raske mäng
      www.fcelva.ee

Kommentaar

JK Maag Tammeka - FCE Otepää 1-4 ( poolaeg 1-2 )

Ootab siis asjaosaliste kommentaare mängust

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
          JK Maag Tammeka - FCE Otepää 1-4 (1-2 )
          Väravad: 4. Harju - 31., 65. Süld, 40., 85. Joandi
          Vahetused: 19. Eensalu sisse Kaur välja (käevigastus)

FCE Otepää: Aimar Tamm, Karl Bussov, Karl-Tõnis Laks, Mihkel Teder, Mart Kaur (19. Lauri Eensalu), Martin Raid, Tarmo Kerro, Ats Joandi, Sass Suiste, Kaupo Süld, Tambet Kivi

Ootab siis asjaosaliste kommentaare mängust
          Esimene poolaeg surus Maag oma mängu, aga teisel poolajal olukord muutus ja FCE Otepää omas rohkesti häid võimalusi millest kaks ka realiseeriti. Esimene võit võõrsil Maagi üle
          2005 Maag-Otepää 3:1
          2006 Maag-Otepää 3:0
          www.fcelva.ee

Kommentaar

Saue JK 4:4(2:2) Viljandi SK

Sauel siis üle pika aja normaalne koosseis ja seda näitas ka mängu pilt. Jäime küll 4 korda mängu jooksul kaotusseisu, aga lõpuks suutsime punkti võtta. Esimene poolaeg oli MINU arvates Saue üle ja Viljandi ründas kontratega. Viljandi esimesed 2 väravat tulid väga õnnetutest omaväravatest. Teine poolaeg surus Viljandi, sest 3 tähtsat mängumeest pidid vigastuste tõttu platsilt lahkuma.

Kommentaar

Algselt postitas saue6 Vaata postitust

Sauel siis üle pika aja normaalne koosseis ja seda näitas ka mängu pilt. Jäime küll 4 korda mängu jooksul kaotusseisu, aga lõpuks suutsime punkti võtta. Esimene poolaeg oli MINU arvates Saue üle ja Viljandi ründas kontratega. Viljandi esimesed 2 väravat tulid väga õnnetutest omaväravatest. Teine poolaeg surus Viljandi, sest 3 tähtsat mängumeest pidid vigastuste tõttu platsilt lahkuma.

Miks nagu Teine poolaeg 52 min kestis sellist jama ei tohiks nagu olla
              Olen see kes olen

Kommentaar

Seda peab kohtunikult küsima, aga kui mäng oleks kestnud õige aja jagu, siis oleks seis jäänud niikuinii 3:3. Niiet vahet eriti minu arvates ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Miks nagu Teine poolaeg 52 min kestis sellist jama ei tohiks nagu olla
                  aga nad peavad kuidagi punkte kah saama ju, meie vastu oli kah suht imelik kohtunik neil, aga noh juhtub .

Kommentaar

naljamees pange oma kohtunik põlema . ta ei saanud ise ka aru mis tegi aga oki , juu siis jah
                    oma klubi mängija vms , lisaks müras mingi asifalteerimis masin seal nii et mängujuttu ei suudetud ajada
                    sadas vihma ka ...

ja ma ei hakka meid õigustama aga mingi kui vastaste treener täidab protokolli jne siis võite mängida külaliigas kui te ei suuda kohtinike muretseda.

ja teie olite üle ? nalja kah ainult kätega seljas riputigi kui teisel poolajal " pontsikuid " sisse vahetama hakkasite.

teinepoolaeg jep 7 min üle ( kui te viigi 3:3 lõite jäi 4 min alles )
                    nii et mäng olex normiajaga 3:2 lõppenud

aga no ise tegime siis sita mängu et ei suutnud vahet sisse teha kuigi " maapoiste " vastu olex pidanud kindla võidu saama.

nyyd suht mõttetu ka juba , kui meeskonda kokku ei saa siis pole mõnele mängule vb mõttet minnagi lõpupoole.

edu teistele , kes mängida oskavad

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                      naljamees pange oma kohtunik põlema . ta ei saanud ise ka aru mis tegi aga oki , juu siis jah
                      oma klubi mängija vms , lisaks müras mingi asifalteerimis masin seal nii et mängujuttu ei suudetud ajada
                      sadas vihma ka ...

ja ma ei hakka meid õigustama aga mingi kui vastaste treener täidab protokolli jne siis võite mängida külaliigas kui te ei suuda kohtinike muretseda.

ja teie olite üle ? nalja kah ainult kätega seljas riputigi kui teisel poolajal " pontsikuid " sisse vahetama hakkasite.

teinepoolaeg jep 7 min üle ( kui te viigi 3:3 lõite jäi 4 min alles )
                      nii et mäng olex normiajaga 3:2 lõppenud

aga no ise tegime siis sita mängu et ei suutnud vahet sisse teha kuigi " maapoiste " vastu olex pidanud kindla võidu saama.

nyyd suht mõttetu ka juba , kui meeskonda kokku ei saa siis pole mõnele mängule vb mõttet minnagi lõpupoole.

edu teistele , kes mängida oskavad
                      Oeh, Sauel ka nii hull siis mängida v? :P Meil veel mäng nendega ees seal ja ei tahaks tegelikult punkte kaotada enne ülimalt tähtsaid mänge Viljandi, Põltsu ja Võruga :/ Võimalik ikka ju liiga võita ikka
                      FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                        Oeh, Sauel ka nii hull siis mängida v? :P Meil veel mäng nendega ees seal ja ei tahaks tegelikult punkte kaotada enne ülimalt tähtsaid mänge Viljandi, Põltsu ja Võruga :/ Võimalik ikka ju liiga võita ikka
                        te võidate neid , lambivennad ju koos neil - pikkatekilepükstega , kapuutsiga vennad ja igast segu

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                          te võidate neid , lambivennad ju koos neil - pikkatekilepükstega , kapuutsiga vennad ja igast segu
                          Nooo, kodus kaotasime ju 1-2, kedagi ei saa alahinnata :P
                          FC Otepää II

Kommentaar

Seda peab kohtunikult küsima, aga kui mäng oleks kestnud õige aja jagu, siis oleks seis jäänud niikuinii 3:3. Niiet vahet eriti minu arvates ei ole.
                            HMM huvitav kui mõni jalgpalliLiidu töötaja seda loeb,mis arvamus küll Sauest jääb. Kui oleksid jalgpallis ei loe loeb ausus
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              HMM huvitav kui mõni jalgpalliLiidu töötaja seda loeb,mis arvamus küll Sauest jääb. Kui oleksid jalgpallis ei loe loeb ausus
                              Aaaga, mis minutitel väravad löödi?
                              FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                                Aaaga, mis minutitel väravad löödi?
                                nu aga ei saa protokolli panna 100' 101' vms pigem siis 90' 90'90+1 90+2 kuigi kah see nagu ma juba eelnevalt ütlesin häbi aint sauele ja nende treeneritele.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X