Algselt postitas Lauri J
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
C1 II-liigad .
Collapse
X
-
Algselt postitas rixu Vaata postitustEks parem meeskond võidab, Kuigi arvan et tuleb võrdsete võitlus!Mis kell mäng muidu hakkab?
Eks ta tule jah , kell 11 , türr jälle , ma juba ütlesin , vaata üless ka natukeneNoninonii
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri J Vaata postitustEks ta tule jah , kell 11 , türr jälle , ma juba ütlesin , vaata üless ka natukene.Aga te Türi vennad ärge arvake, et nad paremad on, et nad kannavad need nike vorm! Tampige nad selle vaiba(kalevi keskstaadion) alla!Kuldsed sõnad!!!
kes teab, saab aru, miks kuldsed sõnad!
player
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri J Vaata postitustMidavittu sa oma nike vormiga ajad ,;D
Käid kuskil erikoolis ?
ja miks sa arvad et ma erikoolis käin?player
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri J Vaata postitustMidavittu sa oma nike vormiga ajad ,;D
Käid kuskil erikoolis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rixu Vaata postitustKui naljast aru ei saa, pole vaja kohe paukuma hakata ok?
Kommentaar
-
Algselt postitas ErGi Vaata postitustJap , homme võõrsil (Tallinnas) kaleviga mäng , ma ei tea kas ma saan mängu tulla kuna -
1.Sain nõelata mesilaselt , ja lihtsalt paistetus ei lähe jalalt ära (parem jalg) . Eile juba sain nõelata.
2.Hetkel on väga halb olla, täpselt selline tunne et palavik on. Külmavärinad jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixu Vaata postitustKle LauriJ, kas siis kui me teiega mängisime tallinnas, kas teie meeskonnas mängis mingi ilget väikest kasvu mees?nagu ilge koni kasvu nh?ja mis number?Noninonii
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri J Vaata postitustVist mõtled seda vasakäärt kes ühe kolli lõi ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar