sõbrake ärkame üles!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustHeinz, sa oled ise paras eit. Vaata mis kommentaarid, peale meie mängu olid. Nüüd teed täpselt sama ju.
Mida see viikna ikka teind oleks? Vb oleks 3:1 jäänud, ta on ju kaitsemängija.
Suht loogiline vend oled kah, kui te meile ära kobistasite siis käis umbes selline jutt, et ärge uluge, elu läheb edasi, päris hea värav oli. Vaata, mis sa nüüd siin räägid.
Mis sest kasu oli, et te selgelt üle olite, selle eest punkte ei saa.
Kalevilt super tulemus, palju õnne, seda viiki oli tegelikult ka meile vaja.
Ja nii jäi ka skoor,Heinz lihtsalt proovib selgitada ,et Kalevil oli õnne.Kalevil ikka puha Ronaldo seal ees ju,lööb vasaku jalaga poolpõrkest küljevõrku.Õnne oli .
Kommentaar
-
Algselt postitas ärni Vaata postitustmiljonimäng
kus klubis ma mängin
a) nõmme united
b) kalev
c) kure
d) tartuAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivo. Vaata postitustNojah,vaata kes räägib ennekõike.Peale meiega mängu ainult vabandasite ja vabandasite kuid olime ka teist selgelt mänguliselt üle.
Ja nii jäi ka skoor,Heinz lihtsalt proovib selgitada ,et Kalevil oli õnne.Kalevil ikka puha Ronaldo seal ees ju,lööb vasaku jalaga poolpõrkest küljevõrku.Õnne oli .
Kommentaar
-
Algselt postitas ärni Vaata postitustmis see sinu asi on kus ma pallin ????????Olen see kes olen
Kommentaar
-
Heinz kui ma ei eksi siis peaks olema nagu Flora ja Tammeka ühel pulgal ainult te olete väravatevahega ees, sest ennem oli 2 punkti vahe levadiaga meil (Tammekal) oli 3 punkti vahe ja Velldorisega 8 punkti ja kui te praegu 2 punkti kaotasite siis peaks nagu olema vist, aga päris täpselt ei tea. Noh muidugi selles suhtes need punktide vahed arvestatud, et kui kõigil sama palju mänge. Hetkel teil 1 mäng rohkem ja 3 punkti vist vahe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivo. Vaata postitustNojah,vaata kes räägib ennekõike.Peale meiega mängu ainult vabandasite ja vabandasite kuid olime ka teist selgelt mänguliselt üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas ärni Vaata postitustmiljonimäng
kus klubis ma mängin
a) nõmme united
b) kalev
c) kure
d) tartu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom