Ma kahtlustan, et JK Kalev kuna me oleme nendega mänginud ja nad olid eelmine aasta päris kõvad vastased, aga see aasta no ma ei tea, aga hääle annan siiski JK Kalev'le . (:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võidab C1 II liiga N/S divisjoni
Collapse
X
-
Segast peksad? Nüüd ei olegi nii ego enam, hoopis Fc Tarvastu maailmameistriks !!Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustIse ka tead mida sa räägid tundub et oled loll nagu laua jalg. Fc Tarvastu on ll-s liigas. Nad teeks kõigile meie vanustele klubidele ära:S
Kommentaar
-
Ise pole kunagi tarvastu mängu näid. Otsi sõna MAAILMAMEISTER mo postitustest ülesse:SAlgselt postitas -rrainer Vaata postitustSegast peksad? Nüüd ei olegi nii ego enam, hoopis Fc Tarvastu maailmameistriks !!
Selline tore link tarvastu liigast http://www.soccernet.ee/results.php?id=EST2007_2_2
Kommentaar
-
Ongi II-s liigas seda ma olengi seletand, üks vana rääkis et me saaks Tarvastu käest lutti, ise ei teadnudki kui head nad on.Algselt postitas mäts Vaata postitustMuide minu teada on FC Tarvastu meeste II-s liigas, et jah kuidas nad saaks teiega mängida.???
Kommentaar
-
Me räägime FC Tarvastu 93 est.Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustOngi II-s liigas seda ma olengi seletand, üks vana rääkis et me saaks Tarvastu käest lutti, ise ei teadnudki kui head nad on.
Kommentaar
-
Selline meeskond üldse eksisteerib?Algselt postitas exesew Vaata postitustMe räägime FC Tarvastu 93 est.
Kommentaar
-
Kui sa ei tea mis võistkonnast jutt käib siis hoia parem mokk maas, Fc Tarvastu 93 oli eelmine aasta meiega kolmandas liigas.Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustSelline meeskond üldse eksisteerib?
Kommentaar
-
Kle ära ässa üldse!Algselt postitas -rrainer Vaata postitustKui sa ei tea mis võistkonnast jutt käib siis hoia parem mokk maas, Fc Tarvastu 93 oli eelmine aasta meiega kolmandas liigas.player
Kommentaar
-
Mis sellel teemal viga on.?Algselt postitas Evu Vaata postitustHAHAHHAHA, võiks teema sulgeda. Nagunii on praegu kevadring läbi, uuesti võiks avada sügisringi alguses.
Kommentaar
-
Palun vabandust "Tehniliseim" paremKaitse.Algselt postitas rixu Vaata postitustÄra sa ka ässa!
Kommentaar
-
Võtan vabanduse vastu!Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustPalun vabandust "Tehniliseim" paremKaitse.
player
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar