Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga (2008)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
    Kuidas see vahe nii suur oli ?
    Sest flora2 peaks olema 2 liiga meeskond, mitte 1-se. Tasemevahe on suur

Kommentaar

loogiline vahe ju oli, esimene ongi nii palju parem - logish !

kas Tammeka siis saab endale täiendust nende Velldorise mängijate näol? Nagu ma aru saan, siis tänapäeval on moes mängijaid "kinni hoida"
      kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Algselt postitas hacker12 Vaata postitust
        loogiline vahe ju oli, esimene ongi nii palju parem - logish !

kas Tammeka siis saab endale täiendust nende Velldorise mängijate näol? Nagu ma aru saan, siis tänapäeval on moes mängijaid "kinni hoida"
        ei ole saanud, ega saa kah see aasta.

Kommentaar

Ei hoia neid kinni, ise treenivad täitsa vabatahtlikult meiega koos, ise otsustavad ka .

Kommentaar

Tammeka 2:1 SK10 Mäng oli üsnagi närviline. Palli valdavus oli ikkagi enamasti Tammeka poolel, aga ei suudetud olukordi luua. Minut enne lõppu tuli võiduvärav. Aga SK10 tegi ikkagi ka hea mängu.
            Väravad Taago Tamm, Kevin Rääbis - Kristjan Uuk

Kommentaar

Algselt postitas Lorenz Vaata postitust
              Tammeka 2:1 SK10 Mäng oli üsnagi närviline. Palli valdavus oli ikkagi enamasti Tammeka poolel, aga ei suudetud olukordi luua. Minut enne lõppu tuli võiduvärav. Aga SK10 tegi ikkagi ka hea mängu.
              Väravad Taago Tamm, Kevin Rääbis - Kristjan Uuk
              Ütleks, et Sk10 esimesel poolajal vaikselt surus, kuid eriti midagi ohtliku luua ei suudetud . Tammeka oli samuti kahvatu, mäng kõikus ühelt poolt teisele, enamus mängust veeretas palli kaitse . Teisel poolajal, avaldas tammeka väikest survet ja see tasus ka kohe pmts. ära, siis mäng laabus ja omavõimaluse kasutas ära Sk10, pärast seda Sk midagi eriti enam ei suutnud ohtliku luua ja Tammeka surus, lõpus lõi Kevva peaga ära . Üld mulje oli siiski halb

Kommentaar

Ütleks, et üldmulje oli MASENDAV. Kui nii velldorise vastu ka mängime pühapäeval, nagu need kaks mängu, on suurt sauna oodata .

Kommentaar

Lauri elu vend oma nimi ikka suurelt .
                  ega see nõmme midagi erilist ei ole jah aga me ei suutnud olukordi luua . mäng algas nende väravaga mingi 4 minutil . siis terve essa poolaja surusime korra käis pall ka nõmme lattis ei midagi enamat . teine poolaeg 15 minuti mängitud lõime 1:1 siis kohe peale seda lõime 1:2 . 7 minuti pärast umbes lõid nad nurgalöögist värava , siis 5 minuti pärast meie 3:2 seisuks ja lõpuks 2 minutit enne lõppu 4:2 .
                  Väravad Lauri Jõeäär , siis mina ehk Rihard Küttis , siis Martin Kase ning Gert Heinala

Kommentaar

Algselt postitas Lauri J
                    Nõmme vs Kalev - 2:4 (1:0)

Olime ikka üle , nõmme mäng oli pikk pall ette meie rünnak , jälle pikk ette .

Väravad : Kase ,Küttis ,Jõeäär,Gert hein ...;D
                    jah, meil ei tulnud ikka mängu üldse.
                    kohtunik oli ka mingi päris udu, esimesel minutil oli värav, aga kohtunik ei näinud...
                    teine olukord oli see kui meile löödi värav, enne seda aga võeti meie kaitsjalt jalaga pall nina eest ära...
                    aga jah üldkokkuvõttes olite te ikka veits üle.

Kommentaar

Levadia III 4:5 Legion

Väidetavalt siis 1 jorss olevat oma eksimustega ära teinud mängu.
                      Algselt postitas Maekas
                      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

hmm...mis toimub tammeka?

Kalevil läheb ikka suht hästi ma vaatan...

Kommentaar

Pühapäevane mäng näitab, mis tegelikult toimub, ennem ei ütle mitte midagi.

Kui keegi meie omadest siia pühapäeval ei kirjuta, siis läks vist väga sitasti ,

Aga loodame, et anname velldorisele kõva lahingu .

Kommentaar

Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitust

mis seal ikka, mõni vend ei saanud talvel trennis käia ja sellepärast kokkumängu kah pole.

Kommentaar

Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitust

Ei tea siin veel midagi.... Tegelikuse näitavad mängud flora levadia veldorise ja mtga ....

Kommentaar

Algselt postitas Kuke21 Vaata postitust
                                Ei tea siin veel midagi.... Tegelikuse näitavad mängud flora levadia veldorise ja mtga ....
                                Seda arvan minagi .

Kommentaar

Working...
                                X