Ma kahtlustan, et JK Kalev kuna me oleme nendega mänginud ja nad olid eelmine aasta päris kõvad vastased, aga see aasta no ma ei tea, aga hääle annan siiski JK Kalev'le . (:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võidab C1 II liiga N/S divisjoni
Collapse
X
-
Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustIse ka tead mida sa räägid tundub et oled loll nagu laua jalg. Fc Tarvastu on ll-s liigas. Nad teeks kõigile meie vanustele klubidele ära:S
Kommentaar
-
Algselt postitas -rrainer Vaata postitustSegast peksad? Nüüd ei olegi nii ego enam, hoopis Fc Tarvastu maailmameistriks !!
Selline tore link tarvastu liigast http://www.soccernet.ee/results.php?id=EST2007_2_2
Kommentaar
-
Algselt postitas mäts Vaata postitustMuide minu teada on FC Tarvastu meeste II-s liigas, et jah kuidas nad saaks teiega mängida.???
Kommentaar
-
Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustOngi II-s liigas seda ma olengi seletand, üks vana rääkis et me saaks Tarvastu käest lutti, ise ei teadnudki kui head nad on.
Kommentaar
-
Algselt postitas exesew Vaata postitustMe räägime FC Tarvastu 93 est.
Kommentaar
-
Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustSelline meeskond üldse eksisteerib?
Kommentaar
-
Algselt postitas -rrainer Vaata postitustKui sa ei tea mis võistkonnast jutt käib siis hoia parem mokk maas, Fc Tarvastu 93 oli eelmine aasta meiega kolmandas liigas.player
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustHAHAHHAHA, võiks teema sulgeda. Nagunii on praegu kevadring läbi, uuesti võiks avada sügisringi alguses.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixu Vaata postitustÄra sa ka ässa!
Kommentaar
-
Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustPalun vabandust "Tehniliseim" paremKaitse.player
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar