Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga (2008)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Leaf
    replied
    Algselt postitas ärni Vaata postitust
    miljonimäng
    kus klubis ma mängin
    a) nõmme united
    b) kalev
    c) kure
    d) tartu
    Tartus sellised idioodid ei mängi, kalevi poisid tunduvad ka normaalsed, nõmme kohta ei oska midagi öelda, kure poleks üllatus, seal selliseid vendi jalaga segada. Oma hääle annaksin aga hoopis põnnile, ärni on kahtlane jobu .

Leave a comment:

• Leaf
    replied
    Algselt postitas Ivo. Vaata postitust
    Nojah,vaata kes räägib ennekõike.Peale meiega mängu ainult vabandasite ja vabandasite kuid olime ka teist selgelt mänguliselt üle.
    Ja nii jäi ka skoor,Heinz lihtsalt proovib selgitada ,et Kalevil oli õnne.Kalevil ikka puha Ronaldo seal ees ju,lööb vasaku jalaga poolpõrkest küljevõrku.Õnne oli .
    Olite ikka meist mänguliselt üle ?

Leave a comment:

• Lorenz
    replied
    Heinz kui ma ei eksi siis peaks olema nagu Flora ja Tammeka ühel pulgal ainult te olete väravatevahega ees, sest ennem oli 2 punkti vahe levadiaga meil (Tammekal) oli 3 punkti vahe ja Velldorisega 8 punkti ja kui te praegu 2 punkti kaotasite siis peaks nagu olema vist, aga päris täpselt ei tea. Noh muidugi selles suhtes need punktide vahed arvestatud, et kui kõigil sama palju mänge. Hetkel teil 1 mäng rohkem ja 3 punkti vist vahe.

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    mis see sinu asi on kus ma pallin ????????
    Ilmselt Nõmmes

Leave a comment:

• KalleKama
    replied
    Algselt postitas Ivo. Vaata postitust
    Nojah,vaata kes räägib ennekõike.Peale meiega mängu ainult vabandasite ja vabandasite kuid olime ka teist selgelt mänguliselt üle.
    Ja nii jäi ka skoor,Heinz lihtsalt proovib selgitada ,et Kalevil oli õnne.Kalevil ikka puha Ronaldo seal ees ju,lööb vasaku jalaga poolpõrkest küljevõrku.Õnne oli .
    Hui olite selgelt üle . Esimene poolaeg oli teil eelis ( tuul ), siis surusite teie, aga teisel poolel saime meie eelise ja surusime, suutsite ju ka puhtalt ainult kontrate pealt midagi sooritada .

Leave a comment:

• Põnn
    replied
    miljonimäng
    kus klubis ma mängin
    a) nõmme united
    b) kalev
    c) kure
    d) tartu
    Tegelt päris huvitav gallup ju, kus selline ülbe jobu ikka mängida saab, Kure saab minu hääle, vabandust teised. Aga siit on tegelt vb hoopis õige tiim puudu, Jõhvi ? Aga siis sa ei räägiks eesti keelt nii hästi. Kure või Haapsalu ? Või hoopis ei mängigi. Ärni on ühesõnaga üks kahtlane jobu.

Leave a comment:

• Ivo.
    replied
    Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
    Heinz, sa oled ise paras eit. Vaata mis kommentaarid, peale meie mängu olid. Nüüd teed täpselt sama ju.
    Mida see viikna ikka teind oleks? Vb oleks 3:1 jäänud, ta on ju kaitsemängija .

Suht loogiline vend oled kah, kui te meile ära kobistasite siis käis umbes selline jutt, et ärge uluge, elu läheb edasi, päris hea värav oli. Vaata, mis sa nüüd siin räägid.

Mis sest kasu oli, et te selgelt üle olite, selle eest punkte ei saa .

Kalevilt super tulemus, palju õnne, seda viiki oli tegelikult ka meile vaja .

Leave a comment:

• kalev7
    replied
    ta lihtsalt küsis sa kohe mingi haakad ajama et mis se sinu asi on. võta rahulikumalt onju

Leave a comment:

• paer kärn
    replied
    mis see sinu asi on kus ma pallin ????????

Leave a comment:

• paer kärn
    replied
    miljonimäng
    kus klubis ma mängin
    a) nõmme united
    b) kalev
    c) kure
    d) tartu

Leave a comment:

• Heinz_14
    replied
    A ärni , ammu tahtnud küsida , mis klubis pallid ?

Leave a comment:

• paer kärn
    replied
    sõbrake ärkame üles!

Leave a comment:

• Heinz_14
    replied
    Kuidas nüüd seis on , oleme Tammekast 1 ees ?

Leave a comment:

• Lorenz
    replied
    Super Kalev! Hea töö! Seda viiki vajasime!

Leave a comment:

• sven
    replied
    Hea töö kalevi poisid!!

Leave a comment:

Working...
X