Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"võistkond täis ennasttäis nolke"?? ütle mõni hea põhjus,miks sa end paremaks pead?kas se et sa mängid esiliigas ja arvad kohe et oled kõva mees? vaevalt!!Hoia kõva! Ja Ergi, mis suhtumine. nõnda teil tõesti pole mingit šanssi võita ju. aa, ja kus mäng on, Türil?
Oieiii , kuressaare, kui koht meeldib mulle väga, sita mulje jätab ainult see võistkond koos ennasttäis nolkidega . Peaksite veidi oma suhtumist muutma. Sõna ''asustamata'' all mõtlesin ma seda, et meretaha sõites, peame me ka veel pika tee sõitma (eitea kuipalju täpselt) 60 km(?) kus on peaaegu ainult tühi maa. Janoo, kui ma sina oleks, siis käiks ma rohkem õues ja trennnis ja naudiks suve viimaseid päevi, mitte ei mängiks netikangelast, kes nimelt o*ab teistele näkku ja ajab lolli juttu edasi .
Sõna ''asustamata'' all mõtlesin ma seda, et meretaha sõites, peame me ka veel pika tee sõitma (eitea kuipalju täpselt) 60 km(?) kus on peaaegu ainult tühi maa.
Kõik .
Pigem 70 km arvad et Saaremaal on ainult 1 linn/küla?
esmaspäeval toimuvad meie liigas järgmised mängud :
jk penalti kohtla-järve : fc levadia IV
keila jk : fcf tallinn
jk dünamo : fcf haapsalu
pakkuge seise ...
ise pakuks :
6-0 ;
1-4 ;
1-5 .
esmaspäeval toimuvad meie liigas järgmised mängud :
jk penalti kohtla-järve : fc levadia IV
keila jk : fcf tallinn
jk dünamo : fcf haapsalu
pakkuge seise ...
ise pakuks :
6-0 ;
1-4 ;
1-5 .
Me versus võru Arvan 6:2 võitu,sest meil pole väravavahti.
Maihakka suga vaidlema nirk . Ma ei ole boss, lihtsalt ma hoidsin pöialt kalevile, sest käitumine on neil palju sümpaatsem . Te olete foorumis kõvad mehed, aga väljakul nagu sitahädad . Ja tartust ei ole just naljaasi sõita kuressaarde .
Kommentaar