Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused
Collapse
X
-
-
See siiski tavaline, ka Margus Kotter vilistas täna ja Jaan RoosAlgselt postitas willane Vaata postitustKohtunikuks oli Eiko Saar, mis muidugi väga positiivne üllatus, et sellisel tasemel kohtunik noorte mängu vilistas.
Kommentaar
-
pole midagi tavaline. seni sellised mehed U17 eliiti pole vilistanud.Algselt postitas urmar Vaata postitustSee siiski tavaline, ka Margus Kotter vilistas täna ja Jaan Roos
Kommentaar
-
Kerge vigade parandus . kalju lõpetas mängimise, kas pole poisse- või kool on tähtsamAlgselt postitas val Vaata postitustkalju lõpetas mängimine,kas pole poissi-või kool on tähtsam
Kommentaar
-
Algselt postitas nurgalöök Vaata postitustTallinna Kalev U17 - Viljandi U17 2:1
Kuidas mäng oli?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Loobusid kuna asi läks vist käest, liiga suured saunad!Algselt postitas KalleKama Vaata postitustKerge vigade parandus . kalju lõpetas mängimise, kas pole poisse- või kool on tähtsam
Kommentaar
-
Esimene poolaeg oli üsna sündmustevaene ning palju oli just keskväljavõitlust. Aktiivsem pool oli siiski Kalev, kes poolaja keskel kauglöögist ka 1:0 juhtima asus. Teine poolaeg võis näha juba lahtisemat mängu. 15 min enne lõppu löödi segases olukorras Kalevile viigivärav, kuid kogu mängu domineerivamaks pooleks olnud Kalev suutis võidu siiski 6 min. enne lõpuvilet löödud väravaga koju jätta.Algselt postitas kaitz Vaata postitustKuidas mäng oli?
Meil tekkis küll rünnakute lõpetamisega raskusi, kuid 3pun. on 3pun.
Kommentaar
-
Kui alustatakse tuleks ikka lõpuni mängida, ei armasta loobujaid ja allaandjaid... Selle kohapealt esimene tagasilöök Kalju mainele minu silmis, muidu paistis ambitsioonikas klubi kuid raskuste puhul tuleks näidata sisu mitte mullina plaksti katki minna. Kurb.Algselt postitas KalleKama Vaata postitustKerge vigade parandus . kalju lõpetas mängimise, kas pole poisse- või kool on tähtsam
Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar