Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kes sa löhmus oled valga mängija?muidete ise sukeldusite ikkapoole hullemini
Erilist vahet ei ole kas sukeldus keegi või mitte, see on teada et eestis iga kukkumine loetakse veaks, kuna varemalt ei kukkunud keegi peale kerge vea tegemist..
Algselt postitas rainis007
Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
ei-ei, lasen sul ka ikka hingata
aga kas tundus liiga kiire soov??
ma olen leplik ja ootan rahulikult järgmise nädala alguseni. siis on 3 vooru möödas, paras aeg ...
mis mind nimekirjades üllatas, oli SC Reali poiste puudumine Eliitliigast.
samuti pole neid ei meeste Meistriliigas ega Esiliigas.
seega pannakse proovile Franki põhimõte, et kõik noortekoondise kandidaadid peavad mängima vähemalt Eliitliigas (meeste ML ja EL veelgi parem)
SC Real osaleb seega vaid noorte A-klassis, mis on selliste poiste jaoks nagu Teino, Kaljumäe, Sutt, Rump, Heintare jne minu arust halb variant. nemad vajavad mängukogemust meeste paremates liigades ...
Esimene poolaeg oli väga võrdne ning TJK/Legion tabas lausa posti. Teine poolaeg paistsid TJK/Legioni poisid lihtsalt natuke väsinumad kui Valga omad ning Warrior võttis 4:1 võidu. ( TJK/Legioni värav sündis penaltist + taas tabasid posti )
Kommentaar