Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tammeka surus enamus mäng , aga warrioril olid paremad võimalused kontradest.
    Rääbis tegi mõnusalt sukeldumisi

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      FCF Rakvere - JK Tulevik 3:0

Tulevikul puudu eelmise mänguga koguni 4 põhimängijat,ei tea kas see kaotuse põhjus just oli ,aga ikkagi...
      Kes need neli olid siis luide?

Kommentaar

kes sa löhmus oled valga mängija?muidete ise sukeldusite ikkapoole hullemini

Kommentaar

Algselt postitas kde14 Vaata postitust
          kes sa löhmus oled valga mängija?muidete ise sukeldusite ikkapoole hullemini
          Erilist vahet ei ole kas sukeldus keegi või mitte, see on teada et eestis iga kukkumine loetakse veaks, kuna varemalt ei kukkunud keegi peale kerge vea tegemist..
          Algselt postitas rainis007
          Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

kõigil tasuks karta, ma olen isiklikult järgmine mäng kalevi koosseisus kohal.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas bjorn3 Vaata postitust
              Kes need neli olid siis luide?

Carol,MIkk ja minu teada ka Pärnu poisid olid puudu,paranda kui eksin
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Carol,MIkk ja minu teada ka Pärnu poisid olid puudu,paranda kui eksin
                kirss ja kaas olid kindlalt kohal
                Loll võid olla,tark pead olema!

Kommentaar

urmar, kas homme-ülehomme saab ka Eliitliigade koosseisud ELJ-i kodulehele?
                  tänud

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                    urmar, kas homme-ülehomme saab ka Eliitliigade koosseisud ELJ-i kodulehele?
                    tänud
                    Äkki tahad täna?

Kommentaar

ei-ei, lasen sul ka ikka hingata
                      aga kas tundus liiga kiire soov??
                      ma olen leplik ja ootan rahulikult järgmise nädala alguseni. siis on 3 vooru möödas, paras aeg ...

Kommentaar

Ei olnud soov liiga kiire midagi. Panen ühe kohe üles.

Kommentaar

tänud, urmar

Kommentaar

mis mind nimekirjades üllatas, oli SC Reali poiste puudumine Eliitliigast.
                            samuti pole neid ei meeste Meistriliigas ega Esiliigas.

seega pannakse proovile Franki põhimõte, et kõik noortekoondise kandidaadid peavad mängima vähemalt Eliitliigas (meeste ML ja EL veelgi parem)
                            SC Real osaleb seega vaid noorte A-klassis, mis on selliste poiste jaoks nagu Teino, Kaljumäe, Sutt, Rump, Heintare jne minu arust halb variant. nemad vajavad mängukogemust meeste paremates liigades ...

Kommentaar

SC Reali kohta on pea võimatu kuskilt infot ka saada
                              Eelmine aasta lammutasid täiega aga see aasta ei teagi kus nad mängivad..

Kommentaar

U19 - Valga Warrior vs. TJK/Legion 4:1 .

Esimene poolaeg oli väga võrdne ning TJK/Legion tabas lausa posti. Teine poolaeg paistsid TJK/Legioni poisid lihtsalt natuke väsinumad kui Valga omad ning Warrior võttis 4:1 võidu. ( TJK/Legioni värav sündis penaltist + taas tabasid posti )

Kommentaar

Working...
                                X